A pincészet mintegy 8 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A borpince Rózsásvölgyben, egy háromszintes régi pincesoron található, melyben 30-40 fő befogadására alkalmas kóstolóhelyiség is van. Amennyiben kisebb, 10-15 fős csoport látogat el a pincéhez - egy rövidebb pincelátogatás után - a ház alatti kóstolóteremben és palackos érlelőben látják őket vendégül.
A pincészet mintegy 8 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A borpince Rózsásvölgyben, egy háromszintes régi pincesoron található, melyben 30-40 fő befogadására alkalmas kóstolóhelyiség is van. Amennyiben kisebb, 10-15 fős csoport látogat el a pincéhez - egy rövidebb pincelátogatás után - a ház alatti kóstolóteremben és palackos érlelőben látják őket vendégül.
A pincészet mintegy 8 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A borpince Rózsásvölgyben, egy háromszintes régi pincesoron található, melyben 30-40 fő befogadására alkalmas kóstolóhelyiség is van. Amennyiben kisebb, 10-15 fős csoport látogat el a pincéhez - egy rövidebb pincelátogatás után - a ház alatti kóstolóteremben és palackos érlelőben látják őket vendégül.
A Gál Tibor Pincészet megnyitotta pincebárját és interaktív bikavér múzeumát, ahol nem csak, hogy lehet nyomogatni, nyúlkálni és babrálni, hanem lényegében ajánlott elfoglaltság. Készíthet itt magának mindenki valódi egri bikavért, amit ott helyben akár meg is ihat, a pincétől 57 centire, a pincebárban. Ételek is vannak, és a borokhoz tutira passzolnak. A hely pedig pinceépítészeti szempontból egyszerűen kivételes.
A Gál Tibor Pincészet megnyitotta pincebárját és interaktív bikavér múzeumát, ahol nem csak, hogy lehet nyomogatni, nyúlkálni és babrálni, hanem lényegében ajánlott elfoglaltság. Készíthet itt magának mindenki valódi egri bikavért, amit ott helyben akár meg is ihat, a pincétől 57 centire, a pincebárban. Ételek is vannak, és a borokhoz tutira passzolnak. A hely pedig pinceépítészeti szempontból egyszerűen kivételes.
A Gál Tibor Pincészet megnyitotta pincebárját és interaktív bikavér múzeumát, ahol nem csak, hogy lehet nyomogatni, nyúlkálni és babrálni, hanem lényegében ajánlott elfoglaltság. Készíthet itt magának mindenki valódi egri bikavért, amit ott helyben akár meg is ihat, a pincétől 57 centire, a pincebárban. Ételek is vannak, és a borokhoz tutira passzolnak. A hely pedig pinceépítészeti szempontból egyszerűen kivételes.
A családi borászat szőlői kilenc hektáron teremnek. A korai időktől a vörösbort pártoltuk, így van ez ma is, de fehérborokat is készítünk többnyire a vendégek kedvéért, ételek mellé könnyedén fogyasztható italnak. A borkóstolások alkalmával lehetőség nyílik arra, hogy a különböző borfajtákkal megismerkedhessünk. Kösse össze a kóstolót egy ebéddel, vagy vacsorával. Nálunk étkezni is lehet előzetes egyeztetés alapján akár helyben, kemencénkben sült ropogós malachúst, vagy tradiconális ételeket. Egyedi helyszínen, egyedi programokat biztosítunk. Baráti rendezvények, céges vacsorák, üzleti tárgyalások, sajtótájékoztatók, és egyéb rendezvények szervezésénél gondoljon ránk, ha egyedi helyszínre vágyik. Várjuk Kedves Vendégeinket pincelátogatással egybekötött bortúráinkon, borvacsoráinkon. A kóstoló után vendégeink pince áron vásárolhatnak Vinotékánkban kedvenc boraikból.
A családi borászat szőlői kilenc hektáron teremnek. A korai időktől a vörösbort pártoltuk, így van ez ma is, de fehérborokat is készítünk többnyire a vendégek kedvéért, ételek mellé könnyedén fogyasztható italnak. A borkóstolások alkalmával lehetőség nyílik arra, hogy a különböző borfajtákkal megismerkedhessünk. Kösse össze a kóstolót egy ebéddel, vagy vacsorával. Nálunk étkezni is lehet előzetes egyeztetés alapján akár helyben, kemencénkben sült ropogós malachúst, vagy tradiconális ételeket. Egyedi helyszínen, egyedi programokat biztosítunk. Baráti rendezvények, céges vacsorák, üzleti tárgyalások, sajtótájékoztatók, és egyéb rendezvények szervezésénél gondoljon ránk, ha egyedi helyszínre vágyik. Várjuk Kedves Vendégeinket pincelátogatással egybekötött bortúráinkon, borvacsoráinkon. A kóstoló után vendégeink pince áron vásárolhatnak Vinotékánkban kedvenc boraikból.
A családi borászat szőlői kilenc hektáron teremnek. A korai időktől a vörösbort pártoltuk, így van ez ma is, de fehérborokat is készítünk többnyire a vendégek kedvéért, ételek mellé könnyedén fogyasztható italnak. A borkóstolások alkalmával lehetőség nyílik arra, hogy a különböző borfajtákkal megismerkedhessünk. Kösse össze a kóstolót egy ebéddel, vagy vacsorával. Nálunk étkezni is lehet előzetes egyeztetés alapján akár helyben, kemencénkben sült ropogós malachúst, vagy tradiconális ételeket. Egyedi helyszínen, egyedi programokat biztosítunk. Baráti rendezvények, céges vacsorák, üzleti tárgyalások, sajtótájékoztatók, és egyéb rendezvények szervezésénél gondoljon ránk, ha egyedi helyszínre vágyik. Várjuk Kedves Vendégeinket pincelátogatással egybekötött bortúráinkon, borvacsoráinkon. A kóstoló után vendégeink pince áron vásárolhatnak Vinotékánkban kedvenc boraikból.
A Garamvári Szőlőbirtok családi vállalkozás, amely a családfő Garamvári Vencel borászmérnöki képzettségén és több évtizedes borászati tapasztalatain nyugszik. A szőlőbirtok a Balaton déli partján a borvidék legjobb dűlőiben található. A cég szőlőültetvénnyel és egy kastélyszerű borászati üzemmel rendelkezik Balatonlellén, ahol a szőlő feldolgozásától a must erjesztéséig, bor érlelésig és palackozásáig minden borászati munka folyik.
A Garamvári Szőlőbirtok családi vállalkozás, amely a családfő Garamvári Vencel borászmérnöki képzettségén és több évtizedes borászati tapasztalatain nyugszik. A szőlőbirtok a Balaton déli partján a borvidék legjobb dűlőiben található. A cég szőlőültetvénnyel és egy kastélyszerű borászati üzemmel rendelkezik Balatonlellén, ahol a szőlő feldolgozásától a must erjesztéséig, bor érlelésig és palackozásáig minden borászati munka folyik.
A Garamvári Szőlőbirtok családi vállalkozás, amely a családfő Garamvári Vencel borászmérnöki képzettségén és több évtizedes borászati tapasztalatain nyugszik. A szőlőbirtok a Balaton déli partján a borvidék legjobb dűlőiben található. A cég szőlőültetvénnyel és egy kastélyszerű borászati üzemmel rendelkezik Balatonlellén, ahol a szőlő feldolgozásától a must erjesztéséig, bor érlelésig és palackozásáig minden borászati munka folyik.