Látványkonyhánkon a tészták, pizzák, saláták kivétel nélkül friss, gondosan összeválogatott alapanyagokból készülnek, mert úgy gondoljuk: létezik finom étel, ami gyorsan elkészül mirelit alapanyagok nélkül. Gyors és mégis friss. Olasz, mégis gyors. Prémium, mégis megfizethető. A szokásos tényezők szokatlan összhangja, nagy adag olasz gasztronómia nemzetközi szakácsok hozzáértésével fűszerezve, ínycsiklandó ízek kellemes, nyugodt, mégis trendi környezetben, hogy vendégeinknek ne csak az ízektől maradjon tátva a szájuk.
Látványkonyhánkon a tészták, pizzák, saláták kivétel nélkül friss, gondosan összeválogatott alapanyagokból készülnek, mert úgy gondoljuk: létezik finom étel, ami gyorsan elkészül mirelit alapanyagok nélkül. Gyors és mégis friss. Olasz, mégis gyors. Prémium, mégis megfizethető. A szokásos tényezők szokatlan összhangja, nagy adag olasz gasztronómia nemzetközi szakácsok hozzáértésével fűszerezve, ínycsiklandó ízek kellemes, nyugodt, mégis trendi környezetben, hogy vendégeinknek ne csak az ízektől maradjon tátva a szájuk.
Látványkonyhánkon a tészták, pizzák, saláták kivétel nélkül friss, gondosan összeválogatott alapanyagokból készülnek, mert úgy gondoljuk: létezik finom étel, ami gyorsan elkészül mirelit alapanyagok nélkül. Gyors és mégis friss. Olasz, mégis gyors. Prémium, mégis megfizethető. A szokásos tényezők szokatlan összhangja, nagy adag olasz gasztronómia nemzetközi szakácsok hozzáértésével fűszerezve, ínycsiklandó ízek kellemes, nyugodt, mégis trendi környezetben, hogy vendégeinknek ne csak az ízektől maradjon tátva a szájuk.
Klasszikus ízek egy kicsit másképp, egész más ízek egy kicsit ugyanúgy. Mindegy, milyen ételről beszélünk, konyhánkat egyetlen cél vezérli, hogy élményeket kínáljon ételek helyett, és ebbe nemcsak az ízek tartoznak bele, hanem a látvány is. Letisztult formák és nemes anyagok a tömör tölgytől a carrarai márványig. Hisszük, hogy a hivalkodás nélküli elegancia a belső térben és vendégeink hangulatában egyaránt nyugalmat teremt.
Klasszikus ízek egy kicsit másképp, egész más ízek egy kicsit ugyanúgy. Mindegy, milyen ételről beszélünk, konyhánkat egyetlen cél vezérli, hogy élményeket kínáljon ételek helyett, és ebbe nemcsak az ízek tartoznak bele, hanem a látvány is. Letisztult formák és nemes anyagok a tömör tölgytől a carrarai márványig. Hisszük, hogy a hivalkodás nélküli elegancia a belső térben és vendégeink hangulatában egyaránt nyugalmat teremt.
Klasszikus ízek egy kicsit másképp, egész más ízek egy kicsit ugyanúgy. Mindegy, milyen ételről beszélünk, konyhánkat egyetlen cél vezérli, hogy élményeket kínáljon ételek helyett, és ebbe nemcsak az ízek tartoznak bele, hanem a látvány is. Letisztult formák és nemes anyagok a tömör tölgytől a carrarai márványig. Hisszük, hogy a hivalkodás nélküli elegancia a belső térben és vendégeink hangulatában egyaránt nyugalmat teremt.
Éttermünk a 3-mas úton helyezkedik el Halmaj község közvetlen közelében. Borsod megye legújabb étterme egy olyan gasztronómiai utazásra hívja vendégeit, amely páratlan és intenzív, amelyben a régi és az új létrehoz egy még újabbat, ami bár nem távolodik el a magyar tradicionális gasztronómiától, mégis, a legmodernebb konyhatechnológia segítségével a múltat fuzionálja a jelenbe, sőt, olykor a jövőbe is.
Éttermünk a 3-mas úton helyezkedik el Halmaj község közvetlen közelében. Borsod megye legújabb étterme egy olyan gasztronómiai utazásra hívja vendégeit, amely páratlan és intenzív, amelyben a régi és az új létrehoz egy még újabbat, ami bár nem távolodik el a magyar tradicionális gasztronómiától, mégis, a legmodernebb konyhatechnológia segítségével a múltat fuzionálja a jelenbe, sőt, olykor a jövőbe is.
Éttermünk a 3-mas úton helyezkedik el Halmaj község közvetlen közelében. Borsod megye legújabb étterme egy olyan gasztronómiai utazásra hívja vendégeit, amely páratlan és intenzív, amelyben a régi és az új létrehoz egy még újabbat, ami bár nem távolodik el a magyar tradicionális gasztronómiától, mégis, a legmodernebb konyhatechnológia segítségével a múltat fuzionálja a jelenbe, sőt, olykor a jövőbe is.
Wang Mester a szakácsmesterséget egyrészt a nagyszülőktől örökölte, másrészt Peking legjobb éttermeiben tökéletesítette. Hiszi, hogy meg tudja ismertetni az érdeklődőkkel az ötezer éves kínai konyhaművészet titkait - mind elméleti síkon, mind pedig a gyakorlatban. A főzést művészetnek tartja, melyet éttermében, a Wang Mester Kínai Konyhájában, illetve egyéb eseményeken népszerűsít.
Wang Mester a szakácsmesterséget egyrészt a nagyszülőktől örökölte, másrészt Peking legjobb éttermeiben tökéletesítette. Hiszi, hogy meg tudja ismertetni az érdeklődőkkel az ötezer éves kínai konyhaművészet titkait - mind elméleti síkon, mind pedig a gyakorlatban. A főzést művészetnek tartja, melyet éttermében, a Wang Mester Kínai Konyhájában, illetve egyéb eseményeken népszerűsít.
Wang Mester a szakácsmesterséget egyrészt a nagyszülőktől örökölte, másrészt Peking legjobb éttermeiben tökéletesítette. Hiszi, hogy meg tudja ismertetni az érdeklődőkkel az ötezer éves kínai konyhaművészet titkait - mind elméleti síkon, mind pedig a gyakorlatban. A főzést művészetnek tartja, melyet éttermében, a Wang Mester Kínai Konyhájában, illetve egyéb eseményeken népszerűsít.
A magyarországi Wasabi éttermek első számú attrakciója a futószalagon érkező ételsor, mely 140 különböző étel kóstolását teszi lehetővé. Ezzel a rendhagyó kínálattal sosem volt még ilyen közel a távol-kelet. A szalagon érkező ételek önmagukban kuriózumnak számítanak Magyarországon, ezen túl különleges környezetben, olyan páratlan italokkal várjuk vendégeinket, melyek túlmutatnak a megszokott italkínálaton.
A magyarországi Wasabi éttermek első számú attrakciója a futószalagon érkező ételsor, mely 140 különböző étel kóstolását teszi lehetővé. Ezzel a rendhagyó kínálattal sosem volt még ilyen közel a távol-kelet. A szalagon érkező ételek önmagukban kuriózumnak számítanak Magyarországon, ezen túl különleges környezetben, olyan páratlan italokkal várjuk vendégeinket, melyek túlmutatnak a megszokott italkínálaton.
A magyarországi Wasabi éttermek első számú attrakciója a futószalagon érkező ételsor, mely 140 különböző étel kóstolását teszi lehetővé. Ezzel a rendhagyó kínálattal sosem volt még ilyen közel a távol-kelet. A szalagon érkező ételek önmagukban kuriózumnak számítanak Magyarországon, ezen túl különleges környezetben, olyan páratlan italokkal várjuk vendégeinket, melyek túlmutatnak a megszokott italkínálaton.
Konyháinkon jól képzett távol-keleti wok és sushi séfek dolgoznak profi magyar szakácsokkal együtt. Ételeink tradicionális ízeit a mai modern ételkészítés szellemiségével ötvöztük. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a mai Távol-Kelet ízvilágát ugyanúgy szeretnénk megmutatni, mint az autentikus ázsiai ízeket. Az ételkínálatunkban szereplő meleg ételek a japánon kívül a koreai és a thai gasztronómián alapulnak, melynek fűszeressége a magyar konyha karakteres ízvilágához hasonlít, de az első kóstolások után mégis rájövünk: eredeti és egyedi távol-keleti minden falat. A wokban készült zöldségek roppanása, a húsok és tenger gyümölcseinek színessége, az illatok sokfélesége a Távol-Keletre repítenek minket. Ételeinkhez kizárólag autentikus, eredeti fűszereket használunk.
Konyháinkon jól képzett távol-keleti wok és sushi séfek dolgoznak profi magyar szakácsokkal együtt. Ételeink tradicionális ízeit a mai modern ételkészítés szellemiségével ötvöztük. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a mai Távol-Kelet ízvilágát ugyanúgy szeretnénk megmutatni, mint az autentikus ázsiai ízeket. Az ételkínálatunkban szereplő meleg ételek a japánon kívül a koreai és a thai gasztronómián alapulnak, melynek fűszeressége a magyar konyha karakteres ízvilágához hasonlít, de az első kóstolások után mégis rájövünk: eredeti és egyedi távol-keleti minden falat. A wokban készült zöldségek roppanása, a húsok és tenger gyümölcseinek színessége, az illatok sokfélesége a Távol-Keletre repítenek minket. Ételeinkhez kizárólag autentikus, eredeti fűszereket használunk.
Konyháinkon jól képzett távol-keleti wok és sushi séfek dolgoznak profi magyar szakácsokkal együtt. Ételeink tradicionális ízeit a mai modern ételkészítés szellemiségével ötvöztük. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a mai Távol-Kelet ízvilágát ugyanúgy szeretnénk megmutatni, mint az autentikus ázsiai ízeket. Az ételkínálatunkban szereplő meleg ételek a japánon kívül a koreai és a thai gasztronómián alapulnak, melynek fűszeressége a magyar konyha karakteres ízvilágához hasonlít, de az első kóstolások után mégis rájövünk: eredeti és egyedi távol-keleti minden falat. A wokban készült zöldségek roppanása, a húsok és tenger gyümölcseinek színessége, az illatok sokfélesége a Távol-Keletre repítenek minket. Ételeinkhez kizárólag autentikus, eredeti fűszereket használunk.
Japán, thai, koreai és fúziós ízvilágot mutatjuk be running sushi szalagjainkon és visszük el hozzád Debrecenbe! Konyhánkon jól képzett távol-keleti wok és sushi chef-ek dolgoznak profi magyar szakácsokkal. Az ételek tradicionális ízekből tevődnek össze, egyfajta modern szellemiséggel ötvözve. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a jelen kor távol-keleti ízeit éppúgy közelebb szeretnénk hozni, mint az ősi korok világát.
Japán, thai, koreai és fúziós ízvilágot mutatjuk be running sushi szalagjainkon és visszük el hozzád Debrecenbe! Konyhánkon jól képzett távol-keleti wok és sushi chef-ek dolgoznak profi magyar szakácsokkal. Az ételek tradicionális ízekből tevődnek össze, egyfajta modern szellemiséggel ötvözve. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a jelen kor távol-keleti ízeit éppúgy közelebb szeretnénk hozni, mint az ősi korok világát.
Japán, thai, koreai és fúziós ízvilágot mutatjuk be running sushi szalagjainkon és visszük el hozzád Debrecenbe! Konyhánkon jól képzett távol-keleti wok és sushi chef-ek dolgoznak profi magyar szakácsokkal. Az ételek tradicionális ízekből tevődnek össze, egyfajta modern szellemiséggel ötvözve. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a jelen kor távol-keleti ízeit éppúgy közelebb szeretnénk hozni, mint az ősi korok világát.