Mindig friss, globalista alapanyagokból komponált fogások a világ legnépszerűbb gasztrokultúráiból. Az észak-afrikai, latin-amerikai és közel-keleti ihletésű finomságok mellett olyan tradicionális ételek is helyet kapnak, mint a japán ramen leves vagy a porcukorral hintett, híres magyar csörögefánk. A kulináris élményeket már csak a kiváló italok fokozhatják tovább: a jó borok, az izgalmas koktélok és a felszabadult pillanatokhoz tökéletesen passzoló pezsgők sem hiányozhatnak a repertoárból. Persze, elengedhetetlen a hangulatos zenei aláfestés, a lebilincselő környezet no és a magával ragadó pozitív atmoszféra.
Mindig friss, globalista alapanyagokból komponált fogások a világ legnépszerűbb gasztrokultúráiból. Az észak-afrikai, latin-amerikai és közel-keleti ihletésű finomságok mellett olyan tradicionális ételek is helyet kapnak, mint a japán ramen leves vagy a porcukorral hintett, híres magyar csörögefánk. A kulináris élményeket már csak a kiváló italok fokozhatják tovább: a jó borok, az izgalmas koktélok és a felszabadult pillanatokhoz tökéletesen passzoló pezsgők sem hiányozhatnak a repertoárból. Persze, elengedhetetlen a hangulatos zenei aláfestés, a lebilincselő környezet no és a magával ragadó pozitív atmoszféra.
Mindig friss, globalista alapanyagokból komponált fogások a világ legnépszerűbb gasztrokultúráiból. Az észak-afrikai, latin-amerikai és közel-keleti ihletésű finomságok mellett olyan tradicionális ételek is helyet kapnak, mint a japán ramen leves vagy a porcukorral hintett, híres magyar csörögefánk. A kulináris élményeket már csak a kiváló italok fokozhatják tovább: a jó borok, az izgalmas koktélok és a felszabadult pillanatokhoz tökéletesen passzoló pezsgők sem hiányozhatnak a repertoárból. Persze, elengedhetetlen a hangulatos zenei aláfestés, a lebilincselő környezet no és a magával ragadó pozitív atmoszféra.
A GOVINDA éttermek világszerte híresek konyhájukról, és egyedülállóan barátságos hangulatukról. Bárhol térjen is be egy Govinda Étterembe, biztos lehet benne, hogy tökéletes tiszta vegetáriánus - húst, halat, tojást nem tartalmazó - ételféleségeket ízlelhet meg. GOVINDA egy név, mely arra a személyre utal, aki elégedettséget okoz az érzékeknek. A Govinda éttermekben készített ételek tökéletesen hűek nevükhöz, hiszen egyszerre táplálják a testet és okoznak elégedettséget a léleknek.
A GOVINDA éttermek világszerte híresek konyhájukról, és egyedülállóan barátságos hangulatukról. Bárhol térjen is be egy Govinda Étterembe, biztos lehet benne, hogy tökéletes tiszta vegetáriánus - húst, halat, tojást nem tartalmazó - ételféleségeket ízlelhet meg. GOVINDA egy név, mely arra a személyre utal, aki elégedettséget okoz az érzékeknek. A Govinda éttermekben készített ételek tökéletesen hűek nevükhöz, hiszen egyszerre táplálják a testet és okoznak elégedettséget a léleknek.
A GOVINDA éttermek világszerte híresek konyhájukról, és egyedülállóan barátságos hangulatukról. Bárhol térjen is be egy Govinda Étterembe, biztos lehet benne, hogy tökéletes tiszta vegetáriánus - húst, halat, tojást nem tartalmazó - ételféleségeket ízlelhet meg. GOVINDA egy név, mely arra a személyre utal, aki elégedettséget okoz az érzékeknek. A Govinda éttermekben készített ételek tökéletesen hűek nevükhöz, hiszen egyszerre táplálják a testet és okoznak elégedettséget a léleknek.
Étlapunk a nemzetközi konyhára alapul, erős befolyással van rá az amerikai, délnyugati konyha (south western cousine). Amire büszkék vagyunk: lávakövön sültek, valamint a bőséges tex-mex felhozatal, ami nem azonos a mexikóival, ez az Egyesült Államok délnyugati részére jellemző amerikaisodott mexikói ízvilág.
Étlapunk a nemzetközi konyhára alapul, erős befolyással van rá az amerikai, délnyugati konyha (south western cousine). Amire büszkék vagyunk: lávakövön sültek, valamint a bőséges tex-mex felhozatal, ami nem azonos a mexikóival, ez az Egyesült Államok délnyugati részére jellemző amerikaisodott mexikói ízvilág.
Étlapunk a nemzetközi konyhára alapul, erős befolyással van rá az amerikai, délnyugati konyha (south western cousine). Amire büszkék vagyunk: lávakövön sültek, valamint a bőséges tex-mex felhozatal, ami nem azonos a mexikóival, ez az Egyesült Államok délnyugati részére jellemző amerikaisodott mexikói ízvilág.
Célunk, hogy az eredeti görög gasztronómiai értékek eljuthassanak mindenkihez. Ehhez természetesen igyekszünk alapvetően görög alapanyagokat, fűszereket használni. Eredeti alapanyagokból, eredeti receptek alapján készítjük ételeinket. A görög származású tulajdonosok, a görög és magyar kollégák mindegyike jól ismeri a görög konyha rejtelmeit. Ezért is állandó a minőség.
Célunk, hogy az eredeti görög gasztronómiai értékek eljuthassanak mindenkihez. Ehhez természetesen igyekszünk alapvetően görög alapanyagokat, fűszereket használni. Eredeti alapanyagokból, eredeti receptek alapján készítjük ételeinket. A görög származású tulajdonosok, a görög és magyar kollégák mindegyike jól ismeri a görög konyha rejtelmeit. Ezért is állandó a minőség.
Célunk, hogy az eredeti görög gasztronómiai értékek eljuthassanak mindenkihez. Ehhez természetesen igyekszünk alapvetően görög alapanyagokat, fűszereket használni. Eredeti alapanyagokból, eredeti receptek alapján készítjük ételeinket. A görög származású tulajdonosok, a görög és magyar kollégák mindegyike jól ismeri a görög konyha rejtelmeit. Ezért is állandó a minőség.
A Hanna orthodox kóser étterem a Kazinczy utcai templom udvarában. A méltán híres étterem konyhája ma is a hagyományos magyar- zsidó ételeket és ízvilágot képviseli. A heksert, vagyis a kóserságot bizonyító igazolást, pecsétet Menachem Meir HaKohen Adler rabbi adja. Az udvar egy része a nyári szezonban hangulatos kerthelyiségként üzemel.
A Hanna orthodox kóser étterem a Kazinczy utcai templom udvarában. A méltán híres étterem konyhája ma is a hagyományos magyar- zsidó ételeket és ízvilágot képviseli. A heksert, vagyis a kóserságot bizonyító igazolást, pecsétet Menachem Meir HaKohen Adler rabbi adja. Az udvar egy része a nyári szezonban hangulatos kerthelyiségként üzemel.
A Hanna orthodox kóser étterem a Kazinczy utcai templom udvarában. A méltán híres étterem konyhája ma is a hagyományos magyar- zsidó ételeket és ízvilágot képviseli. A heksert, vagyis a kóserságot bizonyító igazolást, pecsétet Menachem Meir HaKohen Adler rabbi adja. Az udvar egy része a nyári szezonban hangulatos kerthelyiségként üzemel.