Turizmus Program

Húsvéti hajókirándulás

Tájházak Napja

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

TOP 100 úticél

Húsvét

Borház

A finom borok és ételek, a szép természeti környezet kedvelőinek mutatjuk meg egy kézműves borokat és házias ételeket készítő kis pince életét.

A finom borok és ételek, a szép természeti környezet kedvelőinek mutatjuk meg egy kézműves borokat és házias ételeket készítő kis pince életét.

A finom borok és ételek, a szép természeti környezet kedvelőinek mutatjuk meg egy kézműves borokat és házias ételeket készítő kis pince életét.

A pincészet jelenleg 27 hektáron gazdálkodik. A 40%-ban fehér és 60%-ban kékszőlőből készült borok limitált palackszámban készülnek. Főbb fajták: cabernet franc, ottonel muskotály, rosé, chardonnay, portugieser, merlot, cabernet sauvignon, olaszrizling.

A pincészet jelenleg 27 hektáron gazdálkodik. A 40%-ban fehér és 60%-ban kékszőlőből készült borok limitált palackszámban készülnek. Főbb fajták: cabernet franc, ottonel muskotály, rosé, chardonnay, portugieser, merlot, cabernet sauvignon, olaszrizling.

A pincészet jelenleg 27 hektáron gazdálkodik. A 40%-ban fehér és 60%-ban kékszőlőből készült borok limitált palackszámban készülnek. Főbb fajták: cabernet franc, ottonel muskotály, rosé, chardonnay, portugieser, merlot, cabernet sauvignon, olaszrizling.

Vulkanikus borok a Sabar-hegyről. Magas minőségre törekvő hét hektáros pincészet a Badacsonyi Borvidékről. Nemzetközi stílusú, koncentrált, lendületes borok moderált alkohollal. A szortiment nagy része fehér fajtaborokból áll, de készítenek rozé és vörösborokat is. Elegáns válogatás boraikhoz prémium hordókat használnak.

Vulkanikus borok a Sabar-hegyről. Magas minőségre törekvő hét hektáros pincészet a Badacsonyi Borvidékről. Nemzetközi stílusú, koncentrált, lendületes borok moderált alkohollal. A szortiment nagy része fehér fajtaborokból áll, de készítenek rozé és vörösborokat is. Elegáns válogatás boraikhoz prémium hordókat használnak.

Vulkanikus borok a Sabar-hegyről. Magas minőségre törekvő hét hektáros pincészet a Badacsonyi Borvidékről. Nemzetközi stílusú, koncentrált, lendületes borok moderált alkohollal. A szortiment nagy része fehér fajtaborokból áll, de készítenek rozé és vörösborokat is. Elegáns válogatás boraikhoz prémium hordókat használnak.

A Sárga Borház nemcsak a vidék talán legszebb borházépülete – mely a XIX. század közepén, klasszicista stílusban épült – hanem találkozási pont a helyi lakosok és borászok valamint a turisták számára. A Sárga Borház különleges vonzereje, hogy bármikor ülhet az asztalod mellett kedvenc borászod, aki ebédelni ugrott be hozzánk.

A Sárga Borház nemcsak a vidék talán legszebb borházépülete – mely a XIX. század közepén, klasszicista stílusban épült – hanem találkozási pont a helyi lakosok és borászok valamint a turisták számára. A Sárga Borház különleges vonzereje, hogy bármikor ülhet az asztalod mellett kedvenc borászod, aki ebédelni ugrott be hozzánk.

A Sárga Borház nemcsak a vidék talán legszebb borházépülete – mely a XIX. század közepén, klasszicista stílusban épült – hanem találkozási pont a helyi lakosok és borászok valamint a turisták számára. A Sárga Borház különleges vonzereje, hogy bármikor ülhet az asztalod mellett kedvenc borászod, aki ebédelni ugrott be hozzánk.

Panoráma fröccsterasz, finom borokkal, különleges szörpökkel, kávékkal, meglepetés süteményekkel, helyi kézműves finomságokkal.

Panoráma fröccsterasz, finom borokkal, különleges szörpökkel, kávékkal, meglepetés süteményekkel, helyi kézműves finomságokkal.

Panoráma fröccsterasz, finom borokkal, különleges szörpökkel, kávékkal, meglepetés süteményekkel, helyi kézműves finomságokkal.

1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.

1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.

1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.

Magyar és külföldi borok széles választéka, párlatok és egyéb italok gondos szelekciója. Kávékülönlegességeket is kínálunk. Szeretjün ízlelgetni a finom borokat, de beszélgetni is róluk. Vegyen részt borkóstolóinkon is.

Magyar és külföldi borok széles választéka, párlatok és egyéb italok gondos szelekciója. Kávékülönlegességeket is kínálunk. Szeretjün ízlelgetni a finom borokat, de beszélgetni is róluk. Vegyen részt borkóstolóinkon is.

Magyar és külföldi borok széles választéka, párlatok és egyéb italok gondos szelekciója. Kávékülönlegességeket is kínálunk. Szeretjün ízlelgetni a finom borokat, de beszélgetni is róluk. Vegyen részt borkóstolóinkon is.

Magyarország egyik legnagyobb hírű borvidékén, a festőien szép Balaton partján a Badacsony-hegy lábánál található a Sipos Borház és Vendégház. A kézműves borászat ma baráti vállalkozásban működik. A borház az első badacsonyi magánpincészetek között nyitotta meg kapuit.

Magyarország egyik legnagyobb hírű borvidékén, a festőien szép Balaton partján a Badacsony-hegy lábánál található a Sipos Borház és Vendégház. A kézműves borászat ma baráti vállalkozásban működik. A borház az első badacsonyi magánpincészetek között nyitotta meg kapuit.

Magyarország egyik legnagyobb hírű borvidékén, a festőien szép Balaton partján a Badacsony-hegy lábánál található a Sipos Borház és Vendégház. A kézműves borászat ma baráti vállalkozásban működik. A borház az első badacsonyi magánpincészetek között nyitotta meg kapuit.

Badacsonyi borvidék. A borvidék mely - a maga jelenével és múltjával – inspirálója a bennünk megszületett gondolatnak, a Skizonak. A Badacsonyba és hozzánk látogatók borteraszunkon, illetve a 200 éve épült, boltíves kóstoló terünkben szervezetten is megismerkedhetnek velünk, borainkkal. Csoportokat nyitvatartási időn kívül is szeretettel fogadunk borkóstolásra 10 főtől.

Badacsonyi borvidék. A borvidék mely - a maga jelenével és múltjával – inspirálója a bennünk megszületett gondolatnak, a Skizonak. A Badacsonyba és hozzánk látogatók borteraszunkon, illetve a 200 éve épült, boltíves kóstoló terünkben szervezetten is megismerkedhetnek velünk, borainkkal. Csoportokat nyitvatartási időn kívül is szeretettel fogadunk borkóstolásra 10 főtől.

Badacsonyi borvidék. A borvidék mely - a maga jelenével és múltjával – inspirálója a bennünk megszületett gondolatnak, a Skizonak. A Badacsonyba és hozzánk látogatók borteraszunkon, illetve a 200 éve épült, boltíves kóstoló terünkben szervezetten is megismerkedhetnek velünk, borainkkal. Csoportokat nyitvatartási időn kívül is szeretettel fogadunk borkóstolásra 10 főtől.

A bor számunkra olyan, mint a kemencében sült kenyér: nagy becsben tartjuk, gondot fordítunk az alapanyag minőségére, és hagyjuk, hogy az érési folyamat a maga természetes útján menjen végbe. Fontosnak tartjuk a fahordós érlelést, amely által ránk jellemző, egyedi íz, illat és zamat alakul ki. Szemléletünkkel Tokaj tradicionális arcát képviseljük, tudván azt honnan jöttünk, és hová tartunk.

A bor számunkra olyan, mint a kemencében sült kenyér: nagy becsben tartjuk, gondot fordítunk az alapanyag minőségére, és hagyjuk, hogy az érési folyamat a maga természetes útján menjen végbe. Fontosnak tartjuk a fahordós érlelést, amely által ránk jellemző, egyedi íz, illat és zamat alakul ki. Szemléletünkkel Tokaj tradicionális arcát képviseljük, tudván azt honnan jöttünk, és hová tartunk.

A bor számunkra olyan, mint a kemencében sült kenyér: nagy becsben tartjuk, gondot fordítunk az alapanyag minőségére, és hagyjuk, hogy az érési folyamat a maga természetes útján menjen végbe. Fontosnak tartjuk a fahordós érlelést, amely által ránk jellemző, egyedi íz, illat és zamat alakul ki. Szemléletünkkel Tokaj tradicionális arcát képviseljük, tudván azt honnan jöttünk, és hová tartunk.

1...789...11

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete