A 100 hektáros Bodri Pincészet, mely turisztikai központ is egyben, hisz borászatot, rendezvénycentrumot, éttermet, látványkonyhát és vendégházakat is működtetünk, Szekszárd déli határában, egy festői szépségű völgyben várja vendégeit. Az 1800 négyzetméteres alapterületű nagypincénk belső terét tizenkét kupola teszi változatossá. 300 négyzetméteres érlelő pincénk pincetúrák alkalmával tekinthető meg. Az 1400 négyzetméteres rozéüzemünk nagyobb mennyiségű, kitűnő minőségű bor készítésére is lehetőséget ad. A Bodri Birtok igényes kialakítású vendégszobáiban 61 ember tud egyszerre megpihenni. Termálvizes földalatti kupolás római fürdő, jacuzzi és szauna is szolgálja a vendégeink kényelmét. Optimus Éttermünkben a magyar konyha sokszínűségét mutatjuk be, kissé modernizálva.
A 100 hektáros Bodri Pincészet, mely turisztikai központ is egyben, hisz borászatot, rendezvénycentrumot, éttermet, látványkonyhát és vendégházakat is működtetünk, Szekszárd déli határában, egy festői szépségű völgyben várja vendégeit. Az 1800 négyzetméteres alapterületű nagypincénk belső terét tizenkét kupola teszi változatossá. 300 négyzetméteres érlelő pincénk pincetúrák alkalmával tekinthető meg. Az 1400 négyzetméteres rozéüzemünk nagyobb mennyiségű, kitűnő minőségű bor készítésére is lehetőséget ad. A Bodri Birtok igényes kialakítású vendégszobáiban 61 ember tud egyszerre megpihenni. Termálvizes földalatti kupolás római fürdő, jacuzzi és szauna is szolgálja a vendégeink kényelmét. Optimus Éttermünkben a magyar konyha sokszínűségét mutatjuk be, kissé modernizálva.
A 100 hektáros Bodri Pincészet, mely turisztikai központ is egyben, hisz borászatot, rendezvénycentrumot, éttermet, látványkonyhát és vendégházakat is működtetünk, Szekszárd déli határában, egy festői szépségű völgyben várja vendégeit. Az 1800 négyzetméteres alapterületű nagypincénk belső terét tizenkét kupola teszi változatossá. 300 négyzetméteres érlelő pincénk pincetúrák alkalmával tekinthető meg. Az 1400 négyzetméteres rozéüzemünk nagyobb mennyiségű, kitűnő minőségű bor készítésére is lehetőséget ad. A Bodri Birtok igényes kialakítású vendégszobáiban 61 ember tud egyszerre megpihenni. Termálvizes földalatti kupolás római fürdő, jacuzzi és szauna is szolgálja a vendégeink kényelmét. Optimus Éttermünkben a magyar konyha sokszínűségét mutatjuk be, kissé modernizálva.
A Borfaragó Pince a szekszárdi `fősőváros` szívében, egy egykori asztalos és fafaragó műhely helyén várja vendégeit borkóstoló programokkal, kézműves borokkal és a népi fafaragás remekeivel. Ha olyan helyen szeretne a barátaival, kollégáival összejönni ami nincs a város szívében mindenki szeme előtt, de még is könnyen és jó úton megközelíthető, akkor nézzen be hozzánk.
A Borfaragó Pince a szekszárdi `fősőváros` szívében, egy egykori asztalos és fafaragó műhely helyén várja vendégeit borkóstoló programokkal, kézműves borokkal és a népi fafaragás remekeivel. Ha olyan helyen szeretne a barátaival, kollégáival összejönni ami nincs a város szívében mindenki szeme előtt, de még is könnyen és jó úton megközelíthető, akkor nézzen be hozzánk.
A Borfaragó Pince a szekszárdi `fősőváros` szívében, egy egykori asztalos és fafaragó műhely helyén várja vendégeit borkóstoló programokkal, kézműves borokkal és a népi fafaragás remekeivel. Ha olyan helyen szeretne a barátaival, kollégáival összejönni ami nincs a város szívében mindenki szeme előtt, de még is könnyen és jó úton megközelíthető, akkor nézzen be hozzánk.
A Zichy Park Hotel 130 fő befogadásra alkalmas, légkondicionált Borostyán étterme a hagyományos magyar ételek és a tájegységre jellemző specialitások mellett a reform konyha remekeivel is várja vendégeit, kérés és igény esetén természetesen a vegetáriánus konyha kedvelőinek is készítenek ételeket. A szálloda borkínálata elsősorban `hazai`, azaz szekszárdi és villányi pincészetek borait sorakoztatja fel, de megtalálhatók az itallapon más hazai borvidékek kiválóságai is. Az étterem szezonálisan üzemelő teraszán egy csésze kávé vagy egy pohár bor mellett élvezhetjük a vidék különleges hangulatát, a természet csendjét, a hotel parkjának friss levegőjét.
A Zichy Park Hotel 130 fő befogadásra alkalmas, légkondicionált Borostyán étterme a hagyományos magyar ételek és a tájegységre jellemző specialitások mellett a reform konyha remekeivel is várja vendégeit, kérés és igény esetén természetesen a vegetáriánus konyha kedvelőinek is készítenek ételeket. A szálloda borkínálata elsősorban `hazai`, azaz szekszárdi és villányi pincészetek borait sorakoztatja fel, de megtalálhatók az itallapon más hazai borvidékek kiválóságai is. Az étterem szezonálisan üzemelő teraszán egy csésze kávé vagy egy pohár bor mellett élvezhetjük a vidék különleges hangulatát, a természet csendjét, a hotel parkjának friss levegőjét.
A Zichy Park Hotel 130 fő befogadásra alkalmas, légkondicionált Borostyán étterme a hagyományos magyar ételek és a tájegységre jellemző specialitások mellett a reform konyha remekeivel is várja vendégeit, kérés és igény esetén természetesen a vegetáriánus konyha kedvelőinek is készítenek ételeket. A szálloda borkínálata elsősorban `hazai`, azaz szekszárdi és villányi pincészetek borait sorakoztatja fel, de megtalálhatók az itallapon más hazai borvidékek kiválóságai is. Az étterem szezonálisan üzemelő teraszán egy csésze kávé vagy egy pohár bor mellett élvezhetjük a vidék különleges hangulatát, a természet csendjét, a hotel parkjának friss levegőjét.
Jelenleg Várdomb szőlőhegyen található a birtokközpontunk. Fajtaválasztékunkban fő szerepet kap a kékfrankos, mely fajtát sokszínűsége, magas minősége és megbízhatósága miatt előszeretettel használjuk mind önállóan illetve mind fő alapanyagként a házasított borainkban. Természetesen a többi fajtára is (nevesítve: rajnai rizling, cserszegi fűszeres, kadarka, kékoportó, merlot, cabernet franc, syrah) kiemelt figyelmet fordítunk.
Jelenleg Várdomb szőlőhegyen található a birtokközpontunk. Fajtaválasztékunkban fő szerepet kap a kékfrankos, mely fajtát sokszínűsége, magas minősége és megbízhatósága miatt előszeretettel használjuk mind önállóan illetve mind fő alapanyagként a házasított borainkban. Természetesen a többi fajtára is (nevesítve: rajnai rizling, cserszegi fűszeres, kadarka, kékoportó, merlot, cabernet franc, syrah) kiemelt figyelmet fordítunk.
Jelenleg Várdomb szőlőhegyen található a birtokközpontunk. Fajtaválasztékunkban fő szerepet kap a kékfrankos, mely fajtát sokszínűsége, magas minősége és megbízhatósága miatt előszeretettel használjuk mind önállóan illetve mind fő alapanyagként a házasított borainkban. Természetesen a többi fajtára is (nevesítve: rajnai rizling, cserszegi fűszeres, kadarka, kékoportó, merlot, cabernet franc, syrah) kiemelt figyelmet fordítunk.
A Pincefalu szélén található Wein&Speiz Fogadónk a modern, mégis falusias hangulatot ötvözi. Az egységet őseinktől tanult sváb ételek teszik egésszé. A györkönyi Pincehegy közepén két présházban és a présházakat összekötő pincében készítjük, érleljük és tároljuk borainkat. Fehér szőlőből irsai olivért és cserszegi fűszerest készítünk. Vörösboraink nagy része kékfrankos. Természetesen a rosé sem maradhat ki, mely szintén kékfrankosból készül. Rendezünk csoportoknak borkóstolót és borvacsorát. Panziónkban akár 43 főnek is tudunk szállást biztosítani. Wein&Speiz Fogadónkban 10-110 főig várjuk családi, baráti, üzleti rendezvényekre.
Asztalfoglalás
A Pincefalu szélén található Wein&Speiz Fogadónk a modern, mégis falusias hangulatot ötvözi. Az egységet őseinktől tanult sváb ételek teszik egésszé. A györkönyi Pincehegy közepén két présházban és a présházakat összekötő pincében készítjük, érleljük és tároljuk borainkat. Fehér szőlőből irsai olivért és cserszegi fűszerest készítünk. Vörösboraink nagy része kékfrankos. Természetesen a rosé sem maradhat ki, mely szintén kékfrankosból készül. Rendezünk csoportoknak borkóstolót és borvacsorát. Panziónkban akár 43 főnek is tudunk szállást biztosítani. Wein&Speiz Fogadónkban 10-110 főig várjuk családi, baráti, üzleti rendezvényekre.
Asztalfoglalás
A Pincefalu szélén található Wein&Speiz Fogadónk a modern, mégis falusias hangulatot ötvözi. Az egységet őseinktől tanult sváb ételek teszik egésszé. A györkönyi Pincehegy közepén két présházban és a présházakat összekötő pincében készítjük, érleljük és tároljuk borainkat. Fehér szőlőből irsai olivért és cserszegi fűszerest készítünk. Vörösboraink nagy része kékfrankos. Természetesen a rosé sem maradhat ki, mely szintén kékfrankosból készül. Rendezünk csoportoknak borkóstolót és borvacsorát. Panziónkban akár 43 főnek is tudunk szállást biztosítani. Wein&Speiz Fogadónkban 10-110 főig várjuk családi, baráti, üzleti rendezvényekre.
Asztalfoglalás
A szálloda közvetlen szomszédságában található, családias hangulatú Camping Étterem gondoskodik a hozzánk érkezők ellátásáról. Az étlapról történő a la’ carte-választás mellett lehetőséget adunk arra, hogy napi menüajánlatunkat, vagy büfévacsora-kínálatunkat is megkóstolhassák a hozzánk betérők. Az üdülőket kellemes környezetben, udvarias és gyors kiszolgálással, finom ételekkel várjuk.
A szálloda közvetlen szomszédságában található, családias hangulatú Camping Étterem gondoskodik a hozzánk érkezők ellátásáról. Az étlapról történő a la’ carte-választás mellett lehetőséget adunk arra, hogy napi menüajánlatunkat, vagy büfévacsora-kínálatunkat is megkóstolhassák a hozzánk betérők. Az üdülőket kellemes környezetben, udvarias és gyors kiszolgálással, finom ételekkel várjuk.
A szálloda közvetlen szomszédságában található, családias hangulatú Camping Étterem gondoskodik a hozzánk érkezők ellátásáról. Az étlapról történő a la’ carte-választás mellett lehetőséget adunk arra, hogy napi menüajánlatunkat, vagy büfévacsora-kínálatunkat is megkóstolhassák a hozzánk betérők. Az üdülőket kellemes környezetben, udvarias és gyors kiszolgálással, finom ételekkel várjuk.
A kézműves borászat ültetvényei Szekszárdon, nagyrészt a Porkoláb-völgyben találhatóak. Kizárólag saját termesztésű bort dolgoznak fel. Boraik nélkülözik az ipari gyakorlatban közismert fajtaélesztők, almasav bontók, enzimek, derítőszerek, színezékek, íz, illat és savszint módosító adalékok alkalmazását, továbbá a szűrést, a sterilizáló eljárásokat, az oxigénadagolást és a hőkezelést. Minden borukat palackozzák.
A kézműves borászat ültetvényei Szekszárdon, nagyrészt a Porkoláb-völgyben találhatóak. Kizárólag saját termesztésű bort dolgoznak fel. Boraik nélkülözik az ipari gyakorlatban közismert fajtaélesztők, almasav bontók, enzimek, derítőszerek, színezékek, íz, illat és savszint módosító adalékok alkalmazását, továbbá a szűrést, a sterilizáló eljárásokat, az oxigénadagolást és a hőkezelést. Minden borukat palackozzák.
A kézműves borászat ültetvényei Szekszárdon, nagyrészt a Porkoláb-völgyben találhatóak. Kizárólag saját termesztésű bort dolgoznak fel. Boraik nélkülözik az ipari gyakorlatban közismert fajtaélesztők, almasav bontók, enzimek, derítőszerek, színezékek, íz, illat és savszint módosító adalékok alkalmazását, továbbá a szűrést, a sterilizáló eljárásokat, az oxigénadagolást és a hőkezelést. Minden borukat palackozzák.
Pincészetünk elsősorban a szekszárdi borvidékre jellemző, de viszonylag sok féle helyi és egyéb tradicionális szőlő fajtával is foglalkozik. Szeretünk kísérletezni, újabb és újabb házasításokat kipróbálni. Szinte minden rendelkezésünkre álló kékszőlő fajtából készítünk rosé borokat is, amelyekkel több külföldi neves megmérettetésen is komoly sikereket értünk el. E mellett a vörös borainkra is nagyon büszkék vagyunk. Igyekszünk a helyi fajtákra támaszkodni, mint pl. Kékfrankos, Kadarka, amelyeket a szekszárdi ízjegyeket megőrizve egészítünk ki a világfajtákkal, Merlot-tal, Cabernet-tel, Pinot noir-ral.
Pincészetünk elsősorban a szekszárdi borvidékre jellemző, de viszonylag sok féle helyi és egyéb tradicionális szőlő fajtával is foglalkozik. Szeretünk kísérletezni, újabb és újabb házasításokat kipróbálni. Szinte minden rendelkezésünkre álló kékszőlő fajtából készítünk rosé borokat is, amelyekkel több külföldi neves megmérettetésen is komoly sikereket értünk el. E mellett a vörös borainkra is nagyon büszkék vagyunk. Igyekszünk a helyi fajtákra támaszkodni, mint pl. Kékfrankos, Kadarka, amelyeket a szekszárdi ízjegyeket megőrizve egészítünk ki a világfajtákkal, Merlot-tal, Cabernet-tel, Pinot noir-ral.
Pincészetünk elsősorban a szekszárdi borvidékre jellemző, de viszonylag sok féle helyi és egyéb tradicionális szőlő fajtával is foglalkozik. Szeretünk kísérletezni, újabb és újabb házasításokat kipróbálni. Szinte minden rendelkezésünkre álló kékszőlő fajtából készítünk rosé borokat is, amelyekkel több külföldi neves megmérettetésen is komoly sikereket értünk el. E mellett a vörös borainkra is nagyon büszkék vagyunk. Igyekszünk a helyi fajtákra támaszkodni, mint pl. Kékfrankos, Kadarka, amelyeket a szekszárdi ízjegyeket megőrizve egészítünk ki a világfajtákkal, Merlot-tal, Cabernet-tel, Pinot noir-ral.