A Piramis Cukrászda családi vállalkozásként indult még 2002-ben, egy cukrász végzettségű és egy mestercukrász szakember közreműködésével. A kezdeti szerény felhozatal után cukrászdánk folyamatosan bővült, mind választék, mind fejlesztés terén. Jelenleg a belső helységben 20, míg a kinti teraszon 25 vendég fér el. Minden hétköznap 20, hétvégenként több, mint 30 féle friss süteménnyel várjuk a kedves érdeklődőket.
A Piramis Cukrászda családi vállalkozásként indult még 2002-ben, egy cukrász végzettségű és egy mestercukrász szakember közreműködésével. A kezdeti szerény felhozatal után cukrászdánk folyamatosan bővült, mind választék, mind fejlesztés terén. Jelenleg a belső helységben 20, míg a kinti teraszon 25 vendég fér el. Minden hétköznap 20, hétvégenként több, mint 30 féle friss süteménnyel várjuk a kedves érdeklődőket.
A Piramis Cukrászda családi vállalkozásként indult még 2002-ben, egy cukrász végzettségű és egy mestercukrász szakember közreműködésével. A kezdeti szerény felhozatal után cukrászdánk folyamatosan bővült, mind választék, mind fejlesztés terén. Jelenleg a belső helységben 20, míg a kinti teraszon 25 vendég fér el. Minden hétköznap 20, hétvégenként több, mint 30 féle friss süteménnyel várjuk a kedves érdeklődőket.
Családi gazdaságunkban természet közeli gazdálkodást folytatunk. Szőlőből. Szívvel. Lélekkel. Gyönyörű kilátással és jobbnál jobb borokkal várjuk vendégeinket borkóstoló programunkra, előzetes bejelentkezéssel. A borok mellé igény szerint borkorcsolyát, főételt biztosítunk. Ha spontán ötlettől vezérelve szeretnél kóstolni, arra is van lehetőség, hétvégén állandó, ügyeletes nyitva tartással várunk. Vedd fel a kapcsolatot ügyeletesünkkel és egy óra múlva kezdődhet is a felhőtlen kóstolás előzetes bejelentkezés alapján hétfőtől szombatig.
Családi gazdaságunkban természet közeli gazdálkodást folytatunk. Szőlőből. Szívvel. Lélekkel. Gyönyörű kilátással és jobbnál jobb borokkal várjuk vendégeinket borkóstoló programunkra, előzetes bejelentkezéssel. A borok mellé igény szerint borkorcsolyát, főételt biztosítunk. Ha spontán ötlettől vezérelve szeretnél kóstolni, arra is van lehetőség, hétvégén állandó, ügyeletes nyitva tartással várunk. Vedd fel a kapcsolatot ügyeletesünkkel és egy óra múlva kezdődhet is a felhőtlen kóstolás előzetes bejelentkezés alapján hétfőtől szombatig.
Családi gazdaságunkban természet közeli gazdálkodást folytatunk. Szőlőből. Szívvel. Lélekkel. Gyönyörű kilátással és jobbnál jobb borokkal várjuk vendégeinket borkóstoló programunkra, előzetes bejelentkezéssel. A borok mellé igény szerint borkorcsolyát, főételt biztosítunk. Ha spontán ötlettől vezérelve szeretnél kóstolni, arra is van lehetőség, hétvégén állandó, ügyeletes nyitva tartással várunk. Vedd fel a kapcsolatot ügyeletesünkkel és egy óra múlva kezdődhet is a felhőtlen kóstolás előzetes bejelentkezés alapján hétfőtől szombatig.
A Rakpart Étteremben a barátságos hangulat és a Dunapart csodálatos látványa találkozik. Szeretettel várunk mindenkit, aki élvezi az ízek kavalkádját és a sétány varázsát! Válaszd a fenséges lazacot, vagy kóstold meg a frissen sült, ropogós pizzáinkat, hamburgereinket. Minden ételünk gondos odafigyeléssel és szeretettel készül, hogy minden falat egy emlékezetes pillanat legyen. Kínálatunkban megtalálod a legfinomabb helyi borokat, a frissítő és exkluzív söröket. Különleges eseményekhez, családi összejövetelekhez, baráti találkozókhoz, vagy romantikus vacsorákhoz is ideális választás vagyunk.
A Rakpart Étteremben a barátságos hangulat és a Dunapart csodálatos látványa találkozik. Szeretettel várunk mindenkit, aki élvezi az ízek kavalkádját és a sétány varázsát! Válaszd a fenséges lazacot, vagy kóstold meg a frissen sült, ropogós pizzáinkat, hamburgereinket. Minden ételünk gondos odafigyeléssel és szeretettel készül, hogy minden falat egy emlékezetes pillanat legyen. Kínálatunkban megtalálod a legfinomabb helyi borokat, a frissítő és exkluzív söröket. Különleges eseményekhez, családi összejövetelekhez, baráti találkozókhoz, vagy romantikus vacsorákhoz is ideális választás vagyunk.
A Rakpart Étteremben a barátságos hangulat és a Dunapart csodálatos látványa találkozik. Szeretettel várunk mindenkit, aki élvezi az ízek kavalkádját és a sétány varázsát! Válaszd a fenséges lazacot, vagy kóstold meg a frissen sült, ropogós pizzáinkat, hamburgereinket. Minden ételünk gondos odafigyeléssel és szeretettel készül, hogy minden falat egy emlékezetes pillanat legyen. Kínálatunkban megtalálod a legfinomabb helyi borokat, a frissítő és exkluzív söröket. Különleges eseményekhez, családi összejövetelekhez, baráti találkozókhoz, vagy romantikus vacsorákhoz is ideális választás vagyunk.
Pincészetünk a Tolna megyei Györköny Pincefaluban található. Az itt szüretelt szőlőt saját pincészetünkben, a mai kornak megfelelő technológiával erjesztjük, majd fahordókban érleljük és palackozzuk. Fő szőlőfajtáink: kékfrankos, rubintos, cabernet savignon. A pincénktől 200 méteres sétával érhető el újonnan épült borház és kiállítótermünk, ahol a borkóstoló után megéhezett vendégeinket szívesen látjuk. A borház 150 főig alkalmas családi rendezvények, borkóstolók, csapatépítések lebonyolítására.
Pincészetünk a Tolna megyei Györköny Pincefaluban található. Az itt szüretelt szőlőt saját pincészetünkben, a mai kornak megfelelő technológiával erjesztjük, majd fahordókban érleljük és palackozzuk. Fő szőlőfajtáink: kékfrankos, rubintos, cabernet savignon. A pincénktől 200 méteres sétával érhető el újonnan épült borház és kiállítótermünk, ahol a borkóstoló után megéhezett vendégeinket szívesen látjuk. A borház 150 főig alkalmas családi rendezvények, borkóstolók, csapatépítések lebonyolítására.
Pincészetünk a Tolna megyei Györköny Pincefaluban található. Az itt szüretelt szőlőt saját pincészetünkben, a mai kornak megfelelő technológiával erjesztjük, majd fahordókban érleljük és palackozzuk. Fő szőlőfajtáink: kékfrankos, rubintos, cabernet savignon. A pincénktől 200 méteres sétával érhető el újonnan épült borház és kiállítótermünk, ahol a borkóstoló után megéhezett vendégeinket szívesen látjuk. A borház 150 főig alkalmas családi rendezvények, borkóstolók, csapatépítések lebonyolítására.
Borházunk 25 és 50 fős klimatizált különtermében lehetőség nyílik borkóstolók, családi események, üzleti tárgyalások és egyéb rendezvények lebonyolítására. Előzetesen egyeztetett borkóstolók keretében megismerhetik a Sárosdi Pince összes forgalomban lévő borát, bemutatjuk borházunkat és pincénket, illetve a helyszínen lehetőség van borvásárlásra is. Boraink mellé igény szerint pogácsát és sajtokat, paraszttálat vagy meleg ételt kínálunk.
Borházunk 25 és 50 fős klimatizált különtermében lehetőség nyílik borkóstolók, családi események, üzleti tárgyalások és egyéb rendezvények lebonyolítására. Előzetesen egyeztetett borkóstolók keretében megismerhetik a Sárosdi Pince összes forgalomban lévő borát, bemutatjuk borházunkat és pincénket, illetve a helyszínen lehetőség van borvásárlásra is. Boraink mellé igény szerint pogácsát és sajtokat, paraszttálat vagy meleg ételt kínálunk.
Borházunk 25 és 50 fős klimatizált különtermében lehetőség nyílik borkóstolók, családi események, üzleti tárgyalások és egyéb rendezvények lebonyolítására. Előzetesen egyeztetett borkóstolók keretében megismerhetik a Sárosdi Pince összes forgalomban lévő borát, bemutatjuk borházunkat és pincénket, illetve a helyszínen lehetőség van borvásárlásra is. Boraink mellé igény szerint pogácsát és sajtokat, paraszttálat vagy meleg ételt kínálunk.
Az 1958 óta üzemelő pálinkafőzde ma is eredeti hivatását teljesíti. Tulajdonosa, Savanya Géza a Pálinka Lovagrend tagja. A pálinkafőzdében a Sióagárdon és környékén élő szorgos gazdák gondos munkájának köszönhetően az íz- és zamatanyagban gazdag gyümölcs- és törkölycefréből illetve borból főzött kisüsti pálinka kiváló minőségben kerül előállításra.
Az 1958 óta üzemelő pálinkafőzde ma is eredeti hivatását teljesíti. Tulajdonosa, Savanya Géza a Pálinka Lovagrend tagja. A pálinkafőzdében a Sióagárdon és környékén élő szorgos gazdák gondos munkájának köszönhetően az íz- és zamatanyagban gazdag gyümölcs- és törkölycefréből illetve borból főzött kisüsti pálinka kiváló minőségben kerül előállításra.
Az 1958 óta üzemelő pálinkafőzde ma is eredeti hivatását teljesíti. Tulajdonosa, Savanya Géza a Pálinka Lovagrend tagja. A pálinkafőzdében a Sióagárdon és környékén élő szorgos gazdák gondos munkájának köszönhetően az íz- és zamatanyagban gazdag gyümölcs- és törkölycefréből illetve borból főzött kisüsti pálinka kiváló minőségben kerül előállításra.
A Schieber Pincészet családi szőlőbirtokként ötvennégy hektárnyi termőterülettel rendelkezik a Szekszárdi Történelmi Borvidéken, melyek a kitűnő földrajzi és talajtani adottságú Baranya-völgy és Görögszó dűlőkben találhatók. Borászatunk központja Szekszárdon található műemléki épületegyüttes, pince és présház, különleges kulináris-, és borélményt nyújtó étteremmel, a Patina Borkúriával. Borszaküzletünkben 12 féle palackos, valamint 5 féle folyóbort kínálunk a szekszárdi borok kedvelőinek. Borkóstolókat előre egyeztetett időpontban vállalunk, akár vidéken is.
A Schieber Pincészet családi szőlőbirtokként ötvennégy hektárnyi termőterülettel rendelkezik a Szekszárdi Történelmi Borvidéken, melyek a kitűnő földrajzi és talajtani adottságú Baranya-völgy és Görögszó dűlőkben találhatók. Borászatunk központja Szekszárdon található műemléki épületegyüttes, pince és présház, különleges kulináris-, és borélményt nyújtó étteremmel, a Patina Borkúriával. Borszaküzletünkben 12 féle palackos, valamint 5 féle folyóbort kínálunk a szekszárdi borok kedvelőinek. Borkóstolókat előre egyeztetett időpontban vállalunk, akár vidéken is.
A Schieber Pincészet családi szőlőbirtokként ötvennégy hektárnyi termőterülettel rendelkezik a Szekszárdi Történelmi Borvidéken, melyek a kitűnő földrajzi és talajtani adottságú Baranya-völgy és Görögszó dűlőkben találhatók. Borászatunk központja Szekszárdon található műemléki épületegyüttes, pince és présház, különleges kulináris-, és borélményt nyújtó étteremmel, a Patina Borkúriával. Borszaküzletünkben 12 féle palackos, valamint 5 féle folyóbort kínálunk a szekszárdi borok kedvelőinek. Borkóstolókat előre egyeztetett időpontban vállalunk, akár vidéken is.