Éttermünk-kávéházunk befogadóképessége 100 fő (60 fő a galérián, 40 fő a földszinten). Nézze meg étel- és itallapunkat, győződjön meg a kiemelkedően bő választékról. Jellemzőek a magyaros ételek, helyi specialitások. Vállaljuk rendezvények lebonyolítását, akár hidegtálas vagy svédasztalos formában is.! A Galéria Kávéház és Étterem tárt ajtókkal, munkaközössége tárt karokkal várja Önt.
Éttermünk-kávéházunk befogadóképessége 100 fő (60 fő a galérián, 40 fő a földszinten). Nézze meg étel- és itallapunkat, győződjön meg a kiemelkedően bő választékról. Jellemzőek a magyaros ételek, helyi specialitások. Vállaljuk rendezvények lebonyolítását, akár hidegtálas vagy svédasztalos formában is.! A Galéria Kávéház és Étterem tárt ajtókkal, munkaközössége tárt karokkal várja Önt.
Éttermünk-kávéházunk befogadóképessége 100 fő (60 fő a galérián, 40 fő a földszinten). Nézze meg étel- és itallapunkat, győződjön meg a kiemelkedően bő választékról. Jellemzőek a magyaros ételek, helyi specialitások. Vállaljuk rendezvények lebonyolítását, akár hidegtálas vagy svédasztalos formában is.! A Galéria Kávéház és Étterem tárt ajtókkal, munkaközössége tárt karokkal várja Önt.
Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Gyulai Pálinka Manufaktúra. Illatos, ízes gyümölcsökből főzik tiszta, finom, 100%-os párlataikat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.
Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Gyulai Pálinka Manufaktúra. Illatos, ízes gyümölcsökből főzik tiszta, finom, 100%-os párlataikat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.
Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Gyulai Pálinka Manufaktúra. Illatos, ízes gyümölcsökből főzik tiszta, finom, 100%-os párlataikat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.
Gyula Rouge - életeseményeid helyszíne. Fogásainkat az izgalmas részletek, színek és ízek harmonikus kombinációja alkotja, melyek új esszenciák felfedezésére invitálnak. Elegáns környezet, élőzene, borkóstolás és ízlésesen tálalt ételek várnak. A hely, ahol a színvonal állandó, de a történetek változnak.
Gyula Rouge - életeseményeid helyszíne. Fogásainkat az izgalmas részletek, színek és ízek harmonikus kombinációja alkotja, melyek új esszenciák felfedezésére invitálnak. Elegáns környezet, élőzene, borkóstolás és ízlésesen tálalt ételek várnak. A hely, ahol a színvonal állandó, de a történetek változnak.
Gyula Rouge - életeseményeid helyszíne. Fogásainkat az izgalmas részletek, színek és ízek harmonikus kombinációja alkotja, melyek új esszenciák felfedezésére invitálnak. Elegáns környezet, élőzene, borkóstolás és ízlésesen tálalt ételek várnak. A hely, ahol a színvonal állandó, de a történetek változnak.
Fő profilunk a jersey fajtájú szarvasmarháink tejének feldolgozása, különböző tejtermékek készítése hagyományos kézműves technológiával. Az állattenyésztés mellett szántóföldi növénytermesztéssel is foglalkozunk. Gazdaságunk igen sokrétű, a tejelő marha tartáson kívül rendezvények szervezését is vállaljuk.
Fő profilunk a jersey fajtájú szarvasmarháink tejének feldolgozása, különböző tejtermékek készítése hagyományos kézműves technológiával. Az állattenyésztés mellett szántóföldi növénytermesztéssel is foglalkozunk. Gazdaságunk igen sokrétű, a tejelő marha tartáson kívül rendezvények szervezését is vállaljuk.
Fő profilunk a jersey fajtájú szarvasmarháink tejének feldolgozása, különböző tejtermékek készítése hagyományos kézműves technológiával. Az állattenyésztés mellett szántóföldi növénytermesztéssel is foglalkozunk. Gazdaságunk igen sokrétű, a tejelő marha tartáson kívül rendezvények szervezését is vállaljuk.
Borászatunk Szegedtől 18 kilométerre, Klárafalván található. Hagyományos borászati eljárással készítjük valódi gyümölcsborainkat: eperből, meggyből, málnából, kajsziból, ribizliből, szilvából, őszibarackból, almából. Ezenkívül készülnek még habzóborok, gyümölcslevek, pálinkák és forralt borok is. Új borászati épületünkben tervezzük rendezvények, borkóstolók megszervezését. Gyümölcsboraink megvásárolhatóak webshopunkban, illetve megtalálhatók a boltok polcain.
Borászatunk Szegedtől 18 kilométerre, Klárafalván található. Hagyományos borászati eljárással készítjük valódi gyümölcsborainkat: eperből, meggyből, málnából, kajsziból, ribizliből, szilvából, őszibarackból, almából. Ezenkívül készülnek még habzóborok, gyümölcslevek, pálinkák és forralt borok is. Új borászati épületünkben tervezzük rendezvények, borkóstolók megszervezését. Gyümölcsboraink megvásárolhatóak webshopunkban, illetve megtalálhatók a boltok polcain.
Borászatunk Szegedtől 18 kilométerre, Klárafalván található. Hagyományos borászati eljárással készítjük valódi gyümölcsborainkat: eperből, meggyből, málnából, kajsziból, ribizliből, szilvából, őszibarackból, almából. Ezenkívül készülnek még habzóborok, gyümölcslevek, pálinkák és forralt borok is. Új borászati épületünkben tervezzük rendezvények, borkóstolók megszervezését. Gyümölcsboraink megvásárolhatóak webshopunkban, illetve megtalálhatók a boltok polcain.