Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.
Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.
Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.
Szőlőskertjeink a történelmi múltú szekszárdi borvidéken találhatók. A borvidék sokszínűségét kihasználva, dűlőink termését külön kezelve, hozamkorlátozással dolgozzuk fel a legmagasabb minőség elérése érdekében. A gazdálkodás során a terméskorlátozásra nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen így készíthető kiváló minőségű bor.
Szőlőskertjeink a történelmi múltú szekszárdi borvidéken találhatók. A borvidék sokszínűségét kihasználva, dűlőink termését külön kezelve, hozamkorlátozással dolgozzuk fel a legmagasabb minőség elérése érdekében. A gazdálkodás során a terméskorlátozásra nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen így készíthető kiváló minőségű bor.
Szőlőskertjeink a történelmi múltú szekszárdi borvidéken találhatók. A borvidék sokszínűségét kihasználva, dűlőink termését külön kezelve, hozamkorlátozással dolgozzuk fel a legmagasabb minőség elérése érdekében. A gazdálkodás során a terméskorlátozásra nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen így készíthető kiváló minőségű bor.
Éttermünket 2007-ben családi vállalkozásként nyitottuk. Eredetileg a patinás környezetű önkiszolgáló rendszerrel is működő éttermet alakítottunk ki, amiből később látványkonyhás étterem lett. A mediterrán környezet, családias hangulat és a kiváló konyha biztosíték egy felejthetetlen ebéd, illetve vacsora eltöltéséhez. Küldetésünk, hogy a barátságos kiszolgálás mellett, kiváló minőségű ételeket és jó szekszárdi borokat fogyasszanak vendégeink.
Éttermünket 2007-ben családi vállalkozásként nyitottuk. Eredetileg a patinás környezetű önkiszolgáló rendszerrel is működő éttermet alakítottunk ki, amiből később látványkonyhás étterem lett. A mediterrán környezet, családias hangulat és a kiváló konyha biztosíték egy felejthetetlen ebéd, illetve vacsora eltöltéséhez. Küldetésünk, hogy a barátságos kiszolgálás mellett, kiváló minőségű ételeket és jó szekszárdi borokat fogyasszanak vendégeink.
Éttermünket 2007-ben családi vállalkozásként nyitottuk. Eredetileg a patinás környezetű önkiszolgáló rendszerrel is működő éttermet alakítottunk ki, amiből később látványkonyhás étterem lett. A mediterrán környezet, családias hangulat és a kiváló konyha biztosíték egy felejthetetlen ebéd, illetve vacsora eltöltéséhez. Küldetésünk, hogy a barátságos kiszolgálás mellett, kiváló minőségű ételeket és jó szekszárdi borokat fogyasszanak vendégeink.
Pincészetünk Szekszárdon kis családi vállalkozásként 7 hektáron gazdálkodik. Birtokunk gerince a pincével és a feldolgozó üzemmel Kerékhegy tetején, festői környezetben található. Nagyrészt vörösborok készítésével foglalkozunk, kékfrankos, merlot, cabernet sauvignon és cabernet franc fajták, valamint ezek házasításai a legjellemzőbb boraink, de választékunkat színesíti egy rozé és egy fehérbor is. Palackos borok forgalmazása, borkóstolás, pincelátogatás boraink iránt érdeklődő csoportok részére min.7-8 főtől.
Pincészetünk Szekszárdon kis családi vállalkozásként 7 hektáron gazdálkodik. Birtokunk gerince a pincével és a feldolgozó üzemmel Kerékhegy tetején, festői környezetben található. Nagyrészt vörösborok készítésével foglalkozunk, kékfrankos, merlot, cabernet sauvignon és cabernet franc fajták, valamint ezek házasításai a legjellemzőbb boraink, de választékunkat színesíti egy rozé és egy fehérbor is. Palackos borok forgalmazása, borkóstolás, pincelátogatás boraink iránt érdeklődő csoportok részére min.7-8 főtől.
Pincészetünk Szekszárdon kis családi vállalkozásként 7 hektáron gazdálkodik. Birtokunk gerince a pincével és a feldolgozó üzemmel Kerékhegy tetején, festői környezetben található. Nagyrészt vörösborok készítésével foglalkozunk, kékfrankos, merlot, cabernet sauvignon és cabernet franc fajták, valamint ezek házasításai a legjellemzőbb boraink, de választékunkat színesíti egy rozé és egy fehérbor is. Palackos borok forgalmazása, borkóstolás, pincelátogatás boraink iránt érdeklődő csoportok részére min.7-8 főtől.
A pincészet a szekszárdi borvidék több jó fekvésű dűlőjében - Iván-völgy, Baranya-völgy, Kerék-hegy, Leányvár - 12 ha vörösborszőlőt termő területtel rendelkezik, mely nagyobbik részén saját telepítésű fiatal ültetvény termi a terméskorlátozott, kiváló minőségű kékfrankos, kadarka, merlot, cabernet franc és sauvignon szőlőt.
A pincészet a szekszárdi borvidék több jó fekvésű dűlőjében - Iván-völgy, Baranya-völgy, Kerék-hegy, Leányvár - 12 ha vörösborszőlőt termő területtel rendelkezik, mely nagyobbik részén saját telepítésű fiatal ültetvény termi a terméskorlátozott, kiváló minőségű kékfrankos, kadarka, merlot, cabernet franc és sauvignon szőlőt.
A pincészet a szekszárdi borvidék több jó fekvésű dűlőjében - Iván-völgy, Baranya-völgy, Kerék-hegy, Leányvár - 12 ha vörösborszőlőt termő területtel rendelkezik, mely nagyobbik részén saját telepítésű fiatal ültetvény termi a terméskorlátozott, kiváló minőségű kékfrankos, kadarka, merlot, cabernet franc és sauvignon szőlőt.
A Szekszárdi Borvidék legnagyobb területtel rendelkező és mára Magyarország egyik meghatározóvá vált borászata a Twickel Szőlőbirtok. A csaknem 200 hektáron gazdálkodó vállalkozás tulajdonosa báró Twickel György. Meghatározó fajták a szekszárdi kadarka és a fűszeres, zamatos kékfrankos, emellett a cabernet sauvignon, a cabernet franc, a merlot, a pinot noir, a portugieser és a különleges syrah kap kiemelt figyelmet.
A Szekszárdi Borvidék legnagyobb területtel rendelkező és mára Magyarország egyik meghatározóvá vált borászata a Twickel Szőlőbirtok. A csaknem 200 hektáron gazdálkodó vállalkozás tulajdonosa báró Twickel György. Meghatározó fajták a szekszárdi kadarka és a fűszeres, zamatos kékfrankos, emellett a cabernet sauvignon, a cabernet franc, a merlot, a pinot noir, a portugieser és a különleges syrah kap kiemelt figyelmet.
A Szekszárdi Borvidék legnagyobb területtel rendelkező és mára Magyarország egyik meghatározóvá vált borászata a Twickel Szőlőbirtok. A csaknem 200 hektáron gazdálkodó vállalkozás tulajdonosa báró Twickel György. Meghatározó fajták a szekszárdi kadarka és a fűszeres, zamatos kékfrankos, emellett a cabernet sauvignon, a cabernet franc, a merlot, a pinot noir, a portugieser és a különleges syrah kap kiemelt figyelmet.
A szekszárdi borvidék legjobb dűlőiben rendelkezünk területekkel. Jelenleg 27 ha szőlőterülettel rendelkezünk. Ennek a nagy része újratelepített, viszonylag fiatal szőlő, de ezek között is sorban lépnek a felnőttkorba az ültetvények. Vörösbor termő vidékként a termelt szőlők nagy része, kb 70%, kékszőlő. A kevés kivételtől eltekintve, szinte minden európában termelt kékszőlő fajta jól érzi magát szekszárdon, de a fehér szőlő is megtalálja itt az otthonát. Tradicionális fajtaként a kékszőlők közül a kadarkát kell kiemelni, a fehéreket az olaszrizling képviseli.
A szekszárdi borvidék legjobb dűlőiben rendelkezünk területekkel. Jelenleg 27 ha szőlőterülettel rendelkezünk. Ennek a nagy része újratelepített, viszonylag fiatal szőlő, de ezek között is sorban lépnek a felnőttkorba az ültetvények. Vörösbor termő vidékként a termelt szőlők nagy része, kb 70%, kékszőlő. A kevés kivételtől eltekintve, szinte minden európában termelt kékszőlő fajta jól érzi magát szekszárdon, de a fehér szőlő is megtalálja itt az otthonát. Tradicionális fajtaként a kékszőlők közül a kadarkát kell kiemelni, a fehéreket az olaszrizling képviseli.
A szekszárdi borvidék legjobb dűlőiben rendelkezünk területekkel. Jelenleg 27 ha szőlőterülettel rendelkezünk. Ennek a nagy része újratelepített, viszonylag fiatal szőlő, de ezek között is sorban lépnek a felnőttkorba az ültetvények. Vörösbor termő vidékként a termelt szőlők nagy része, kb 70%, kékszőlő. A kevés kivételtől eltekintve, szinte minden európában termelt kékszőlő fajta jól érzi magát szekszárdon, de a fehér szőlő is megtalálja itt az otthonát. Tradicionális fajtaként a kékszőlők közül a kadarkát kell kiemelni, a fehéreket az olaszrizling képviseli.
A WERNER PINCE az M6-os autópályáról nagyon könnyen megközelíthető. Borkostolók, rendezvények, állófogadások szervezésével, és bor eladással foglalkozunk. A festői környezetben lévő családi borospince és a hozzá tartozó épület a szekszárdi borvidék déli részén közel 1000 hektáros bátaszéki szőlő területen kapott otthont, melyből rendkívüli látványként a Sárköz tárul elénk.
A WERNER PINCE az M6-os autópályáról nagyon könnyen megközelíthető. Borkostolók, rendezvények, állófogadások szervezésével, és bor eladással foglalkozunk. A festői környezetben lévő családi borospince és a hozzá tartozó épület a szekszárdi borvidék déli részén közel 1000 hektáros bátaszéki szőlő területen kapott otthont, melyből rendkívüli látványként a Sárköz tárul elénk.
A WERNER PINCE az M6-os autópályáról nagyon könnyen megközelíthető. Borkostolók, rendezvények, állófogadások szervezésével, és bor eladással foglalkozunk. A festői környezetben lévő családi borospince és a hozzá tartozó épület a szekszárdi borvidék déli részén közel 1000 hektáros bátaszéki szőlő területen kapott otthont, melyből rendkívüli látványként a Sárköz tárul elénk.