Szeretettel várjuk lovasberényi pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok. Ezeken a rendezvényeken, borkóstolásokon részletes szakmai információt adok az általam termelt borok paramétereiről, készítésük technológiájáról, miközben vendégeinknek lehetőséget adunk arra, hogy meg is ízleljék azokat. Így később könnyebb kiválasztani, hogy melyik borból kívánnak fogyasztani, vagy vásárolni.
Szeretettel várjuk lovasberényi pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok. Ezeken a rendezvényeken, borkóstolásokon részletes szakmai információt adok az általam termelt borok paramétereiről, készítésük technológiájáról, miközben vendégeinknek lehetőséget adunk arra, hogy meg is ízleljék azokat. Így később könnyebb kiválasztani, hogy melyik borból kívánnak fogyasztani, vagy vásárolni.
Szeretettel várjuk lovasberényi pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok. Ezeken a rendezvényeken, borkóstolásokon részletes szakmai információt adok az általam termelt borok paramétereiről, készítésük technológiájáról, miközben vendégeinknek lehetőséget adunk arra, hogy meg is ízleljék azokat. Így később könnyebb kiválasztani, hogy melyik borból kívánnak fogyasztani, vagy vásárolni.
A Szörp Manufaktúra kínálatában megtalálható háziszörp, házilekvár, zöldség krém, saját termesztésű-, tanúsított bio alapanyagokból, hagyományos módszerekkel, nem csak hagyományőrzőknek. Termékeik kisüzemi módszerekkel készített kézműves élelmiszerek. Minden termékünkük kis-szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan készítjük.
A Szörp Manufaktúra kínálatában megtalálható háziszörp, házilekvár, zöldség krém, saját termesztésű-, tanúsított bio alapanyagokból, hagyományos módszerekkel, nem csak hagyományőrzőknek. Termékeik kisüzemi módszerekkel készített kézműves élelmiszerek. Minden termékünkük kis-szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan készítjük.
A Szörp Manufaktúra kínálatában megtalálható háziszörp, házilekvár, zöldség krém, saját termesztésű-, tanúsított bio alapanyagokból, hagyományos módszerekkel, nem csak hagyományőrzőknek. Termékeik kisüzemi módszerekkel készített kézműves élelmiszerek. Minden termékünkük kis-szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan készítjük.
Etyeki borászatunk 1994-ben alakult ahol kiváló etyeki borokat állítunk elő a zömében saját 7 hektáros területről. Az Etyek és környéki szőlő területek évi 70-80 mázsa korlátozott termésátlaggal, korszerű, tiszta technológiával készült kiváló minőségű etyeki borok előállítására alkalmasak. Etyek határában lévő pincészetünkben borvásárlásra nyílik lehetőség az év minden napján. Itt kiváló minőségű etyeki borainkat megvásárolhatja, akár üveges kiszerelésben akár folyó bor formájában.
Etyeki borászatunk 1994-ben alakult ahol kiváló etyeki borokat állítunk elő a zömében saját 7 hektáros területről. Az Etyek és környéki szőlő területek évi 70-80 mázsa korlátozott termésátlaggal, korszerű, tiszta technológiával készült kiváló minőségű etyeki borok előállítására alkalmasak. Etyek határában lévő pincészetünkben borvásárlásra nyílik lehetőség az év minden napján. Itt kiváló minőségű etyeki borainkat megvásárolhatja, akár üveges kiszerelésben akár folyó bor formájában.
Etyeki borászatunk 1994-ben alakult ahol kiváló etyeki borokat állítunk elő a zömében saját 7 hektáros területről. Az Etyek és környéki szőlő területek évi 70-80 mázsa korlátozott termésátlaggal, korszerű, tiszta technológiával készült kiváló minőségű etyeki borok előállítására alkalmasak. Etyek határában lévő pincészetünkben borvásárlásra nyílik lehetőség az év minden napján. Itt kiváló minőségű etyeki borainkat megvásárolhatja, akár üveges kiszerelésben akár folyó bor formájában.
A Vabrik Pince az Etyek-Budai borvidéken, Kajászón található. A pincét 3 hektár parkerdő öleli körül, melyet az épület létesítésével egyidejűleg ültetettek. A parkerdő ölelésében található az 1700-as évek elején épült kúria, és alatta a borospince. A borászat a 2011. évtől működik. A bort a pince szomszédságában található 31 ha saját ültetésű szőlőből nyerik, az ültetvényben megtalálható a sauvignon blanc, a rajnai rizling, a szürkebarát, a zöldveltelini, a chardonnay, a chasselas és a kékfrankos fajta is.
A Vabrik Pince az Etyek-Budai borvidéken, Kajászón található. A pincét 3 hektár parkerdő öleli körül, melyet az épület létesítésével egyidejűleg ültetettek. A parkerdő ölelésében található az 1700-as évek elején épült kúria, és alatta a borospince. A borászat a 2011. évtől működik. A bort a pince szomszédságában található 31 ha saját ültetésű szőlőből nyerik, az ültetvényben megtalálható a sauvignon blanc, a rajnai rizling, a szürkebarát, a zöldveltelini, a chardonnay, a chasselas és a kékfrankos fajta is.
A Vabrik Pince az Etyek-Budai borvidéken, Kajászón található. A pincét 3 hektár parkerdő öleli körül, melyet az épület létesítésével egyidejűleg ültetettek. A parkerdő ölelésében található az 1700-as évek elején épült kúria, és alatta a borospince. A borászat a 2011. évtől működik. A bort a pince szomszédságában található 31 ha saját ültetésű szőlőből nyerik, az ültetvényben megtalálható a sauvignon blanc, a rajnai rizling, a szürkebarát, a zöldveltelini, a chardonnay, a chasselas és a kékfrankos fajta is.
Családi pincészetünk 1997 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal a Móri Történelmi Borvidéken. Családi pincészetünkben egyre gazdagabb és változatos kínálattal várjuk Kedves Vendégeinket. Eleinte csak folyóborok értékesítésével foglalkoztunk, mára több, mint 10 féle palackozott bor is megtalálható kínálatunkban. 2008-ban pincészetünk borkóstoló-helyiséggel és bemutató pincével bővült Móron, a Pince u.32. szám alatt, ahol egyéni vendégeket és csoportokat is szívesen várunk (32 főig). Ideális helyszínt biztosítunk csapatépítő tréningek, legény-, illetve leánybúcsú, valamint céges rendezvények borkóstolóval egybekötött lebonyolításához (20 főig). Nagyobb csoportokat állófogadás keretén belül tudunk vendégül látni.
Családi pincészetünk 1997 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal a Móri Történelmi Borvidéken. Családi pincészetünkben egyre gazdagabb és változatos kínálattal várjuk Kedves Vendégeinket. Eleinte csak folyóborok értékesítésével foglalkoztunk, mára több, mint 10 féle palackozott bor is megtalálható kínálatunkban. 2008-ban pincészetünk borkóstoló-helyiséggel és bemutató pincével bővült Móron, a Pince u.32. szám alatt, ahol egyéni vendégeket és csoportokat is szívesen várunk (32 főig). Ideális helyszínt biztosítunk csapatépítő tréningek, legény-, illetve leánybúcsú, valamint céges rendezvények borkóstolóval egybekötött lebonyolításához (20 főig). Nagyobb csoportokat állófogadás keretén belül tudunk vendégül látni.
Családi pincészetünk 1997 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal a Móri Történelmi Borvidéken. Családi pincészetünkben egyre gazdagabb és változatos kínálattal várjuk Kedves Vendégeinket. Eleinte csak folyóborok értékesítésével foglalkoztunk, mára több, mint 10 féle palackozott bor is megtalálható kínálatunkban. 2008-ban pincészetünk borkóstoló-helyiséggel és bemutató pincével bővült Móron, a Pince u.32. szám alatt, ahol egyéni vendégeket és csoportokat is szívesen várunk (32 főig). Ideális helyszínt biztosítunk csapatépítő tréningek, legény-, illetve leánybúcsú, valamint céges rendezvények borkóstolóval egybekötött lebonyolításához (20 főig). Nagyobb csoportokat állófogadás keretén belül tudunk vendégül látni.
Birtokunk Etyeken, az Öreg-hegyen található, azonban borászatunk Pátyról, egy több, mint 200 éves hagyományos pincéből indult. Jó minőségű termésünket a radikális terméskorlátozás biztosítja. Már a területen megtörténik a termés válogatása, így feldolgozásra csak egészséges, kifogástalan szőlő kerül. Természetközeli gazdálkodást folytatunk, a növényvédelem alapja a réz és a kén használata, emellett rendkívül fontos dolognak tartjuk az szőlőnkben a biodiverzitás fenntartását, ezért minden sor füvesített.
Birtokunk Etyeken, az Öreg-hegyen található, azonban borászatunk Pátyról, egy több, mint 200 éves hagyományos pincéből indult. Jó minőségű termésünket a radikális terméskorlátozás biztosítja. Már a területen megtörténik a termés válogatása, így feldolgozásra csak egészséges, kifogástalan szőlő kerül. Természetközeli gazdálkodást folytatunk, a növényvédelem alapja a réz és a kén használata, emellett rendkívül fontos dolognak tartjuk az szőlőnkben a biodiverzitás fenntartását, ezért minden sor füvesített.
Birtokunk Etyeken, az Öreg-hegyen található, azonban borászatunk Pátyról, egy több, mint 200 éves hagyományos pincéből indult. Jó minőségű termésünket a radikális terméskorlátozás biztosítja. Már a területen megtörténik a termés válogatása, így feldolgozásra csak egészséges, kifogástalan szőlő kerül. Természetközeli gazdálkodást folytatunk, a növényvédelem alapja a réz és a kén használata, emellett rendkívül fontos dolognak tartjuk az szőlőnkben a biodiverzitás fenntartását, ezért minden sor füvesített.
Az etyeki ZOÁD pincészet boraiból válogathatsz. Borainkat, kellemes környezetben kóstolhatod! A legkorszerűbb borászati technológiákat és eljárásokat alkalmazzuk. Boraink reduktív technológiával, nagy odafigyeléssel tankokban készülnek. Pezsgőinket természetesen palackban érleljük. A pincénk és környezete kialakításában a tradíció és az új trendek találkozására törekvés vezetett bennünket. Erre jó alapot adott a festői környezet. 12 éves borbírálói tudás és tapasztalat, a trendek és stílusok megismerése után, gyakorlati tapasztalataink alapján, képesek voltunk kialakítani és megalkotni azt az egyedi, saját stílust, ezt ötvözni az etyeki területek adottságaival, ízeivel, ami jellemző pincészetünkre.
Az etyeki ZOÁD pincészet boraiból válogathatsz. Borainkat, kellemes környezetben kóstolhatod! A legkorszerűbb borászati technológiákat és eljárásokat alkalmazzuk. Boraink reduktív technológiával, nagy odafigyeléssel tankokban készülnek. Pezsgőinket természetesen palackban érleljük. A pincénk és környezete kialakításában a tradíció és az új trendek találkozására törekvés vezetett bennünket. Erre jó alapot adott a festői környezet. 12 éves borbírálói tudás és tapasztalat, a trendek és stílusok megismerése után, gyakorlati tapasztalataink alapján, képesek voltunk kialakítani és megalkotni azt az egyedi, saját stílust, ezt ötvözni az etyeki területek adottságaival, ízeivel, ami jellemző pincészetünkre.
Az etyeki ZOÁD pincészet boraiból válogathatsz. Borainkat, kellemes környezetben kóstolhatod! A legkorszerűbb borászati technológiákat és eljárásokat alkalmazzuk. Boraink reduktív technológiával, nagy odafigyeléssel tankokban készülnek. Pezsgőinket természetesen palackban érleljük. A pincénk és környezete kialakításában a tradíció és az új trendek találkozására törekvés vezetett bennünket. Erre jó alapot adott a festői környezet. 12 éves borbírálói tudás és tapasztalat, a trendek és stílusok megismerése után, gyakorlati tapasztalataink alapján, képesek voltunk kialakítani és megalkotni azt az egyedi, saját stílust, ezt ötvözni az etyeki területek adottságaival, ízeivel, ami jellemző pincészetünkre.