A gasztronómiával kapcsolatos események rendkívül népszerűek, legyen szó akár magyarországi, akár külföldi rendezvényekről. Mind a párok, mind a családok szívesen töltik idejüket ínycsiklandó fogások, valamint étel- és italkülönlegességek megkóstolásával, valamint a hagyományos ételek és italok kipróbálásával egyaránt.
A gasztronómiával kapcsolatos események rendkívül népszerűek, legyen szó akár magyarországi, akár külföldi rendezvényekről. Mind a párok, mind a családok szívesen töltik idejüket ínycsiklandó fogások, valamint étel- és italkülönlegességek megkóstolásával, valamint a hagyományos ételek és italok kipróbálásával egyaránt.
A gasztronómiával kapcsolatos események rendkívül népszerűek, legyen szó akár magyarországi, akár külföldi rendezvényekről. Mind a párok, mind a családok szívesen töltik idejüket ínycsiklandó fogások, valamint étel- és italkülönlegességek megkóstolásával, valamint a hagyományos ételek és italok kipróbálásával egyaránt.
A tavasz beköszöntével bizony megsokszorozódtak teendőink is, így nem árt fitnek lennünk. Ehhez azért az energiatartalékainkat is fel kell tölteni, és bizony sokszor ehhez az étkezésen vezet az út. Szerencsére a kiadós saláták ebben segíthetnek nekünk. Azonban nem mindegy, hogy honnan szerezzük be ezeket a finomságokat. A következő pár sorban egy különleges salátabárral ismerkedhetsz meg.
A tavasz beköszöntével bizony megsokszorozódtak teendőink is, így nem árt fitnek lennünk. Ehhez azért az energiatartalékainkat is fel kell tölteni, és bizony sokszor ehhez az étkezésen vezet az út. Szerencsére a kiadós saláták ebben segíthetnek nekünk. Azonban nem mindegy, hogy honnan szerezzük be ezeket a finomságokat. A következő pár sorban egy különleges salátabárral ismerkedhetsz meg.
A tavasz beköszöntével bizony megsokszorozódtak teendőink is, így nem árt fitnek lennünk. Ehhez azért az energiatartalékainkat is fel kell tölteni, és bizony sokszor ehhez az étkezésen vezet az út. Szerencsére a kiadós saláták ebben segíthetnek nekünk. Azonban nem mindegy, hogy honnan szerezzük be ezeket a finomságokat. A következő pár sorban egy különleges salátabárral ismerkedhetsz meg.
Receptajánló rovatunkban, most egy igazán egyszerű hajdúsági halételt ajánlunk, amely otthon is könnyen elkészíthető, nemcsak harcsából. A Halimádók konyhája című műsorban Andrejszky Zoltán és vendégei egyszerű és szálkamentes halételeket mutatnak be a Fishing and Hunting csatornán, melynek egyik adásában egy igazi különlegesség került az asztalra egyenesen a Hajdúságból.
Receptajánló rovatunkban, most egy igazán egyszerű hajdúsági halételt ajánlunk, amely otthon is könnyen elkészíthető, nemcsak harcsából. A Halimádók konyhája című műsorban Andrejszky Zoltán és vendégei egyszerű és szálkamentes halételeket mutatnak be a Fishing and Hunting csatornán, melynek egyik adásában egy igazi különlegesség került az asztalra egyenesen a Hajdúságból.
Receptajánló rovatunkban, most egy igazán egyszerű hajdúsági halételt ajánlunk, amely otthon is könnyen elkészíthető, nemcsak harcsából. A Halimádók konyhája című műsorban Andrejszky Zoltán és vendégei egyszerű és szálkamentes halételeket mutatnak be a Fishing and Hunting csatornán, melynek egyik adásában egy igazi különlegesség került az asztalra egyenesen a Hajdúságból.
Ez nem pusztán rizs(a)… Idén február 15-19. között Stuttgart adott otthont a világ legrégebbi és legrangosabb kulináris megmérettetésének, ahol 5 földrész versenyzői mérték össze tudásukat. A Gasztronómiai Olimpián kisújszállási siker is született! Szakács artisztika kategóriában Tóth László, az Illéssy Sándor Baptista Középiskola cukrász alapvégzettségű igazgató-helyettese bronz medált, és olimpiai oklevelet vehetett át.
Ez nem pusztán rizs(a)… Idén február 15-19. között Stuttgart adott otthont a világ legrégebbi és legrangosabb kulináris megmérettetésének, ahol 5 földrész versenyzői mérték össze tudásukat. A Gasztronómiai Olimpián kisújszállási siker is született! Szakács artisztika kategóriában Tóth László, az Illéssy Sándor Baptista Középiskola cukrász alapvégzettségű igazgató-helyettese bronz medált, és olimpiai oklevelet vehetett át.
Ez nem pusztán rizs(a)… Idén február 15-19. között Stuttgart adott otthont a világ legrégebbi és legrangosabb kulináris megmérettetésének, ahol 5 földrész versenyzői mérték össze tudásukat. A Gasztronómiai Olimpián kisújszállási siker is született! Szakács artisztika kategóriában Tóth László, az Illéssy Sándor Baptista Középiskola cukrász alapvégzettségű igazgató-helyettese bronz medált, és olimpiai oklevelet vehetett át.