A Kaláka Pince Alkonyi László, Benedek Tibor és Lovász Pál baráti összefogásával alakult, Tokaj egyik legnagyobb múltú, legszebb épített örökséggel és legkülönlegesebb természeti adottságokkal rendelkező településén, Tállyán. Rendkívül alacsony termésmennyiséggel dolgozunk: a 3,2 hektár termő szőlőnkről 30-45 hektoliter bor készül évente. Borainkat fiatalon, jóval a teljes palackérés előtt hozzuk forgalomba. Nem a fajtát, a termőhelyet szeretnénk borainkban megragadni: éppen ezért minden borunk tartalmaz furmintot és hárslevelűt is, legfeljebb az arányuk között vannak eltérések.
A Kaláka Pince Alkonyi László, Benedek Tibor és Lovász Pál baráti összefogásával alakult, Tokaj egyik legnagyobb múltú, legszebb épített örökséggel és legkülönlegesebb természeti adottságokkal rendelkező településén, Tállyán. Rendkívül alacsony termésmennyiséggel dolgozunk: a 3,2 hektár termő szőlőnkről 30-45 hektoliter bor készül évente. Borainkat fiatalon, jóval a teljes palackérés előtt hozzuk forgalomba. Nem a fajtát, a termőhelyet szeretnénk borainkban megragadni: éppen ezért minden borunk tartalmaz furmintot és hárslevelűt is, legfeljebb az arányuk között vannak eltérések.
A Kaláka Pince Alkonyi László, Benedek Tibor és Lovász Pál baráti összefogásával alakult, Tokaj egyik legnagyobb múltú, legszebb épített örökséggel és legkülönlegesebb természeti adottságokkal rendelkező településén, Tállyán. Rendkívül alacsony termésmennyiséggel dolgozunk: a 3,2 hektár termő szőlőnkről 30-45 hektoliter bor készül évente. Borainkat fiatalon, jóval a teljes palackérés előtt hozzuk forgalomba. Nem a fajtát, a termőhelyet szeretnénk borainkban megragadni: éppen ezért minden borunk tartalmaz furmintot és hárslevelűt is, legfeljebb az arányuk között vannak eltérések.
A Hajósi úton található barátságos pincénkben egyszerre van jelen hagyományokból táplálkozó szakértelem és a fiatalos lendület. Ötvözzük a nagyszülőktől és szülőktől eltanult módszereket és a modern borkészítési technikát. Mindehhez társul a messze földön híres hajósi sváb vendégszeretet, büszkék vagyunk rá, hogy tőlünk még senki sem távozott éhesen, vagy ami még rosszabb lenne, szomjasan.
A Hajósi úton található barátságos pincénkben egyszerre van jelen hagyományokból táplálkozó szakértelem és a fiatalos lendület. Ötvözzük a nagyszülőktől és szülőktől eltanult módszereket és a modern borkészítési technikát. Mindehhez társul a messze földön híres hajósi sváb vendégszeretet, büszkék vagyunk rá, hogy tőlünk még senki sem távozott éhesen, vagy ami még rosszabb lenne, szomjasan.
A Hajósi úton található barátságos pincénkben egyszerre van jelen hagyományokból táplálkozó szakértelem és a fiatalos lendület. Ötvözzük a nagyszülőktől és szülőktől eltanult módszereket és a modern borkészítési technikát. Mindehhez társul a messze földön híres hajósi sváb vendégszeretet, büszkék vagyunk rá, hogy tőlünk még senki sem távozott éhesen, vagy ami még rosszabb lenne, szomjasan.