Turizmus Program

Családi hétvége a Városligetben

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Vörösbor

A Losonci pince egy 6,2 hektáros kis családi birtok. Szőlőfajták: rajnai rizling, olaszrizling, zöldveltelini, furmint, hárslevelű, müller thurgau, szürkebarát, pinot noir, kékfrankos, magyar frankos, turán, cabernet franc. Boraink kizárólag palackos kiszerelésben kerülnek forgalomba. Előzetes bejelentkezés alapján tudunk fogadni csoportokat, tartunk kóstolót és dűlőlátogatásokat.

A Losonci pince egy 6,2 hektáros kis családi birtok. Szőlőfajták: rajnai rizling, olaszrizling, zöldveltelini, furmint, hárslevelű, müller thurgau, szürkebarát, pinot noir, kékfrankos, magyar frankos, turán, cabernet franc. Boraink kizárólag palackos kiszerelésben kerülnek forgalomba. Előzetes bejelentkezés alapján tudunk fogadni csoportokat, tartunk kóstolót és dűlőlátogatásokat.

A Losonci pince egy 6,2 hektáros kis családi birtok. Szőlőfajták: rajnai rizling, olaszrizling, zöldveltelini, furmint, hárslevelű, müller thurgau, szürkebarát, pinot noir, kékfrankos, magyar frankos, turán, cabernet franc. Boraink kizárólag palackos kiszerelésben kerülnek forgalomba. Előzetes bejelentkezés alapján tudunk fogadni csoportokat, tartunk kóstolót és dűlőlátogatásokat.

Balf-Fertőrákos legjobb dűlőien, környezetkímélő technológiával termesztett szőlőinket Sopronban dolgozzuk fel , és az 1863-ben épített pincénkben neveljük borrá. Stílusunkban a hagyomány és a modern szemlélet ötvöződik. Soproni Öregpincénkben - csoportos formában (10 főtől) előzetes bejelentkezést követően - borkóstolóinkon szívesen látjuk az érdeklődőket.

Balf-Fertőrákos legjobb dűlőien, környezetkímélő technológiával termesztett szőlőinket Sopronban dolgozzuk fel , és az 1863-ben épített pincénkben neveljük borrá. Stílusunkban a hagyomány és a modern szemlélet ötvöződik. Soproni Öregpincénkben - csoportos formában (10 főtől) előzetes bejelentkezést követően - borkóstolóinkon szívesen látjuk az érdeklődőket.

Balf-Fertőrákos legjobb dűlőien, környezetkímélő technológiával termesztett szőlőinket Sopronban dolgozzuk fel , és az 1863-ben épített pincénkben neveljük borrá. Stílusunkban a hagyomány és a modern szemlélet ötvöződik. Soproni Öregpincénkben - csoportos formában (10 főtől) előzetes bejelentkezést követően - borkóstolóinkon szívesen látjuk az érdeklődőket.

Borászatunk tökéletes hely a friss, kirobbanóan gyümölcsös borok kedvelőinek. A borok készítése során kompromisszumot nem ismerve egyetlen célt tartunk szem előtt, hogy az adott évjáratban az adott fajtából kihozzuk a maximumot. Az Etyek-Budai borvidék kiváló termőterülete a friss, reduktív csendes-, és szénsavas borok alapanyagainak, amely tökéletes összhangban van a borászatunk borkészítési koncepciójával: Friss, gyümölcsbomba!

Borászatunk tökéletes hely a friss, kirobbanóan gyümölcsös borok kedvelőinek. A borok készítése során kompromisszumot nem ismerve egyetlen célt tartunk szem előtt, hogy az adott évjáratban az adott fajtából kihozzuk a maximumot. Az Etyek-Budai borvidék kiváló termőterülete a friss, reduktív csendes-, és szénsavas borok alapanyagainak, amely tökéletes összhangban van a borászatunk borkészítési koncepciójával: Friss, gyümölcsbomba!

Borászatunk tökéletes hely a friss, kirobbanóan gyümölcsös borok kedvelőinek. A borok készítése során kompromisszumot nem ismerve egyetlen célt tartunk szem előtt, hogy az adott évjáratban az adott fajtából kihozzuk a maximumot. Az Etyek-Budai borvidék kiváló termőterülete a friss, reduktív csendes-, és szénsavas borok alapanyagainak, amely tökéletes összhangban van a borászatunk borkészítési koncepciójával: Friss, gyümölcsbomba!

Ludányi András Pincészete borászati vállalkozás mely a Mátrai borvidékhez tartozó festői szépségű Gyöngyöstarjánban működik. A családban tradíciója van a szőlőtermesztésnek és a borkészítésnek. A borvidéket első sorban fehérbor jellemzi. Kék szőlőből főként rosé bor készül de a fajta választékban megtalálhatóak a vörös borok is.

Ludányi András Pincészete borászati vállalkozás mely a Mátrai borvidékhez tartozó festői szépségű Gyöngyöstarjánban működik. A családban tradíciója van a szőlőtermesztésnek és a borkészítésnek. A borvidéket első sorban fehérbor jellemzi. Kék szőlőből főként rosé bor készül de a fajta választékban megtalálhatóak a vörös borok is.

Ludányi András Pincészete borászati vállalkozás mely a Mátrai borvidékhez tartozó festői szépségű Gyöngyöstarjánban működik. A családban tradíciója van a szőlőtermesztésnek és a borkészítésnek. A borvidéket első sorban fehérbor jellemzi. Kék szőlőből főként rosé bor készül de a fajta választékban megtalálhatóak a vörös borok is.

A családi borászat Gyöngyöstarjánban 7 ha szőlőterületen gazdálkodik. Fajtáink: olaszrizling, szürkebarát, sárgamuskotály, zenit, merlot, kékfrankos és cabernet franc. Egész évben szeretettel várjuk kedves borértő, borkedvelő vagy a borok világával még csak most ismerkedő vendégeinket borkóstolóra, borvacsorára 120 éves felújított vendégházunkban, előzetes bejelentkezéssel.

A családi borászat Gyöngyöstarjánban 7 ha szőlőterületen gazdálkodik. Fajtáink: olaszrizling, szürkebarát, sárgamuskotály, zenit, merlot, kékfrankos és cabernet franc. Egész évben szeretettel várjuk kedves borértő, borkedvelő vagy a borok világával még csak most ismerkedő vendégeinket borkóstolóra, borvacsorára 120 éves felújított vendégházunkban, előzetes bejelentkezéssel.

A családi borászat Gyöngyöstarjánban 7 ha szőlőterületen gazdálkodik. Fajtáink: olaszrizling, szürkebarát, sárgamuskotály, zenit, merlot, kékfrankos és cabernet franc. Egész évben szeretettel várjuk kedves borértő, borkedvelő vagy a borok világával még csak most ismerkedő vendégeinket borkóstolóra, borvacsorára 120 éves felújított vendégházunkban, előzetes bejelentkezéssel.

A Lukácsy család a 19. század közepe óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel Monoron. A hagyományt apa és két fia viszi tovább, kihasználva a Gödöllői-dombság kiváló adottságait. A család tulajdonában lévő 5 hektár szőlő újratelepítését 2012-ben kezdték meg. A terület nagysága jelenleg 8 hektár. A telepítés újabb fázisában a már jól bevált rajnai rizling, kékfrankos, hárslevelű szőlők mellé új világfajtákat is választottak, ezáltal bővül pince kínálata is sauvignon blanc, pinot blanc, chardonnay, cabarnet franc fajtákkal.

A Lukácsy család a 19. század közepe óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel Monoron. A hagyományt apa és két fia viszi tovább, kihasználva a Gödöllői-dombság kiváló adottságait. A család tulajdonában lévő 5 hektár szőlő újratelepítését 2012-ben kezdték meg. A terület nagysága jelenleg 8 hektár. A telepítés újabb fázisában a már jól bevált rajnai rizling, kékfrankos, hárslevelű szőlők mellé új világfajtákat is választottak, ezáltal bővül pince kínálata is sauvignon blanc, pinot blanc, chardonnay, cabarnet franc fajtákkal.

A Lukácsy család a 19. század közepe óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel Monoron. A hagyományt apa és két fia viszi tovább, kihasználva a Gödöllői-dombság kiváló adottságait. A család tulajdonában lévő 5 hektár szőlő újratelepítését 2012-ben kezdték meg. A terület nagysága jelenleg 8 hektár. A telepítés újabb fázisában a már jól bevált rajnai rizling, kékfrankos, hárslevelű szőlők mellé új világfajtákat is választottak, ezáltal bővül pince kínálata is sauvignon blanc, pinot blanc, chardonnay, cabarnet franc fajtákkal.

A Soproni Borvidék festői szépségű településén, Fertőrákoson épült fel a pincészetünk, ahol borkóstolókat tartunk előzetes bejelentkezés mellett.

A Soproni Borvidék festői szépségű településén, Fertőrákoson épült fel a pincészetünk, ahol borkóstolókat tartunk előzetes bejelentkezés mellett.

A Soproni Borvidék festői szépségű településén, Fertőrákoson épült fel a pincészetünk, ahol borkóstolókat tartunk előzetes bejelentkezés mellett.

A hely kiváló adottságait kihasználva, hozzáértéssel, odafigyeléssel és törődéssel készülnek évről-évre a Maczkó-borok. A borvidék főként vörösborairól ismert, fajtáink között szerepel a portugieser, zweigelt, blauburger, pinot noir, merlot, cabernet sauvignon, kékfrankos és cabernet franc. Fehér fajtáink az olaszrizling és a chardonnay. Célunk évről-évre több prémium kategóriás bor készítése, és annak bizonyítása, hogy Villányban is készíthetők olyan borok, melyek a világon bárhol megállják a helyüket. A borversenyeken elért Nagy Arany és Arany érmek megerősítenek abban, hogy jó úton járunk és ezt az utat kell folytatnunk.

A hely kiváló adottságait kihasználva, hozzáértéssel, odafigyeléssel és törődéssel készülnek évről-évre a Maczkó-borok. A borvidék főként vörösborairól ismert, fajtáink között szerepel a portugieser, zweigelt, blauburger, pinot noir, merlot, cabernet sauvignon, kékfrankos és cabernet franc. Fehér fajtáink az olaszrizling és a chardonnay. Célunk évről-évre több prémium kategóriás bor készítése, és annak bizonyítása, hogy Villányban is készíthetők olyan borok, melyek a világon bárhol megállják a helyüket. A borversenyeken elért Nagy Arany és Arany érmek megerősítenek abban, hogy jó úton járunk és ezt az utat kell folytatnunk.

A hely kiváló adottságait kihasználva, hozzáértéssel, odafigyeléssel és törődéssel készülnek évről-évre a Maczkó-borok. A borvidék főként vörösborairól ismert, fajtáink között szerepel a portugieser, zweigelt, blauburger, pinot noir, merlot, cabernet sauvignon, kékfrankos és cabernet franc. Fehér fajtáink az olaszrizling és a chardonnay. Célunk évről-évre több prémium kategóriás bor készítése, és annak bizonyítása, hogy Villányban is készíthetők olyan borok, melyek a világon bárhol megállják a helyüket. A borversenyeken elért Nagy Arany és Arany érmek megerősítenek abban, hogy jó úton járunk és ezt az utat kell folytatnunk.

A kézműves borászat minden jegye megtalálható borászatunkban, kizárólag saját termelésű szőlőt dolgozunk fel a közel 8 hektárnyi szőlőnkből, amelyek 100 százaléka saját telepítés. A szőlő területek jó minőségű dűlőkben fekszenek, hat különböző helyen. Az első teljes termésünket 2006-ban szüreteltük.

A kézműves borászat minden jegye megtalálható borászatunkban, kizárólag saját termelésű szőlőt dolgozunk fel a közel 8 hektárnyi szőlőnkből, amelyek 100 százaléka saját telepítés. A szőlő területek jó minőségű dűlőkben fekszenek, hat különböző helyen. Az első teljes termésünket 2006-ban szüreteltük.

A kézműves borászat minden jegye megtalálható borászatunkban, kizárólag saját termelésű szőlőt dolgozunk fel a közel 8 hektárnyi szőlőnkből, amelyek 100 százaléka saját telepítés. A szőlő területek jó minőségű dűlőkben fekszenek, hat különböző helyen. Az első teljes termésünket 2006-ban szüreteltük.

A szőlőtermesztés és a borkészítés hagyománya évszázadok óta apáról fiúra száll a Mészáros családban, amely az utóbbi években Szekszárd város egyik első számú családi pincészetévé nőtte ki magát. A tájjelegű vörösborok, amelyek a szekszárdi névvel azonosulnak megtalálhatóak Mészáros Pál pincészetében.

A szőlőtermesztés és a borkészítés hagyománya évszázadok óta apáról fiúra száll a Mészáros családban, amely az utóbbi években Szekszárd város egyik első számú családi pincészetévé nőtte ki magát. A tájjelegű vörösborok, amelyek a szekszárdi névvel azonosulnak megtalálhatóak Mészáros Pál pincészetében.

A szőlőtermesztés és a borkészítés hagyománya évszázadok óta apáról fiúra száll a Mészáros családban, amely az utóbbi években Szekszárd város egyik első számú családi pincészetévé nőtte ki magát. A tájjelegű vörösborok, amelyek a szekszárdi névvel azonosulnak megtalálhatóak Mészáros Pál pincészetében.

1...111213...20

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Tavaszköszöntő családi buli a budapesti Városligeti Műjégpályán!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete