Turizmus Program

Családi hétvége a Városligetben

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Zempléni-hegyvidéki gasztronómia

A Bonchidai Csárda Tokaj belvárosában, közvetlenül a hajókikötő mellett fekszik. Itt található a város központi parkolóhelye, és innen indul a folyóparti sétány is. A csárda teraszáról páratlanul szép kilátás nyílik a Tiszára.

A Bonchidai Csárda Tokaj belvárosában, közvetlenül a hajókikötő mellett fekszik. Itt található a város központi parkolóhelye, és innen indul a folyóparti sétány is. A csárda teraszáról páratlanul szép kilátás nyílik a Tiszára.

A Bonchidai Csárda Tokaj belvárosában, közvetlenül a hajókikötő mellett fekszik. Itt található a város központi parkolóhelye, és innen indul a folyóparti sétány is. A csárda teraszáról páratlanul szép kilátás nyílik a Tiszára.

Szíves figyelmükbe ajánlom panziónkat, mely Tarcalon Tokaj-Hegyalja egyik nevezetes településén található. Világörökségként jegyzett történelmi borvidékünk végtelen alföldi panorámát és családias szállást adó pincesorán egész évben szeretettel várjuk vendégeinket!

Szíves figyelmükbe ajánlom panziónkat, mely Tarcalon Tokaj-Hegyalja egyik nevezetes településén található. Világörökségként jegyzett történelmi borvidékünk végtelen alföldi panorámát és családias szállást adó pincesorán egész évben szeretettel várjuk vendégeinket!

Szíves figyelmükbe ajánlom panziónkat, mely Tarcalon Tokaj-Hegyalja egyik nevezetes településén található. Világörökségként jegyzett történelmi borvidékünk végtelen alföldi panorámát és családias szállást adó pincesorán egész évben szeretettel várjuk vendégeinket!

A pince alsó szintjének egyik oldaljáratában borozó került kialakításra, ahol lehetőség nyílik a hagyományos oxidatív eljárással, fahordóban érlelt tokaji borfajták – furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, szamorodnik, és aszúk – kóstolására, fogyasztására, vásárlására.

A pince alsó szintjének egyik oldaljáratában borozó került kialakításra, ahol lehetőség nyílik a hagyományos oxidatív eljárással, fahordóban érlelt tokaji borfajták – furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, szamorodnik, és aszúk – kóstolására, fogyasztására, vásárlására.

A pince alsó szintjének egyik oldaljáratában borozó került kialakításra, ahol lehetőség nyílik a hagyományos oxidatív eljárással, fahordóban érlelt tokaji borfajták – furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, szamorodnik, és aszúk – kóstolására, fogyasztására, vásárlására.

Tokajban, a Tokaj-hegyaljai borvidéken található vendégházunk és borozónk grillezési lehetőséggel ellátott kerttel, asztalitenisszel és ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel várja vendégeit.

Tokajban, a Tokaj-hegyaljai borvidéken található vendégházunk és borozónk grillezési lehetőséggel ellátott kerttel, asztalitenisszel és ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel várja vendégeit.

Tokajban, a Tokaj-hegyaljai borvidéken található vendégházunk és borozónk grillezési lehetőséggel ellátott kerttel, asztalitenisszel és ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel várja vendégeit.

A pincészet 5,6 hektáron gazdálkodik. Furmint és hárslevelű fajtákat termeszt. Küldetés: Szeretnénk minél jobb borokat készíteni és a borokon keresztül bemutatni a termőterületet adottságait.

A pincészet 5,6 hektáron gazdálkodik. Furmint és hárslevelű fajtákat termeszt. Küldetés: Szeretnénk minél jobb borokat készíteni és a borokon keresztül bemutatni a termőterületet adottságait.

A pincészet 5,6 hektáron gazdálkodik. Furmint és hárslevelű fajtákat termeszt. Küldetés: Szeretnénk minél jobb borokat készíteni és a borokon keresztül bemutatni a termőterületet adottságait.

A tokaji hegyvidék egyik gyöngyszemén, Erdőbényén indítottuk el családi borászatunkat, mely a jövőben a tradicionális és a modern borászati technológia ötvözésével, prémium minőségű borok előállítását tűzte ki célul. Szőlőfajtáink: a sárga muskotály, furmint, hárslevelű, illetve kövérszőlő.

A tokaji hegyvidék egyik gyöngyszemén, Erdőbényén indítottuk el családi borászatunkat, mely a jövőben a tradicionális és a modern borászati technológia ötvözésével, prémium minőségű borok előállítását tűzte ki célul. Szőlőfajtáink: a sárga muskotály, furmint, hárslevelű, illetve kövérszőlő.

A tokaji hegyvidék egyik gyöngyszemén, Erdőbényén indítottuk el családi borászatunkat, mely a jövőben a tradicionális és a modern borászati technológia ötvözésével, prémium minőségű borok előállítását tűzte ki célul. Szőlőfajtáink: a sárga muskotály, furmint, hárslevelű, illetve kövérszőlő.

A Budaházy Szőlőbirtok szőlőterületei Mád határában találhatóak, javarészt a Szent Tamás szőlőhegy különböző aldűlőiben.

A Budaházy Szőlőbirtok szőlőterületei Mád határában találhatóak, javarészt a Szent Tamás szőlőhegy különböző aldűlőiben.

A Budaházy Szőlőbirtok szőlőterületei Mád határában találhatóak, javarészt a Szent Tamás szőlőhegy különböző aldűlőiben.

Western éttermünk 37-es főút mentén a szerencsi MOL benzinkút közelében található. Az impozáns, klimatizált, kétszintes épületben igazi Vadnyugati hangulattal fogadjuk vendégeinket. Éttermünk látványtervezője az Egyesült Államokból érkezett és mindent elhozott magával, ami az indián föld jellegzetessége.

Western éttermünk 37-es főút mentén a szerencsi MOL benzinkút közelében található. Az impozáns, klimatizált, kétszintes épületben igazi Vadnyugati hangulattal fogadjuk vendégeinket. Éttermünk látványtervezője az Egyesült Államokból érkezett és mindent elhozott magával, ami az indián föld jellegzetessége.

Western éttermünk 37-es főút mentén a szerencsi MOL benzinkút közelében található. Az impozáns, klimatizált, kétszintes épületben igazi Vadnyugati hangulattal fogadjuk vendégeinket. Éttermünk látványtervezője az Egyesült Államokból érkezett és mindent elhozott magával, ami az indián föld jellegzetessége.

A Castrum Boldua középkori étterem nevét a vár az első írásban megemlített elnevezése után kapta. Kínálatában magyar középkori hagyományok szerint készített ételek szerepelnek a régmúlt ízlésvilágának megfelelő fűszerezéssel. Az étterembe látogatóknak ételükre való várakozás közben lehetőségük van kipróbálni az egyes fegyvereket és pajzsokat. Minden betérő vendég felöltőt kap, hogy minél inkább középkori hangulatban érezhesse magát, s maradandó élményekkel gazdagodva távozzon Boldogkő várából.

A Castrum Boldua középkori étterem nevét a vár az első írásban megemlített elnevezése után kapta. Kínálatában magyar középkori hagyományok szerint készített ételek szerepelnek a régmúlt ízlésvilágának megfelelő fűszerezéssel. Az étterembe látogatóknak ételükre való várakozás közben lehetőségük van kipróbálni az egyes fegyvereket és pajzsokat. Minden betérő vendég felöltőt kap, hogy minél inkább középkori hangulatban érezhesse magát, s maradandó élményekkel gazdagodva távozzon Boldogkő várából.

A Castrum Boldua középkori étterem nevét a vár az első írásban megemlített elnevezése után kapta. Kínálatában magyar középkori hagyományok szerint készített ételek szerepelnek a régmúlt ízlésvilágának megfelelő fűszerezéssel. Az étterembe látogatóknak ételükre való várakozás közben lehetőségük van kipróbálni az egyes fegyvereket és pajzsokat. Minden betérő vendég felöltőt kap, hogy minél inkább középkori hangulatban érezhesse magát, s maradandó élményekkel gazdagodva távozzon Boldogkő várából.

A 600 éves történelmi pincénk több mint 1 kilométer hosszan, öt szint mélységségben található a Dereszla dűlői alatt, ahová szeretettel várjuk vendégeinket pincelátogatásra és borkóstolásra. Vendégeink megismerkedhetnek a pince történelmével, a borászati technológiákkal, a feldolgozás folyamatával is. Kóstolótermeink kiváló atmoszférát biztosítanak a tokaji borok megismeréséhez. A kis kóstolóterem 20 férőhelyes, míg a 60 fős nagy kóstoló helyiségben étkezésre is van mód.

A 600 éves történelmi pincénk több mint 1 kilométer hosszan, öt szint mélységségben található a Dereszla dűlői alatt, ahová szeretettel várjuk vendégeinket pincelátogatásra és borkóstolásra. Vendégeink megismerkedhetnek a pince történelmével, a borászati technológiákkal, a feldolgozás folyamatával is. Kóstolótermeink kiváló atmoszférát biztosítanak a tokaji borok megismeréséhez. A kis kóstolóterem 20 férőhelyes, míg a 60 fős nagy kóstoló helyiségben étkezésre is van mód.

A 600 éves történelmi pincénk több mint 1 kilométer hosszan, öt szint mélységségben található a Dereszla dűlői alatt, ahová szeretettel várjuk vendégeinket pincelátogatásra és borkóstolásra. Vendégeink megismerkedhetnek a pince történelmével, a borászati technológiákkal, a feldolgozás folyamatával is. Kóstolótermeink kiváló atmoszférát biztosítanak a tokaji borok megismeréséhez. A kis kóstolóterem 20 férőhelyes, míg a 60 fős nagy kóstoló helyiségben étkezésre is van mód.

1...345...18

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Tavaszköszöntő családi buli a budapesti Városligeti Műjégpályán!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete