A Szalay Cukrászdában megkóstolhatják a boldog békeidők, azaz az 1800-as évek végének édes ízeit, a korszak gazdag cukrászati kultúrájának különlegességeit Balatonlellén, a süteményeiről is híres történelmi nemesi családról elnevezett cukrászdában. A hagyományos, eredeti recept alapján készült sütemények mellett megtekinthetik a család korabeli életét megidéző eredeti tárgyakat, recepteket felvonultató kiállítást is.
A Szalay Cukrászdában megkóstolhatják a boldog békeidők, azaz az 1800-as évek végének édes ízeit, a korszak gazdag cukrászati kultúrájának különlegességeit Balatonlellén, a süteményeiről is híres történelmi nemesi családról elnevezett cukrászdában. A hagyományos, eredeti recept alapján készült sütemények mellett megtekinthetik a család korabeli életét megidéző eredeti tárgyakat, recepteket felvonultató kiállítást is.
A Szalay Cukrászdában megkóstolhatják a boldog békeidők, azaz az 1800-as évek végének édes ízeit, a korszak gazdag cukrászati kultúrájának különlegességeit Balatonlellén, a süteményeiről is híres történelmi nemesi családról elnevezett cukrászdában. A hagyományos, eredeti recept alapján készült sütemények mellett megtekinthetik a család korabeli életét megidéző eredeti tárgyakat, recepteket felvonultató kiállítást is.
A magyarországi édesipar históriájának két nagy alakja, Szamos Mátyás és Szabó Károly műhelye, munkássága fogott össze itt Szentendrén a közösen működtetett üzlet megvalósításával. Az emeleten gazdag anyaggal Marcipán Múzeum várja a látogatókat, a földszinten finomságaink megvásárolhatók. A marcipánok mellett kínálunk itt nemes magyar borokat, aszút, pálinkát, paprikát, szalámit, libamájat, unicumot, a nyári hónapokban fagylaltot is árusítunk.
A magyarországi édesipar históriájának két nagy alakja, Szamos Mátyás és Szabó Károly műhelye, munkássága fogott össze itt Szentendrén a közösen működtetett üzlet megvalósításával. Az emeleten gazdag anyaggal Marcipán Múzeum várja a látogatókat, a földszinten finomságaink megvásárolhatók. A marcipánok mellett kínálunk itt nemes magyar borokat, aszút, pálinkát, paprikát, szalámit, libamájat, unicumot, a nyári hónapokban fagylaltot is árusítunk.
A magyarországi édesipar históriájának két nagy alakja, Szamos Mátyás és Szabó Károly műhelye, munkássága fogott össze itt Szentendrén a közösen működtetett üzlet megvalósításával. Az emeleten gazdag anyaggal Marcipán Múzeum várja a látogatókat, a földszinten finomságaink megvásárolhatók. A marcipánok mellett kínálunk itt nemes magyar borokat, aszút, pálinkát, paprikát, szalámit, libamájat, unicumot, a nyári hónapokban fagylaltot is árusítunk.
Az 1840 óta üzemelő Százéves Cukrászda Magyarország második legrégebbi cukrászdája. Csodás, empír stílusú épületében a díszesen festett falak között, eredeti biedermeier bútorzat, s hagyományos sütemény, parfé-, cukorka- és fagylaltkínálat repíti vissza a látogatót az egykori nyüzsgő kávéházi világba. Mivel a cukrászda mindig is közösségi hely volt (a boltozatok közepén feltárt falképek töredékei bizonyítják) az 1984-1986 közötti helyreállítás során igyekeztek a reformkori hangulatot visszaidézni, míg az egykori cukrászműhely helyén cukrászmúzeumot rendeztek be korabeli eszközökkel. 2004-ben a cukrászda életében egy jelentős felújítást hajtottak végre, hogy továbbra is a legértékesebb gyöngyszeme maradhasson a Dél-Alföldnek és ez a csodálatosan szép cukrászda egyedi, különleges élményt nyújtson vendégeinek.
Az 1840 óta üzemelő Százéves Cukrászda Magyarország második legrégebbi cukrászdája. Csodás, empír stílusú épületében a díszesen festett falak között, eredeti biedermeier bútorzat, s hagyományos sütemény, parfé-, cukorka- és fagylaltkínálat repíti vissza a látogatót az egykori nyüzsgő kávéházi világba. Mivel a cukrászda mindig is közösségi hely volt (a boltozatok közepén feltárt falképek töredékei bizonyítják) az 1984-1986 közötti helyreállítás során igyekeztek a reformkori hangulatot visszaidézni, míg az egykori cukrászműhely helyén cukrászmúzeumot rendeztek be korabeli eszközökkel. 2004-ben a cukrászda életében egy jelentős felújítást hajtottak végre, hogy továbbra is a legértékesebb gyöngyszeme maradhasson a Dél-Alföldnek és ez a csodálatosan szép cukrászda egyedi, különleges élményt nyújtson vendégeinek.
Az 1840 óta üzemelő Százéves Cukrászda Magyarország második legrégebbi cukrászdája. Csodás, empír stílusú épületében a díszesen festett falak között, eredeti biedermeier bútorzat, s hagyományos sütemény, parfé-, cukorka- és fagylaltkínálat repíti vissza a látogatót az egykori nyüzsgő kávéházi világba. Mivel a cukrászda mindig is közösségi hely volt (a boltozatok közepén feltárt falképek töredékei bizonyítják) az 1984-1986 közötti helyreállítás során igyekeztek a reformkori hangulatot visszaidézni, míg az egykori cukrászműhely helyén cukrászmúzeumot rendeztek be korabeli eszközökkel. 2004-ben a cukrászda életében egy jelentős felújítást hajtottak végre, hogy továbbra is a legértékesebb gyöngyszeme maradhasson a Dél-Alföldnek és ez a csodálatosan szép cukrászda egyedi, különleges élményt nyújtson vendégeinek.
Pincészetünk Tarcalon, a Tokaji borvidék egykori rangos mezővárosának szívében található, melynek területei már a régi feljegyzések szerint is kiemelkedő szőlőterületnek számítottak a borvidéken. Jelenleg 7 hektárt művelünk, többnyire furmint és hárslevelű fajtákkal foglalkozunk. Pincészetünkél lehetőség van egyéni, illetve csoportos borkóstolásra (bejelentkezés alapján). A Kikelet Ízműhelyben pedig finom kávé, kézműves sütemény és egyéb különlegességek várják vendégeinket.
Pincészetünk Tarcalon, a Tokaji borvidék egykori rangos mezővárosának szívében található, melynek területei már a régi feljegyzések szerint is kiemelkedő szőlőterületnek számítottak a borvidéken. Jelenleg 7 hektárt művelünk, többnyire furmint és hárslevelű fajtákkal foglalkozunk. Pincészetünkél lehetőség van egyéni, illetve csoportos borkóstolásra (bejelentkezés alapján). A Kikelet Ízműhelyben pedig finom kávé, kézműves sütemény és egyéb különlegességek várják vendégeinket.
Pincészetünk Tarcalon, a Tokaji borvidék egykori rangos mezővárosának szívében található, melynek területei már a régi feljegyzések szerint is kiemelkedő szőlőterületnek számítottak a borvidéken. Jelenleg 7 hektárt művelünk, többnyire furmint és hárslevelű fajtákkal foglalkozunk. Pincészetünkél lehetőség van egyéni, illetve csoportos borkóstolásra (bejelentkezés alapján). A Kikelet Ízműhelyben pedig finom kávé, kézműves sütemény és egyéb különlegességek várják vendégeinket.
A Torta és Desszert Manufaktúra különleges, esztétikus és ízletes édességekkel szolgál, melyek tökéletessé tehetik a különleges alkalmakat. Kiváló alapanyagokból, odafigyeléssel készülnek a torták és desszertek, melyek a minőséget képviselik, s nem utolsó sorban egy-egy elkészült torta igazi cukrászati műalkotás.
A Torta és Desszert Manufaktúra különleges, esztétikus és ízletes édességekkel szolgál, melyek tökéletessé tehetik a különleges alkalmakat. Kiváló alapanyagokból, odafigyeléssel készülnek a torták és desszertek, melyek a minőséget képviselik, s nem utolsó sorban egy-egy elkészült torta igazi cukrászati műalkotás.
A Torta és Desszert Manufaktúra különleges, esztétikus és ízletes édességekkel szolgál, melyek tökéletessé tehetik a különleges alkalmakat. Kiváló alapanyagokból, odafigyeléssel készülnek a torták és desszertek, melyek a minőséget képviselik, s nem utolsó sorban egy-egy elkészült torta igazi cukrászati műalkotás.
Tóth Cukrászda Dunaföldváron várja vendégeit. A korszerűsítés számunkra kiemelkedően fontos. Folyamatos technológiai fejlesztéseket végzünk. A legújabb alapanyagok megismerése mellett, a lehető legkorszerűbb technikákat igyekszünk elsajátítani, azonban kínálatunkban igyekszünk egyensúlyt tartani a tradícionális magyar cukrászat és a nemzetközi trendek között.
Tóth Cukrászda Dunaföldváron várja vendégeit. A korszerűsítés számunkra kiemelkedően fontos. Folyamatos technológiai fejlesztéseket végzünk. A legújabb alapanyagok megismerése mellett, a lehető legkorszerűbb technikákat igyekszünk elsajátítani, azonban kínálatunkban igyekszünk egyensúlyt tartani a tradícionális magyar cukrászat és a nemzetközi trendek között.
Tóth Cukrászda Dunaföldváron várja vendégeit. A korszerűsítés számunkra kiemelkedően fontos. Folyamatos technológiai fejlesztéseket végzünk. A legújabb alapanyagok megismerése mellett, a lehető legkorszerűbb technikákat igyekszünk elsajátítani, azonban kínálatunkban igyekszünk egyensúlyt tartani a tradícionális magyar cukrászat és a nemzetközi trendek között.