A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.
A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.
A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.
A Vaj Bisztró konyhája méltán reprezentálja a falura jellemző, egyszerűségben rejlő nagyszerűséget, amely a helyi alapanyagokból táplálkozva építi fel a hétről hétre változó bisztrómenüket. A bőséges parasztreggeli egy kellemes kávéval, a házias jellegű vacsora pedig a helyi bort kortyolgatva válik teljessé. Hangulatos kis sváb parasztházunk két állandó, igényesen felújított és berendezett szobával várja a vidékre látogató vendégeket. Vállaljuk céges rendezvények, esküvők, születésnapok, családi események teljeskörű lebonyolítását maximum negyvenöt főig.
A Vaj Bisztró konyhája méltán reprezentálja a falura jellemző, egyszerűségben rejlő nagyszerűséget, amely a helyi alapanyagokból táplálkozva építi fel a hétről hétre változó bisztrómenüket. A bőséges parasztreggeli egy kellemes kávéval, a házias jellegű vacsora pedig a helyi bort kortyolgatva válik teljessé. Hangulatos kis sváb parasztházunk két állandó, igényesen felújított és berendezett szobával várja a vidékre látogató vendégeket. Vállaljuk céges rendezvények, esküvők, születésnapok, családi események teljeskörű lebonyolítását maximum negyvenöt főig.
A Vaj Bisztró konyhája méltán reprezentálja a falura jellemző, egyszerűségben rejlő nagyszerűséget, amely a helyi alapanyagokból táplálkozva építi fel a hétről hétre változó bisztrómenüket. A bőséges parasztreggeli egy kellemes kávéval, a házias jellegű vacsora pedig a helyi bort kortyolgatva válik teljessé. Hangulatos kis sváb parasztházunk két állandó, igényesen felújított és berendezett szobával várja a vidékre látogató vendégeket. Vállaljuk céges rendezvények, esküvők, születésnapok, családi események teljeskörű lebonyolítását maximum negyvenöt főig.
A Villány-Siklósi Borút Egyesület 1994-ben, európai példák alapján, elsőként alakult meg Magyarországon. Hét helyi önkormányzat, civil szervezetek, magánszemélyek és vállalkozók alapították (összesen 18-an). Később további települések önkormányzatai és vállalkozói kapcsolódtak a programhoz. Ma a teljes borvidék termőterületével rendelkező településhálózatról beszélünk (17 település). A borút pozitív hatása a helyi gazdaság fejlődésére, munkahelyek számának növekedésére, a 25.000 lakosú térség fenntartható fejlődésére az elmúlt tizennöt év eredményei alapján kimutathatóak.
A Villány-Siklósi Borút Egyesület 1994-ben, európai példák alapján, elsőként alakult meg Magyarországon. Hét helyi önkormányzat, civil szervezetek, magánszemélyek és vállalkozók alapították (összesen 18-an). Később további települések önkormányzatai és vállalkozói kapcsolódtak a programhoz. Ma a teljes borvidék termőterületével rendelkező településhálózatról beszélünk (17 település). A borút pozitív hatása a helyi gazdaság fejlődésére, munkahelyek számának növekedésére, a 25.000 lakosú térség fenntartható fejlődésére az elmúlt tizennöt év eredményei alapján kimutathatóak.
A Villány-Siklósi Borút Egyesület 1994-ben, európai példák alapján, elsőként alakult meg Magyarországon. Hét helyi önkormányzat, civil szervezetek, magánszemélyek és vállalkozók alapították (összesen 18-an). Később további települések önkormányzatai és vállalkozói kapcsolódtak a programhoz. Ma a teljes borvidék termőterületével rendelkező településhálózatról beszélünk (17 település). A borút pozitív hatása a helyi gazdaság fejlődésére, munkahelyek számának növekedésére, a 25.000 lakosú térség fenntartható fejlődésére az elmúlt tizennöt év eredményei alapján kimutathatóak.
A villányi szőlőhegy kiváló adottságú Jammerthal dűlőjének lábánál fekszik a Vojtek Pince, itt található a Vojtek Pince Vendégház is. A pincészet 8 hektáros területen termel szőlőt, elsősorban cabernet franc, cabernet sauvignon, kékfrankos, portugieser és pinot noir fajtát. A pihenni vágyókat egész évben 4 db 3 ágyas, fürdőszobás szobával várja a Vojtek Pince Vendégház. Reggelizési lehetőséget biztosított. Szállóvendégeink betekintést nyerhetnek a borkészítés rejtelmeibe, megtekinthetik feldolgozó üzemünket, megkóstolhatják borainkat egy baráti beszélgetés keretében.
A villányi szőlőhegy kiváló adottságú Jammerthal dűlőjének lábánál fekszik a Vojtek Pince, itt található a Vojtek Pince Vendégház is. A pincészet 8 hektáros területen termel szőlőt, elsősorban cabernet franc, cabernet sauvignon, kékfrankos, portugieser és pinot noir fajtát. A pihenni vágyókat egész évben 4 db 3 ágyas, fürdőszobás szobával várja a Vojtek Pince Vendégház. Reggelizési lehetőséget biztosított. Szállóvendégeink betekintést nyerhetnek a borkészítés rejtelmeibe, megtekinthetik feldolgozó üzemünket, megkóstolhatják borainkat egy baráti beszélgetés keretében.
A villányi szőlőhegy kiváló adottságú Jammerthal dűlőjének lábánál fekszik a Vojtek Pince, itt található a Vojtek Pince Vendégház is. A pincészet 8 hektáros területen termel szőlőt, elsősorban cabernet franc, cabernet sauvignon, kékfrankos, portugieser és pinot noir fajtát. A pihenni vágyókat egész évben 4 db 3 ágyas, fürdőszobás szobával várja a Vojtek Pince Vendégház. Reggelizési lehetőséget biztosított. Szállóvendégeink betekintést nyerhetnek a borkészítés rejtelmeibe, megtekinthetik feldolgozó üzemünket, megkóstolhatják borainkat egy baráti beszélgetés keretében.