Győr-Moson-Sopron vármegye a Nyugat-Dunántúl régió megyéje. A vármegye fővárosa Győr, a folyók városa. Három tájegység találkozásánál fekszik, ezek a Dunántúli-középhegység, az Alpokalja és a Kisalföld. Legnagyobb folyói a Duna, a Rába és a Rábca. Két világöröksége van, Pannonhalmán az Apátság és a Fertőtáj. Kastélyai közül nevezetes a Fertődön és a Nagycenken található. Természeti értékeire a Fertő-Hanság Nemzeti Park vigyáz. Borvidékei közül kiemelkedik Sopron és környéke. Tájegységei közül népszerű a Szigetköz. Gyógyfürdői közül jelentős Balf, Hegykő és Lipót. A vármegyében található Fertőrákoson az ország egyik legszebb fekvésű szabadtéri színháza a kőfejtőben. A vármegye rendezvényei közül kiemelkedő látványosság Győrben a Barokk esküvő. Fertőd Haydn emlékét ápolja zenei fesztiválok megrendezésével.
Nagy Géza a négy hektáros győrszemerei ültetvényén elsősorban fehér szőlőfajtákat termel. Pincéjük Győrszemere-Szőlőhegy szélén, a Kutyor dűlőrész kapujában helyezkedik el. A szőlőtőkék mellett, gyönyörű almafák is teremnek a birtokon. Nagy Géza pincéjében hangulatos, családias környezetben élvezhetjük a kézműves borokat. Kisebb baráti társaságok, csoportok számára tartalmas program - akár 12 fő részvételével. Többek között megismerhetik a Borvidék zászlós borait is, az olasz- és rajnai rizlinget. Borokhoz kísérőnek hidegtálas ételeket vagy pincepörköltet fogyaszthatnak.
Nagy Géza a négy hektáros győrszemerei ültetvényén elsősorban fehér szőlőfajtákat termel. Pincéjük Győrszemere-Szőlőhegy szélén, a Kutyor dűlőrész kapujában helyezkedik el. A szőlőtőkék mellett, gyönyörű almafák is teremnek a birtokon. Nagy Géza pincéjében hangulatos, családias környezetben élvezhetjük a kézműves borokat. Kisebb baráti társaságok, csoportok számára tartalmas program - akár 12 fő részvételével. Többek között megismerhetik a Borvidék zászlós borait is, az olasz- és rajnai rizlinget. Borokhoz kísérőnek hidegtálas ételeket vagy pincepörköltet fogyaszthatnak.
Nagy Géza a négy hektáros győrszemerei ültetvényén elsősorban fehér szőlőfajtákat termel. Pincéjük Győrszemere-Szőlőhegy szélén, a Kutyor dűlőrész kapujában helyezkedik el. A szőlőtőkék mellett, gyönyörű almafák is teremnek a birtokon. Nagy Géza pincéjében hangulatos, családias környezetben élvezhetjük a kézműves borokat. Kisebb baráti társaságok, csoportok számára tartalmas program - akár 12 fő részvételével. Többek között megismerhetik a Borvidék zászlós borait is, az olasz- és rajnai rizlinget. Borokhoz kísérőnek hidegtálas ételeket vagy pincepörköltet fogyaszthatnak.
A terület 6000 m² kiterjedésű, közvetlenül a Zátonyi-Duna partján található. A szállást leginkább vízitúrázok, vándortáborozók, csillagtúrázók és kerékpárosok veszik igénybe. Az igényesen kialakított vizesblokkban 5 WC, 5 zuhanyzókabin, 4 mosdó, 1 kültéri csap és egy 1 mosogatótálca található. Zuhanyzásra naponta 600 l meleg víz áll a vendégek rendelkezésére,ami napmelegítéssel működik. A helyszínen 4 személyes kenuk bérelhetők evezővel, mentőmellénnyel.
A terület 6000 m² kiterjedésű, közvetlenül a Zátonyi-Duna partján található. A szállást leginkább vízitúrázok, vándortáborozók, csillagtúrázók és kerékpárosok veszik igénybe. Az igényesen kialakított vizesblokkban 5 WC, 5 zuhanyzókabin, 4 mosdó, 1 kültéri csap és egy 1 mosogatótálca található. Zuhanyzásra naponta 600 l meleg víz áll a vendégek rendelkezésére,ami napmelegítéssel működik. A helyszínen 4 személyes kenuk bérelhetők evezővel, mentőmellénnyel.
A terület 6000 m² kiterjedésű, közvetlenül a Zátonyi-Duna partján található. A szállást leginkább vízitúrázok, vándortáborozók, csillagtúrázók és kerékpárosok veszik igénybe. Az igényesen kialakított vizesblokkban 5 WC, 5 zuhanyzókabin, 4 mosdó, 1 kültéri csap és egy 1 mosogatótálca található. Zuhanyzásra naponta 600 l meleg víz áll a vendégek rendelkezésére,ami napmelegítéssel működik. A helyszínen 4 személyes kenuk bérelhetők evezővel, mentőmellénnyel.
A kenyér az emberiség egyik fő tápláléka, amely Magyarországon is alapélelmiszernek számít. Újra és újra, tisztelettel és alázattal figyelem azt a csodát, amelyet a két kezemmel alkotok nap mint nap: a Kenyeret, amely csak 3 alapanyagból tevődik össze, Liszt, Víz és Só. Bízom benne, hogy ízlik a termékünk, amit megvásárolhatsz nálunk, de ha részt veszel workshopunkon, akkor azt a szellemiséget is át tudom majd adni, amit nap mint nap érzek, amikor a műhelyembe lépek. Dagasztunk, formázunk, minden lépését megismerjük a kovászos kenyér elkészítésének és sütésének.
A kenyér az emberiség egyik fő tápláléka, amely Magyarországon is alapélelmiszernek számít. Újra és újra, tisztelettel és alázattal figyelem azt a csodát, amelyet a két kezemmel alkotok nap mint nap: a Kenyeret, amely csak 3 alapanyagból tevődik össze, Liszt, Víz és Só. Bízom benne, hogy ízlik a termékünk, amit megvásárolhatsz nálunk, de ha részt veszel workshopunkon, akkor azt a szellemiséget is át tudom majd adni, amit nap mint nap érzek, amikor a műhelyembe lépek. Dagasztunk, formázunk, minden lépését megismerjük a kovászos kenyér elkészítésének és sütésének.
A kenyér az emberiség egyik fő tápláléka, amely Magyarországon is alapélelmiszernek számít. Újra és újra, tisztelettel és alázattal figyelem azt a csodát, amelyet a két kezemmel alkotok nap mint nap: a Kenyeret, amely csak 3 alapanyagból tevődik össze, Liszt, Víz és Só. Bízom benne, hogy ízlik a termékünk, amit megvásárolhatsz nálunk, de ha részt veszel workshopunkon, akkor azt a szellemiséget is át tudom majd adni, amit nap mint nap érzek, amikor a műhelyembe lépek. Dagasztunk, formázunk, minden lépését megismerjük a kovászos kenyér elkészítésének és sütésének.
Az Eto Park Hotel NARRABO A’ la Carte étterme lenyűgöző stadionpanorámával a találkozások helye! 100 fő befogadására alkalmas tere belsőépítészeti kialakításával egyben meghitt és diszkrét is. Az étteremhez közvetlenül további 1 különterem kapcsolódik, mellyel növelhető az étterem kapacitása 150 férőhelyre. Folyamatosan, az évszaknak megfelelő friss nyersanyagból összeállított és a séfünk által megálmodott ételkülönlegességekkel várjuk Vendégeinket.
Az Eto Park Hotel NARRABO A’ la Carte étterme lenyűgöző stadionpanorámával a találkozások helye! 100 fő befogadására alkalmas tere belsőépítészeti kialakításával egyben meghitt és diszkrét is. Az étteremhez közvetlenül további 1 különterem kapcsolódik, mellyel növelhető az étterem kapacitása 150 férőhelyre. Folyamatosan, az évszaknak megfelelő friss nyersanyagból összeállított és a séfünk által megálmodott ételkülönlegességekkel várjuk Vendégeinket.
Az Eto Park Hotel NARRABO A’ la Carte étterme lenyűgöző stadionpanorámával a találkozások helye! 100 fő befogadására alkalmas tere belsőépítészeti kialakításával egyben meghitt és diszkrét is. Az étteremhez közvetlenül további 1 különterem kapcsolódik, mellyel növelhető az étterem kapacitása 150 férőhelyre. Folyamatosan, az évszaknak megfelelő friss nyersanyagból összeállított és a séfünk által megálmodott ételkülönlegességekkel várjuk Vendégeinket.
A Németh Borház több mint két évtizedes fennállása óta folyamatosan növeli termőterületeit. A pannonhalmi hegyoldalon található ültetvényen többségben fehér szőlő terem, de természetesen a vörös fajták - kékfrankos, merlot, cabernet franc, cabernet sauvignon, zweigelt - is megteremnek. Németh Endre családfő a déd- és nagyszülőktől eredezteti a szőlő és a borkészítés szeretetét. Az elődöktől tanultak, valamint az alapítás óta szerzett rengeteg tapasztalat eredményezi a kiváló Németh borokat, amelyek palackozva és folyóborként is megvásárolhatóak.
A Németh Borház több mint két évtizedes fennállása óta folyamatosan növeli termőterületeit. A pannonhalmi hegyoldalon található ültetvényen többségben fehér szőlő terem, de természetesen a vörös fajták - kékfrankos, merlot, cabernet franc, cabernet sauvignon, zweigelt - is megteremnek. Németh Endre családfő a déd- és nagyszülőktől eredezteti a szőlő és a borkészítés szeretetét. Az elődöktől tanultak, valamint az alapítás óta szerzett rengeteg tapasztalat eredményezi a kiváló Németh borokat, amelyek palackozva és folyóborként is megvásárolhatóak.
A Németh Borház több mint két évtizedes fennállása óta folyamatosan növeli termőterületeit. A pannonhalmi hegyoldalon található ültetvényen többségben fehér szőlő terem, de természetesen a vörös fajták - kékfrankos, merlot, cabernet franc, cabernet sauvignon, zweigelt - is megteremnek. Németh Endre családfő a déd- és nagyszülőktől eredezteti a szőlő és a borkészítés szeretetét. Az elődöktől tanultak, valamint az alapítás óta szerzett rengeteg tapasztalat eredményezi a kiváló Németh borokat, amelyek palackozva és folyóborként is megvásárolhatóak.