Borházunk 25 és 50 fős klimatizált különtermében lehetőség nyílik borkóstolók, családi események, üzleti tárgyalások és egyéb rendezvények lebonyolítására. Előzetesen egyeztetett borkóstolók keretében megismerhetik a Sárosdi Pince összes forgalomban lévő borát, bemutatjuk borházunkat és pincénket, illetve a helyszínen lehetőség van borvásárlásra is. Boraink mellé igény szerint pogácsát és sajtokat, paraszttálat vagy meleg ételt kínálunk.
Borházunk 25 és 50 fős klimatizált különtermében lehetőség nyílik borkóstolók, családi események, üzleti tárgyalások és egyéb rendezvények lebonyolítására. Előzetesen egyeztetett borkóstolók keretében megismerhetik a Sárosdi Pince összes forgalomban lévő borát, bemutatjuk borházunkat és pincénket, illetve a helyszínen lehetőség van borvásárlásra is. Boraink mellé igény szerint pogácsát és sajtokat, paraszttálat vagy meleg ételt kínálunk.
Borházunk 25 és 50 fős klimatizált különtermében lehetőség nyílik borkóstolók, családi események, üzleti tárgyalások és egyéb rendezvények lebonyolítására. Előzetesen egyeztetett borkóstolók keretében megismerhetik a Sárosdi Pince összes forgalomban lévő borát, bemutatjuk borházunkat és pincénket, illetve a helyszínen lehetőség van borvásárlásra is. Boraink mellé igény szerint pogácsát és sajtokat, paraszttálat vagy meleg ételt kínálunk.
A Seybold-Garab Pincébe látogatókat tágas udvar fogadja, amely ideális koktélpartik, grillpartik lebonyolítására. A présházból nyílik a két párhuzamosan futó pince ág, amely rendezvények, esküvők igényes és ízléses helyszíne. A bal oldali pinceág 60 m2 alapterületű, ahol 40 fő fér el kényelmesen. A másik ágból nyíló csarnokban 160 m2-en 100 vendég foglalhat helyet. Bel- és külföldi turista csoportokat cigányzenével kísért exkluzív vacsorával és nemzetközi elvárásoknak megfelelő folklór műsorral várjuk. A műsort 30 fős létszámtól tudjuk biztosítani. Pincénkben szakképzett borászok által vezetett borkóstolásra is van lehetőség. A kóstolók között borkorcsolyát kínálunk fel.
A Seybold-Garab Pincébe látogatókat tágas udvar fogadja, amely ideális koktélpartik, grillpartik lebonyolítására. A présházból nyílik a két párhuzamosan futó pince ág, amely rendezvények, esküvők igényes és ízléses helyszíne. A bal oldali pinceág 60 m2 alapterületű, ahol 40 fő fér el kényelmesen. A másik ágból nyíló csarnokban 160 m2-en 100 vendég foglalhat helyet. Bel- és külföldi turista csoportokat cigányzenével kísért exkluzív vacsorával és nemzetközi elvárásoknak megfelelő folklór műsorral várjuk. A műsort 30 fős létszámtól tudjuk biztosítani. Pincénkben szakképzett borászok által vezetett borkóstolásra is van lehetőség. A kóstolók között borkorcsolyát kínálunk fel.
A Seybold-Garab Pincébe látogatókat tágas udvar fogadja, amely ideális koktélpartik, grillpartik lebonyolítására. A présházból nyílik a két párhuzamosan futó pince ág, amely rendezvények, esküvők igényes és ízléses helyszíne. A bal oldali pinceág 60 m2 alapterületű, ahol 40 fő fér el kényelmesen. A másik ágból nyíló csarnokban 160 m2-en 100 vendég foglalhat helyet. Bel- és külföldi turista csoportokat cigányzenével kísért exkluzív vacsorával és nemzetközi elvárásoknak megfelelő folklór műsorral várjuk. A műsort 30 fős létszámtól tudjuk biztosítani. Pincénkben szakképzett borászok által vezetett borkóstolásra is van lehetőség. A kóstolók között borkorcsolyát kínálunk fel.
A pincészet alapítójának Simon József okleveles szőlész - borásznak a nevét viseli. Első generációs családi gazdaság. A pincészet az egri nagy kőporos vulkáni eredetű riolit tufába vájt két pincében érleli a legjobb minőségű borokat. A 2003-as év egri borászának, Simon Józsefnek a specialitása inkább a vörösbor, azon belül is a alacsony hozammal- maximum 8 tonna / hektáronként és hosszú érlelési idővel készített vörösbor.
A pincészet alapítójának Simon József okleveles szőlész - borásznak a nevét viseli. Első generációs családi gazdaság. A pincészet az egri nagy kőporos vulkáni eredetű riolit tufába vájt két pincében érleli a legjobb minőségű borokat. A 2003-as év egri borászának, Simon Józsefnek a specialitása inkább a vörösbor, azon belül is a alacsony hozammal- maximum 8 tonna / hektáronként és hosszú érlelési idővel készített vörösbor.
A pincészet alapítójának Simon József okleveles szőlész - borásznak a nevét viseli. Első generációs családi gazdaság. A pincészet az egri nagy kőporos vulkáni eredetű riolit tufába vájt két pincében érleli a legjobb minőségű borokat. A 2003-as év egri borászának, Simon Józsefnek a specialitása inkább a vörösbor, azon belül is a alacsony hozammal- maximum 8 tonna / hektáronként és hosszú érlelési idővel készített vörösbor.
A bor lényegét megfogalmazni és azt a borban kifejezni, megmutatni, szép szakmai feladat. Számunkra a természethű borok készítése nem alternatíva, hanem az egyetlen követhető módszer. A borász számára jó kiindulási pont lehet az az időtálló pasteur-i gondolat, miszerint: a bor a világ legegészségesebb itala. Boraink: cabernet franc, kékfrankos siller, kékfrankos rosé, chardonnay, cserszegi fűszeres, rajnai rizling, generosa.
A bor lényegét megfogalmazni és azt a borban kifejezni, megmutatni, szép szakmai feladat. Számunkra a természethű borok készítése nem alternatíva, hanem az egyetlen követhető módszer. A borász számára jó kiindulási pont lehet az az időtálló pasteur-i gondolat, miszerint: a bor a világ legegészségesebb itala. Boraink: cabernet franc, kékfrankos siller, kékfrankos rosé, chardonnay, cserszegi fűszeres, rajnai rizling, generosa.
A bor lényegét megfogalmazni és azt a borban kifejezni, megmutatni, szép szakmai feladat. Számunkra a természethű borok készítése nem alternatíva, hanem az egyetlen követhető módszer. A borász számára jó kiindulási pont lehet az az időtálló pasteur-i gondolat, miszerint: a bor a világ legegészségesebb itala. Boraink: cabernet franc, kékfrankos siller, kékfrankos rosé, chardonnay, cserszegi fűszeres, rajnai rizling, generosa.
Többgenerációs pincészetünk több mint 30 éve foglalkozik a bortermelés művészetével. Munkánk során ötvöződik a nagyszülők tapasztalata és borszeretete, a szülők évtizedes gyakorlata és a legfiatalabb nemzedék lendülete, tudományos ismeretei. A pincészet különlegessége abban rejlik, hogy szőlőtőkéinek zöme a Villányi borvidéken terem, látványpincénk azonban Pécsett található, így a pécsiek helyben juthatnak hozzá a villányi nedűhöz. A pécsi pincén kívül Budapesten is több borszaküzlettel rendelkezik vállalkozásunk, ahol kizárólag saját termelésű borainkat vásárolhatják meg az érdeklődők.
Többgenerációs pincészetünk több mint 30 éve foglalkozik a bortermelés művészetével. Munkánk során ötvöződik a nagyszülők tapasztalata és borszeretete, a szülők évtizedes gyakorlata és a legfiatalabb nemzedék lendülete, tudományos ismeretei. A pincészet különlegessége abban rejlik, hogy szőlőtőkéinek zöme a Villányi borvidéken terem, látványpincénk azonban Pécsett található, így a pécsiek helyben juthatnak hozzá a villányi nedűhöz. A pécsi pincén kívül Budapesten is több borszaküzlettel rendelkezik vállalkozásunk, ahol kizárólag saját termelésű borainkat vásárolhatják meg az érdeklődők.
Többgenerációs pincészetünk több mint 30 éve foglalkozik a bortermelés művészetével. Munkánk során ötvöződik a nagyszülők tapasztalata és borszeretete, a szülők évtizedes gyakorlata és a legfiatalabb nemzedék lendülete, tudományos ismeretei. A pincészet különlegessége abban rejlik, hogy szőlőtőkéinek zöme a Villányi borvidéken terem, látványpincénk azonban Pécsett található, így a pécsiek helyben juthatnak hozzá a villányi nedűhöz. A pécsi pincén kívül Budapesten is több borszaküzlettel rendelkezik vállalkozásunk, ahol kizárólag saját termelésű borainkat vásárolhatják meg az érdeklődők.
Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.
Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.
Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.