Vulkanikus borok a Sabar-hegyről. Magas minőségre törekvő hét hektáros pincészet a Badacsonyi Borvidékről. Nemzetközi stílusú, koncentrált, lendületes borok moderált alkohollal. A szortiment nagy része fehér fajtaborokból áll, de készítenek rozé és vörösborokat is. Elegáns válogatás boraikhoz prémium hordókat használnak.
Vulkanikus borok a Sabar-hegyről. Magas minőségre törekvő hét hektáros pincészet a Badacsonyi Borvidékről. Nemzetközi stílusú, koncentrált, lendületes borok moderált alkohollal. A szortiment nagy része fehér fajtaborokból áll, de készítenek rozé és vörösborokat is. Elegáns válogatás boraikhoz prémium hordókat használnak.
Vulkanikus borok a Sabar-hegyről. Magas minőségre törekvő hét hektáros pincészet a Badacsonyi Borvidékről. Nemzetközi stílusú, koncentrált, lendületes borok moderált alkohollal. A szortiment nagy része fehér fajtaborokból áll, de készítenek rozé és vörösborokat is. Elegáns válogatás boraikhoz prémium hordókat használnak.
A Sárga Borház nemcsak a vidék talán legszebb borházépülete – mely a XIX. század közepén, klasszicista stílusban épült – hanem találkozási pont a helyi lakosok és borászok valamint a turisták számára. A Sárga Borház különleges vonzereje, hogy bármikor ülhet az asztalod mellett kedvenc borászod, aki ebédelni ugrott be hozzánk.
A Sárga Borház nemcsak a vidék talán legszebb borházépülete – mely a XIX. század közepén, klasszicista stílusban épült – hanem találkozási pont a helyi lakosok és borászok valamint a turisták számára. A Sárga Borház különleges vonzereje, hogy bármikor ülhet az asztalod mellett kedvenc borászod, aki ebédelni ugrott be hozzánk.
A Sárga Borház nemcsak a vidék talán legszebb borházépülete – mely a XIX. század közepén, klasszicista stílusban épült – hanem találkozási pont a helyi lakosok és borászok valamint a turisták számára. A Sárga Borház különleges vonzereje, hogy bármikor ülhet az asztalod mellett kedvenc borászod, aki ebédelni ugrott be hozzánk.
1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.
1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.
1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.
Badacsonyi borvidék. A borvidék mely - a maga jelenével és múltjával – inspirálója a bennünk megszületett gondolatnak, a Skizonak. A Badacsonyba és hozzánk látogatók borteraszunkon, illetve a 200 éve épült, boltíves kóstoló terünkben szervezetten is megismerkedhetnek velünk, borainkkal. Csoportokat nyitvatartási időn kívül is szeretettel fogadunk borkóstolásra 10 főtől.
Badacsonyi borvidék. A borvidék mely - a maga jelenével és múltjával – inspirálója a bennünk megszületett gondolatnak, a Skizonak. A Badacsonyba és hozzánk látogatók borteraszunkon, illetve a 200 éve épült, boltíves kóstoló terünkben szervezetten is megismerkedhetnek velünk, borainkkal. Csoportokat nyitvatartási időn kívül is szeretettel fogadunk borkóstolásra 10 főtől.
Badacsonyi borvidék. A borvidék mely - a maga jelenével és múltjával – inspirálója a bennünk megszületett gondolatnak, a Skizonak. A Badacsonyba és hozzánk látogatók borteraszunkon, illetve a 200 éve épült, boltíves kóstoló terünkben szervezetten is megismerkedhetnek velünk, borainkkal. Csoportokat nyitvatartási időn kívül is szeretettel fogadunk borkóstolásra 10 főtől.
A bor számunkra olyan, mint a kemencében sült kenyér: nagy becsben tartjuk, gondot fordítunk az alapanyag minőségére, és hagyjuk, hogy az érési folyamat a maga természetes útján menjen végbe. Fontosnak tartjuk a fahordós érlelést, amely által ránk jellemző, egyedi íz, illat és zamat alakul ki. Szemléletünkkel Tokaj tradicionális arcát képviseljük, tudván azt honnan jöttünk, és hová tartunk.
A bor számunkra olyan, mint a kemencében sült kenyér: nagy becsben tartjuk, gondot fordítunk az alapanyag minőségére, és hagyjuk, hogy az érési folyamat a maga természetes útján menjen végbe. Fontosnak tartjuk a fahordós érlelést, amely által ránk jellemző, egyedi íz, illat és zamat alakul ki. Szemléletünkkel Tokaj tradicionális arcát képviseljük, tudván azt honnan jöttünk, és hová tartunk.
A bor számunkra olyan, mint a kemencében sült kenyér: nagy becsben tartjuk, gondot fordítunk az alapanyag minőségére, és hagyjuk, hogy az érési folyamat a maga természetes útján menjen végbe. Fontosnak tartjuk a fahordós érlelést, amely által ránk jellemző, egyedi íz, illat és zamat alakul ki. Szemléletünkkel Tokaj tradicionális arcát képviseljük, tudván azt honnan jöttünk, és hová tartunk.