Sauska 48 - Étterem a borászatban. Nem engedünk a 48-ból, már ami a minőséget illeti. A legfrissebb alapanyagokra épülő, a környékbeli termelők legszebb portékájára is mindig számító szezonális menünk gyakran változik, csakúgy mint a borlapunk, ahol valamennyi villányi és tokaji borunk aktuális évjáratát kínáljuk. Pincénk mélyén pedig csaknem minden korábbi évjáratunk várja a pillanatot, hogy az asztalra kerülhessen, a Sauska Antik limitált tételeitől vintage pezsgőinken át a tokaji aszúkig. 48 férőhelyes éttermünk egész éven át nyitva tart, tavasztól-őszig a dűlők ölelésében nyújtózó teraszunkkal kiegészülve. A kilátás a Szársomlyó felett lemenő nappal pedig az év minden napján másképp csodaszép.
Sauska 48 - Étterem a borászatban. Nem engedünk a 48-ból, már ami a minőséget illeti. A legfrissebb alapanyagokra épülő, a környékbeli termelők legszebb portékájára is mindig számító szezonális menünk gyakran változik, csakúgy mint a borlapunk, ahol valamennyi villányi és tokaji borunk aktuális évjáratát kínáljuk. Pincénk mélyén pedig csaknem minden korábbi évjáratunk várja a pillanatot, hogy az asztalra kerülhessen, a Sauska Antik limitált tételeitől vintage pezsgőinken át a tokaji aszúkig. 48 férőhelyes éttermünk egész éven át nyitva tart, tavasztól-őszig a dűlők ölelésében nyújtózó teraszunkkal kiegészülve. A kilátás a Szársomlyó felett lemenő nappal pedig az év minden napján másképp csodaszép.
Sauska 48 - Étterem a borászatban. Nem engedünk a 48-ból, már ami a minőséget illeti. A legfrissebb alapanyagokra épülő, a környékbeli termelők legszebb portékájára is mindig számító szezonális menünk gyakran változik, csakúgy mint a borlapunk, ahol valamennyi villányi és tokaji borunk aktuális évjáratát kínáljuk. Pincénk mélyén pedig csaknem minden korábbi évjáratunk várja a pillanatot, hogy az asztalra kerülhessen, a Sauska Antik limitált tételeitől vintage pezsgőinken át a tokaji aszúkig. 48 férőhelyes éttermünk egész éven át nyitva tart, tavasztól-őszig a dűlők ölelésében nyújtózó teraszunkkal kiegészülve. A kilátás a Szársomlyó felett lemenő nappal pedig az év minden napján másképp csodaszép.
A Sétány Éttermet 1997 óta családi vállalkozásként üzemeltetjük, fáradhatatlan töretlen lelkesedéssel. A Sétány Étterem Harkány központjában, a Gyógyfürdő bejáratának közvetlen szomszédságában, a központi parkban helyezkedik el. A Sétány Étterem határolja el a gyógyfürdőt a strandfürdőtől illetve az utcától. Ennek az adottságnak köszönhetően három különálló mediterrán kerthelyiséggel várjuk mind a strandról, mind a gyógyfürdőből, mind a sétáló utcáról érkező vendégeinket.
A Sétány Éttermet 1997 óta családi vállalkozásként üzemeltetjük, fáradhatatlan töretlen lelkesedéssel. A Sétány Étterem Harkány központjában, a Gyógyfürdő bejáratának közvetlen szomszédságában, a központi parkban helyezkedik el. A Sétány Étterem határolja el a gyógyfürdőt a strandfürdőtől illetve az utcától. Ennek az adottságnak köszönhetően három különálló mediterrán kerthelyiséggel várjuk mind a strandról, mind a gyógyfürdőből, mind a sétáló utcáról érkező vendégeinket.
A Sétány Éttermet 1997 óta családi vállalkozásként üzemeltetjük, fáradhatatlan töretlen lelkesedéssel. A Sétány Étterem Harkány központjában, a Gyógyfürdő bejáratának közvetlen szomszédságában, a központi parkban helyezkedik el. A Sétány Étterem határolja el a gyógyfürdőt a strandfürdőtől illetve az utcától. Ennek az adottságnak köszönhetően három különálló mediterrán kerthelyiséggel várjuk mind a strandról, mind a gyógyfürdőből, mind a sétáló utcáról érkező vendégeinket.
Pincészetünk teljes mértékben családi vállalkozás, amelyet folyamatosan próbálunk fejleszteni. Jelenleg folyó és palackos borok értékesítésével, csoportok és baráti társaságok vendéglátásával, valamint a szőlőtermesztés és borkészítés eszközeinek bemutatásával várjuk kedves vendégeinket. Családi vállalkozásunk Siklóson található, Baranya megyében, Villány-Harkány-Pécs között egy történelmi városkában. Hegyvidéki területeinken saját termelésű szőlőinkből készítjük kézműves borainkat.
Pincészetünk teljes mértékben családi vállalkozás, amelyet folyamatosan próbálunk fejleszteni. Jelenleg folyó és palackos borok értékesítésével, csoportok és baráti társaságok vendéglátásával, valamint a szőlőtermesztés és borkészítés eszközeinek bemutatásával várjuk kedves vendégeinket. Családi vállalkozásunk Siklóson található, Baranya megyében, Villány-Harkány-Pécs között egy történelmi városkában. Hegyvidéki területeinken saját termelésű szőlőinkből készítjük kézműves borainkat.
Pincészetünk teljes mértékben családi vállalkozás, amelyet folyamatosan próbálunk fejleszteni. Jelenleg folyó és palackos borok értékesítésével, csoportok és baráti társaságok vendéglátásával, valamint a szőlőtermesztés és borkészítés eszközeinek bemutatásával várjuk kedves vendégeinket. Családi vállalkozásunk Siklóson található, Baranya megyében, Villány-Harkány-Pécs között egy történelmi városkában. Hegyvidéki területeinken saját termelésű szőlőinkből készítjük kézműves borainkat.
A 40 fő befogadására alkalmas borozó minden nap 10 órától áll nyitva a borturisták előtt. A kínálatból: borkóstoló a pincében illetve a borházban, borvásárlás, díszcsomagolás, akár egyedi, névre szóló címkével. Az ételkínálat a már hagyományos `Szende Pincés` hidegtál mellett, a látványgrillen készült finomságokkal, kemencében sült csülökkel, ropogós libacombbal, szalonnával és fokhagymával tűzdelt nyúllal bővült.
A 40 fő befogadására alkalmas borozó minden nap 10 órától áll nyitva a borturisták előtt. A kínálatból: borkóstoló a pincében illetve a borházban, borvásárlás, díszcsomagolás, akár egyedi, névre szóló címkével. Az ételkínálat a már hagyományos `Szende Pincés` hidegtál mellett, a látványgrillen készült finomságokkal, kemencében sült csülökkel, ropogós libacombbal, szalonnával és fokhagymával tűzdelt nyúllal bővült.
A 40 fő befogadására alkalmas borozó minden nap 10 órától áll nyitva a borturisták előtt. A kínálatból: borkóstoló a pincében illetve a borházban, borvásárlás, díszcsomagolás, akár egyedi, névre szóló címkével. Az ételkínálat a már hagyományos `Szende Pincés` hidegtál mellett, a látványgrillen készült finomságokkal, kemencében sült csülökkel, ropogós libacombbal, szalonnával és fokhagymával tűzdelt nyúllal bővült.
Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.
Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.
Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.