Turizmus Program

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

A titkok hercege

TOP 100 úticél

Húsvét

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete
Mézesvölgyi Nyár - Szabadtéri színházi fesztivál 2025 Veresegyház
Gyulai tavaszi wellness kikapcsolódás - kedvező árakon teljes panziós akcióval!
Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete
Mézesvölgyi Nyár - Szabadtéri színházi fesztivál 2025 Veresegyház
Gyulai tavaszi wellness kikapcsolódás - kedvező árakon teljes panziós akcióval!
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Szabó Balázs Pincéje

Szabó Balázs szőlő- és bortermelő vagyok, tősgyökeres noszvaji lakos, itt élek és borászkodom családommal. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő szőlők terméseiből készítjük borainkat. Helyben, illetve a környéken találhatóak ültetvényeink. Több fajta szőlőből készítjük borainkat: kékfrankos, leányka, olaszrizlig, cserszegi fűszeres, portugieser. Évente többször megfordulunk borversenyeken ahol, szép eredményeket érünk el. Borainkat az erre járó turistáknak és a tájjellegű hagyományos technológiával készült bort kedvelőknek kínáljuk.
Szabó Balázs Pincéje

Kapcsolat, elérhetőség

Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon?

Partner információ

Borpince

A pince kézzel tufába vájt, kb. 250 éves, Egertől 12 km-re Noszvajon található. A borházban és a pince előtti téren 20-20 főt tudunk fogadni, ahonnét csodás kilátás nyílik a település szemközti pincesorára és a település egy részére.

Télen-nyáron egyenletes klímájú pince megfelelő körülményt biztosít a fahordós érleléshez. Az érett borokat tartályokban tároljuk. Hagyományos módon készítjük borainkat. A fehér szőlők szüretet követően a lehető leghamarabb az erjesztő tartályba kerülnek, majd később fahordóban és tartályban tároljuk őket. A vörösborok 2-4 hetes héjon erjesztése után, fahordóban érlelődnek tovább. Valódi ízüket (vörösborok esetén) 1,5-2 év után érezhetjük.

A borházban helyben sütött, kemencében készült finomságok, húsok, sütik kóstolására, fogyasztására is van lehetőség (10 főtől). Igény szerint, szalonnasütést, bográcsozást is kínálunk.

Nyitva: minden nap 15-18-ig.

 

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Megosztás

Kapcsolódó témák:

Szabó Balázs Pincéje

Szabó Balázs Pincéje

Értékelések (0)

Kifejezetten ajánlom

(0)

Kifejezetten nem ajánlom

(0)

Nagyon ajánlom

(0)

Nagyon nem ajánlom

(0)

Ajánlom

(0)

Nem ajánlom

(0)

Találatok száma: 0

Kapcsolat, elérhetőség

Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon?

Partner információ

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete