Turizmus Program

Téli varázs Siófokon

Zalakarosi Ünnepek

Fénykiállítások

Csoki workshop

Előszilveszteri gálavacsora

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Zempléni-hegyvidéki gasztronómia

Tokaj-hegyaljai minősített borokkal várjuk vendégeinket. Alapvető filozófiánk, hogy a Tokaj- hegyaljai természet adta lehetőségeket maximálisan kihasználjuk. Egyszerűen mindent a természet által megadatott kincsek megtartásával készítünk.

Tokaj-hegyaljai minősített borokkal várjuk vendégeinket. Alapvető filozófiánk, hogy a Tokaj- hegyaljai természet adta lehetőségeket maximálisan kihasználjuk. Egyszerűen mindent a természet által megadatott kincsek megtartásával készítünk.

Tokaj-hegyaljai minősített borokkal várjuk vendégeinket. Alapvető filozófiánk, hogy a Tokaj- hegyaljai természet adta lehetőségeket maximálisan kihasználjuk. Egyszerűen mindent a természet által megadatott kincsek megtartásával készítünk.

A 10 méter mélyen a föld alatt húzódó 3 ágú pincét már az 1800-as évek térképein is jelzik, régi főúri pince volt. A háromágú pincében több, mint 100 db 220 literes hordóban őrizzük a hegy kincsét. Pincészetünk a palackos borok mellett folyóbor értékesítésével is foglalkozik.

A 10 méter mélyen a föld alatt húzódó 3 ágú pincét már az 1800-as évek térképein is jelzik, régi főúri pince volt. A háromágú pincében több, mint 100 db 220 literes hordóban őrizzük a hegy kincsét. Pincészetünk a palackos borok mellett folyóbor értékesítésével is foglalkozik.

A 10 méter mélyen a föld alatt húzódó 3 ágú pincét már az 1800-as évek térképein is jelzik, régi főúri pince volt. A háromágú pincében több, mint 100 db 220 literes hordóban őrizzük a hegy kincsét. Pincészetünk a palackos borok mellett folyóbor értékesítésével is foglalkozik.

A kemény munka, az ebbe vetett hit és az eredmények alapján a pincészet Tokaj-Hegyalja egyik meghatározó borászatává vált. Céljuk, hogy továbbra is a Tokajinak mint különleges kincsnek a megőrzése, népszerűsítése, majdan a tradíciók továbbadása.

A kemény munka, az ebbe vetett hit és az eredmények alapján a pincészet Tokaj-Hegyalja egyik meghatározó borászatává vált. Céljuk, hogy továbbra is a Tokajinak mint különleges kincsnek a megőrzése, népszerűsítése, majdan a tradíciók továbbadása.

A kemény munka, az ebbe vetett hit és az eredmények alapján a pincészet Tokaj-Hegyalja egyik meghatározó borászatává vált. Céljuk, hogy továbbra is a Tokajinak mint különleges kincsnek a megőrzése, népszerűsítése, majdan a tradíciók továbbadása.

A Sanzon Tokaj egy családi boutique borászat Erdőbényén, Tokaj Hegyalja szívében. A tulajdonosok, Rácz Erika és férje Jánosi Gergely, 2014-ben alapították egy, a szülőktől örökölt 0,3ha-os parcellán. A mára 5 ha-os kisbirtok organikus művelésben limitált szériás tételeket állít elő, Furmint, Hárslevelűs és Muskotály fajtákból. Egész évben fogad vendégeket előzetes bejelentkezéssel. Kóstolás és dülőtúrával egybekötött kóstoló időjárásól függően, egyedi igények alapján.

A Sanzon Tokaj egy családi boutique borászat Erdőbényén, Tokaj Hegyalja szívében. A tulajdonosok, Rácz Erika és férje Jánosi Gergely, 2014-ben alapították egy, a szülőktől örökölt 0,3ha-os parcellán. A mára 5 ha-os kisbirtok organikus művelésben limitált szériás tételeket állít elő, Furmint, Hárslevelűs és Muskotály fajtákból. Egész évben fogad vendégeket előzetes bejelentkezéssel. Kóstolás és dülőtúrával egybekötött kóstoló időjárásól függően, egyedi igények alapján.

A Sanzon Tokaj egy családi boutique borászat Erdőbényén, Tokaj Hegyalja szívében. A tulajdonosok, Rácz Erika és férje Jánosi Gergely, 2014-ben alapították egy, a szülőktől örökölt 0,3ha-os parcellán. A mára 5 ha-os kisbirtok organikus művelésben limitált szériás tételeket állít elő, Furmint, Hárslevelűs és Muskotály fajtákból. Egész évben fogad vendégeket előzetes bejelentkezéssel. Kóstolás és dülőtúrával egybekötött kóstoló időjárásól függően, egyedi igények alapján.

A Sárga Borház nemcsak a vidék talán legszebb borházépülete – mely a XIX. század közepén, klasszicista stílusban épült – hanem találkozási pont a helyi lakosok és borászok valamint a turisták számára. A Sárga Borház különleges vonzereje, hogy bármikor ülhet az asztalod mellett kedvenc borászod, aki ebédelni ugrott be hozzánk.

A Sárga Borház nemcsak a vidék talán legszebb borházépülete – mely a XIX. század közepén, klasszicista stílusban épült – hanem találkozási pont a helyi lakosok és borászok valamint a turisták számára. A Sárga Borház különleges vonzereje, hogy bármikor ülhet az asztalod mellett kedvenc borászod, aki ebédelni ugrott be hozzánk.

A Sárga Borház nemcsak a vidék talán legszebb borházépülete – mely a XIX. század közepén, klasszicista stílusban épült – hanem találkozási pont a helyi lakosok és borászok valamint a turisták számára. A Sárga Borház különleges vonzereje, hogy bármikor ülhet az asztalod mellett kedvenc borászod, aki ebédelni ugrott be hozzánk.

Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.

Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.

Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.

A Seven Hills Distillery egy kis kézműves gin és whisky lepárló Tokaj-Hegyalján, ahol csodálatos természeti környezetben készítjük prémium kisszériás párlatainkat. Egészséges maximalizmussal a tökéletességre törekszünk, és nem is érjük be kevesebbel. Egyesítjük a tokaji borvidék hagyományait és különleges mikroklímáját a modern technológiával, melynek eredményeként nemzetközileg is a legmagasabban elismert egyedi párlatokat készítünk.

A Seven Hills Distillery egy kis kézműves gin és whisky lepárló Tokaj-Hegyalján, ahol csodálatos természeti környezetben készítjük prémium kisszériás párlatainkat. Egészséges maximalizmussal a tökéletességre törekszünk, és nem is érjük be kevesebbel. Egyesítjük a tokaji borvidék hagyományait és különleges mikroklímáját a modern technológiával, melynek eredményeként nemzetközileg is a legmagasabban elismert egyedi párlatokat készítünk.

A Seven Hills Distillery egy kis kézműves gin és whisky lepárló Tokaj-Hegyalján, ahol csodálatos természeti környezetben készítjük prémium kisszériás párlatainkat. Egészséges maximalizmussal a tökéletességre törekszünk, és nem is érjük be kevesebbel. Egyesítjük a tokaji borvidék hagyományait és különleges mikroklímáját a modern technológiával, melynek eredményeként nemzetközileg is a legmagasabban elismert egyedi párlatokat készítünk.

Családi Pincészetünk 1994-ben alakult, azóta folyamatosan azon dolgozunk, hogy megkedveltessük és megszerettessük az emberekkel vidékünk csodálatos kincsét, a Tokajit.

Családi Pincészetünk 1994-ben alakult, azóta folyamatosan azon dolgozunk, hogy megkedveltessük és megszerettessük az emberekkel vidékünk csodálatos kincsét, a Tokajit.

Családi Pincészetünk 1994-ben alakult, azóta folyamatosan azon dolgozunk, hogy megkedveltessük és megszerettessük az emberekkel vidékünk csodálatos kincsét, a Tokajit.

A Smaragdvölgy Pihenőpark és Étterem Zemplén egyik legszebb völgyében található, Sátoraljaújhely-Rudabányácskán. 14 hektáros Pihenőparkunk ideális hely kiránduló osztályok, turistacsoportok, családok részére, akik szeretnek kirándulni vagy azok számára is, akik szeretnének egy pár napra kikapcsolódni, távol a világ zajától.

A Smaragdvölgy Pihenőpark és Étterem Zemplén egyik legszebb völgyében található, Sátoraljaújhely-Rudabányácskán. 14 hektáros Pihenőparkunk ideális hely kiránduló osztályok, turistacsoportok, családok részére, akik szeretnek kirándulni vagy azok számára is, akik szeretnének egy pár napra kikapcsolódni, távol a világ zajától.

A Smaragdvölgy Pihenőpark és Étterem Zemplén egyik legszebb völgyében található, Sátoraljaújhely-Rudabányácskán. 14 hektáros Pihenőparkunk ideális hely kiránduló osztályok, turistacsoportok, családok részére, akik szeretnek kirándulni vagy azok számára is, akik szeretnének egy pár napra kikapcsolódni, távol a világ zajától.

A bor számunkra olyan, mint a kemencében sült kenyér: nagy becsben tartjuk, gondot fordítunk az alapanyag minőségére, és hagyjuk, hogy az érési folyamat a maga természetes útján menjen végbe. Fontosnak tartjuk a fahordós érlelést, amely által ránk jellemző, egyedi íz, illat és zamat alakul ki. Szemléletünkkel Tokaj tradicionális arcát képviseljük, tudván azt honnan jöttünk, és hová tartunk.

A bor számunkra olyan, mint a kemencében sült kenyér: nagy becsben tartjuk, gondot fordítunk az alapanyag minőségére, és hagyjuk, hogy az érési folyamat a maga természetes útján menjen végbe. Fontosnak tartjuk a fahordós érlelést, amely által ránk jellemző, egyedi íz, illat és zamat alakul ki. Szemléletünkkel Tokaj tradicionális arcát képviseljük, tudván azt honnan jöttünk, és hová tartunk.

A bor számunkra olyan, mint a kemencében sült kenyér: nagy becsben tartjuk, gondot fordítunk az alapanyag minőségére, és hagyjuk, hogy az érési folyamat a maga természetes útján menjen végbe. Fontosnak tartjuk a fahordós érlelést, amely által ránk jellemző, egyedi íz, illat és zamat alakul ki. Szemléletünkkel Tokaj tradicionális arcát képviseljük, tudván azt honnan jöttünk, és hová tartunk.

1...131415...18

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények