Igazán üdítő és ritka színfolt a teljesen kézzel készült csetényi pálinka. Szeszfőzdénkben a régi hagyományoknak megfelelően rézüstben, fatüzeléses rendszerben készül e kiváló ital. A gyümölcsök begyűjtésétől, a főzésen át a palackozásig mindent családi vállalkozásban végzünk, hisz igazán csak így tudjuk biztosítani minden üveg kitűnő minőségét. Ezek a párlatok garantáltan 100% érett, tiszta gyümölcsből készülnek.
Igazán üdítő és ritka színfolt a teljesen kézzel készült csetényi pálinka. Szeszfőzdénkben a régi hagyományoknak megfelelően rézüstben, fatüzeléses rendszerben készül e kiváló ital. A gyümölcsök begyűjtésétől, a főzésen át a palackozásig mindent családi vállalkozásban végzünk, hisz igazán csak így tudjuk biztosítani minden üveg kitűnő minőségét. Ezek a párlatok garantáltan 100% érett, tiszta gyümölcsből készülnek.
Igazán üdítő és ritka színfolt a teljesen kézzel készült csetényi pálinka. Szeszfőzdénkben a régi hagyományoknak megfelelően rézüstben, fatüzeléses rendszerben készül e kiváló ital. A gyümölcsök begyűjtésétől, a főzésen át a palackozásig mindent családi vállalkozásban végzünk, hisz igazán csak így tudjuk biztosítani minden üveg kitűnő minőségét. Ezek a párlatok garantáltan 100% érett, tiszta gyümölcsből készülnek.
Fő termékünk a Békési Szilvapálinka, mely földrajzi eredet védett termék és a Körösök völgyében termett vörös szilvából évszázados hagyományú kisüsti pálinkafőzéssel készül. Prémium termékcsaládunk sorozat és évjárat megjelöléssel vannak ellátva, és a legjobb minőségű gyümölcsöket használjuk fel készítésekor. Kedvenceink ezek közül: cigánymeggy, köszméte, gesztenye, som, áfonya..Disznótoros pálinka családunkat a megszokott gyümölcsökből (szilva, körte, barack, törköly, vegyes, birs, meggy) készítjük 50%-os alkoholtartalommal, vásárlóink legnagyobb örömére. Békési Ágyas pálinkáink mindegyike elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet, mely biztosítja, hogy mindig a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg a termék. Minden pálinkát azonos gyümölcsön érlelünk több hónapon keresztül, így egy selymes, lágy pálinka kerül a palackba.
Fő termékünk a Békési Szilvapálinka, mely földrajzi eredet védett termék és a Körösök völgyében termett vörös szilvából évszázados hagyományú kisüsti pálinkafőzéssel készül. Prémium termékcsaládunk sorozat és évjárat megjelöléssel vannak ellátva, és a legjobb minőségű gyümölcsöket használjuk fel készítésekor. Kedvenceink ezek közül: cigánymeggy, köszméte, gesztenye, som, áfonya..Disznótoros pálinka családunkat a megszokott gyümölcsökből (szilva, körte, barack, törköly, vegyes, birs, meggy) készítjük 50%-os alkoholtartalommal, vásárlóink legnagyobb örömére. Békési Ágyas pálinkáink mindegyike elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet, mely biztosítja, hogy mindig a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg a termék. Minden pálinkát azonos gyümölcsön érlelünk több hónapon keresztül, így egy selymes, lágy pálinka kerül a palackba.
Fő termékünk a Békési Szilvapálinka, mely földrajzi eredet védett termék és a Körösök völgyében termett vörös szilvából évszázados hagyományú kisüsti pálinkafőzéssel készül. Prémium termékcsaládunk sorozat és évjárat megjelöléssel vannak ellátva, és a legjobb minőségű gyümölcsöket használjuk fel készítésekor. Kedvenceink ezek közül: cigánymeggy, köszméte, gesztenye, som, áfonya..Disznótoros pálinka családunkat a megszokott gyümölcsökből (szilva, körte, barack, törköly, vegyes, birs, meggy) készítjük 50%-os alkoholtartalommal, vásárlóink legnagyobb örömére. Békési Ágyas pálinkáink mindegyike elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet, mely biztosítja, hogy mindig a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg a termék. Minden pálinkát azonos gyümölcsön érlelünk több hónapon keresztül, így egy selymes, lágy pálinka kerül a palackba.
A BESTILLO Pálinkaház és Látogatócentrum a gazdag történelmi és tájegységi hagyományokkal rendelkező Boldogkőváralján, megragadó természeti környezetben várja az érdeklődőket. A Pálinkaház filozófiája, hogy minél közelebb kerüljön a fogyasztóihoz és így közvetlen visszajelzést kapjon a pálinkáival kapcsolatban. Az impozáns Látogatócentrum megépítésével is arra törekedtek, hogy a pálinka iránt érdeklődők autentikus környezetben ismerkedhessenek meg a pálinka készítésével és így fogyasztóikkal még szorosabb kapcsolat alakulhasson ki.
A BESTILLO Pálinkaház és Látogatócentrum a gazdag történelmi és tájegységi hagyományokkal rendelkező Boldogkőváralján, megragadó természeti környezetben várja az érdeklődőket. A Pálinkaház filozófiája, hogy minél közelebb kerüljön a fogyasztóihoz és így közvetlen visszajelzést kapjon a pálinkáival kapcsolatban. Az impozáns Látogatócentrum megépítésével is arra törekedtek, hogy a pálinka iránt érdeklődők autentikus környezetben ismerkedhessenek meg a pálinka készítésével és így fogyasztóikkal még szorosabb kapcsolat alakulhasson ki.
A BESTILLO Pálinkaház és Látogatócentrum a gazdag történelmi és tájegységi hagyományokkal rendelkező Boldogkőváralján, megragadó természeti környezetben várja az érdeklődőket. A Pálinkaház filozófiája, hogy minél közelebb kerüljön a fogyasztóihoz és így közvetlen visszajelzést kapjon a pálinkáival kapcsolatban. Az impozáns Látogatócentrum megépítésével is arra törekedtek, hogy a pálinka iránt érdeklődők autentikus környezetben ismerkedhessenek meg a pálinka készítésével és így fogyasztóikkal még szorosabb kapcsolat alakulhasson ki.
1999 januárban - zöldmezős beruházásként - Balatonalmádi határában, a festői szépségű Vödörvölgyben indítottuk el bérszeszfőzdénket a környező és távolabbi lakosság legnagyobb megelégedésére. Küldetésünknek tekintjük a Magyarországon kialakult több száz éves kisüsti pálinkafőzés hagyományainak őrzését, - de nem utasítjuk el a korszerű szerkezeti anyagok, a műszerezés kínálta előnyöket -. Fatüzelésű rézüstökben, kétszeres lepárlással - saválló hűtőket és tárolótartályokat alkalmazva - állítjuk elő az 50%-os `kisüstit`. A vásárlók igényeinek megfelelően 2008. évtől 42%-os pálinkákat is forgalmazunk.
1999 januárban - zöldmezős beruházásként - Balatonalmádi határában, a festői szépségű Vödörvölgyben indítottuk el bérszeszfőzdénket a környező és távolabbi lakosság legnagyobb megelégedésére. Küldetésünknek tekintjük a Magyarországon kialakult több száz éves kisüsti pálinkafőzés hagyományainak őrzését, - de nem utasítjuk el a korszerű szerkezeti anyagok, a műszerezés kínálta előnyöket -. Fatüzelésű rézüstökben, kétszeres lepárlással - saválló hűtőket és tárolótartályokat alkalmazva - állítjuk elő az 50%-os `kisüstit`. A vásárlók igényeinek megfelelően 2008. évtől 42%-os pálinkákat is forgalmazunk.
1999 januárban - zöldmezős beruházásként - Balatonalmádi határában, a festői szépségű Vödörvölgyben indítottuk el bérszeszfőzdénket a környező és távolabbi lakosság legnagyobb megelégedésére. Küldetésünknek tekintjük a Magyarországon kialakult több száz éves kisüsti pálinkafőzés hagyományainak őrzését, - de nem utasítjuk el a korszerű szerkezeti anyagok, a műszerezés kínálta előnyöket -. Fatüzelésű rézüstökben, kétszeres lepárlással - saválló hűtőket és tárolótartályokat alkalmazva - állítjuk elő az 50%-os `kisüstit`. A vásárlók igényeinek megfelelően 2008. évtől 42%-os pálinkákat is forgalmazunk.
Falusi Patika Tisza-Tó Vendégház és Látvány Pálinkafőzde Tiszaszőlősön, a Tisza-Tónál. A Tisza -Tó Vendégház egy 1850-es évek közepén épült módos parasztházban került kialakításra. A teljes körű felújítás során mindvégig arra törekedtünk, hogy megőrizzük korhű hangulatát, ötvözve a mai kor kényelmi követelményeivel.
Falusi Patika Tisza-Tó Vendégház és Látvány Pálinkafőzde Tiszaszőlősön, a Tisza-Tónál. A Tisza -Tó Vendégház egy 1850-es évek közepén épült módos parasztházban került kialakításra. A teljes körű felújítás során mindvégig arra törekedtünk, hogy megőrizzük korhű hangulatát, ötvözve a mai kor kényelmi követelményeivel.
Falusi Patika Tisza-Tó Vendégház és Látvány Pálinkafőzde Tiszaszőlősön, a Tisza-Tónál. A Tisza -Tó Vendégház egy 1850-es évek közepén épült módos parasztházban került kialakításra. A teljes körű felújítás során mindvégig arra törekedtünk, hogy megőrizzük korhű hangulatát, ötvözve a mai kor kényelmi követelményeivel.