A 600 éves történelmi pincénk több mint 1 kilométer hosszan, öt szint mélységségben található a Dereszla dűlői alatt, ahová szeretettel várjuk vendégeinket pincelátogatásra és borkóstolásra. Vendégeink megismerkedhetnek a pince történelmével, a borászati technológiákkal, a feldolgozás folyamatával is. Kóstolótermeink kiváló atmoszférát biztosítanak a tokaji borok megismeréséhez. A kis kóstolóterem 20 férőhelyes, míg a 60 fős nagy kóstoló helyiségben étkezésre is van mód.
A 600 éves történelmi pincénk több mint 1 kilométer hosszan, öt szint mélységségben található a Dereszla dűlői alatt, ahová szeretettel várjuk vendégeinket pincelátogatásra és borkóstolásra. Vendégeink megismerkedhetnek a pince történelmével, a borászati technológiákkal, a feldolgozás folyamatával is. Kóstolótermeink kiváló atmoszférát biztosítanak a tokaji borok megismeréséhez. A kis kóstolóterem 20 férőhelyes, míg a 60 fős nagy kóstoló helyiségben étkezésre is van mód.
A 600 éves történelmi pincénk több mint 1 kilométer hosszan, öt szint mélységségben található a Dereszla dűlői alatt, ahová szeretettel várjuk vendégeinket pincelátogatásra és borkóstolásra. Vendégeink megismerkedhetnek a pince történelmével, a borászati technológiákkal, a feldolgozás folyamatával is. Kóstolótermeink kiváló atmoszférát biztosítanak a tokaji borok megismeréséhez. A kis kóstolóterem 20 férőhelyes, míg a 60 fős nagy kóstoló helyiségben étkezésre is van mód.
Családunk 2008-ban vásárolta az első szőlőültetvényét (Toplec) Magyarország történelmi borvidékén, Tokaj-Hegyalján. Erdőbényén alakítottuk ki borászatunkat. Célunk, hogy minél kevesebb és kíméletesebb beavatkozással a legtermészetesebb borokat zárjuk palackba, amelyek minőségüket hosszú éveken át megőrizve nyújtsanak örömöt mások számára és önmagunknak. Helyben kóstolást kis létszám esetén, előzetes bejelentkezés után tudunk biztosítani.
Családunk 2008-ban vásárolta az első szőlőültetvényét (Toplec) Magyarország történelmi borvidékén, Tokaj-Hegyalján. Erdőbényén alakítottuk ki borászatunkat. Célunk, hogy minél kevesebb és kíméletesebb beavatkozással a legtermészetesebb borokat zárjuk palackba, amelyek minőségüket hosszú éveken át megőrizve nyújtsanak örömöt mások számára és önmagunknak. Helyben kóstolást kis létszám esetén, előzetes bejelentkezés után tudunk biztosítani.
Családunk 2008-ban vásárolta az első szőlőültetvényét (Toplec) Magyarország történelmi borvidékén, Tokaj-Hegyalján. Erdőbényén alakítottuk ki borászatunkat. Célunk, hogy minél kevesebb és kíméletesebb beavatkozással a legtermészetesebb borokat zárjuk palackba, amelyek minőségüket hosszú éveken át megőrizve nyújtsanak örömöt mások számára és önmagunknak. Helyben kóstolást kis létszám esetén, előzetes bejelentkezés után tudunk biztosítani.
Kóstolóval és szálláshellyel, pince - és dűlőtúrával, borbolttal vár Demeter Ervin és Demeter Endre borászata Mádon. A családi pincészet 8 hektáron gazdálkodik. A borkóstoló, gasztronómiai – és turisztikai csomagok, csapatépítők, étteremfoglalás, kerékpár -és motorbérlés, vadász, lovas -és vízi turizmus programok egyéni igények alapján kerülnek összeállításra.
Kóstolóval és szálláshellyel, pince - és dűlőtúrával, borbolttal vár Demeter Ervin és Demeter Endre borászata Mádon. A családi pincészet 8 hektáron gazdálkodik. A borkóstoló, gasztronómiai – és turisztikai csomagok, csapatépítők, étteremfoglalás, kerékpár -és motorbérlés, vadász, lovas -és vízi turizmus programok egyéni igények alapján kerülnek összeállításra.
Kóstolóval és szálláshellyel, pince - és dűlőtúrával, borbolttal vár Demeter Ervin és Demeter Endre borászata Mádon. A családi pincészet 8 hektáron gazdálkodik. A borkóstoló, gasztronómiai – és turisztikai csomagok, csapatépítők, étteremfoglalás, kerékpár -és motorbérlés, vadász, lovas -és vízi turizmus programok egyéni igények alapján kerülnek összeállításra.
Küldetésünknek tekintjük, hogy visszahelyezzük Tokajt a világ bortérképére, és nemzetközi szinten is minél ismertebbé és elismertebbé tegyük a Furmintot, mint őshonos és egyedülálló szőlő- és borfajtát. Pincészetünk fennállása óta évről évre számos magyar és nemzetközi díjat, elismerést és regionális trófeát szerez borversenyeken. A Dobogó Pincészet Tokaji borvidéken várja a borkedvelőket. Pincészetünkben nyitvatartási időben megvásárolhatóak boraink. Borkóstolás nyitvatartási időben és azon kívül előzetes bejelentkezés alapján.
Küldetésünknek tekintjük, hogy visszahelyezzük Tokajt a világ bortérképére, és nemzetközi szinten is minél ismertebbé és elismertebbé tegyük a Furmintot, mint őshonos és egyedülálló szőlő- és borfajtát. Pincészetünk fennállása óta évről évre számos magyar és nemzetközi díjat, elismerést és regionális trófeát szerez borversenyeken. A Dobogó Pincészet Tokaji borvidéken várja a borkedvelőket. Pincészetünkben nyitvatartási időben megvásárolhatóak boraink. Borkóstolás nyitvatartási időben és azon kívül előzetes bejelentkezés alapján.
Küldetésünknek tekintjük, hogy visszahelyezzük Tokajt a világ bortérképére, és nemzetközi szinten is minél ismertebbé és elismertebbé tegyük a Furmintot, mint őshonos és egyedülálló szőlő- és borfajtát. Pincészetünk fennállása óta évről évre számos magyar és nemzetközi díjat, elismerést és regionális trófeát szerez borversenyeken. A Dobogó Pincészet Tokaji borvidéken várja a borkedvelőket. Pincészetünkben nyitvatartási időben megvásárolhatóak boraink. Borkóstolás nyitvatartási időben és azon kívül előzetes bejelentkezés alapján.
A többtagú családi pince- együttes a XVII.-XVIII. században épült. Az érlelés ideális körülményeit a vasrag riolittufa falak, az évszázados nemespenész (Cladosporium Cellare) és az állandó 10-11 Celsius-fok hőmérséklet biztosítja. Pincénkben a borok hagyományos eljárással, derítés és szűrés nélkül, tölgyfahordóban érlelődnek. Borkóstolóra telefonos bejelentkezés szükséges. Borfajták:furmint, hárslevelű, muskotályos, szamorodni, aszú.
A többtagú családi pince- együttes a XVII.-XVIII. században épült. Az érlelés ideális körülményeit a vasrag riolittufa falak, az évszázados nemespenész (Cladosporium Cellare) és az állandó 10-11 Celsius-fok hőmérséklet biztosítja. Pincénkben a borok hagyományos eljárással, derítés és szűrés nélkül, tölgyfahordóban érlelődnek. Borkóstolóra telefonos bejelentkezés szükséges. Borfajták:furmint, hárslevelű, muskotályos, szamorodni, aszú.
A többtagú családi pince- együttes a XVII.-XVIII. században épült. Az érlelés ideális körülményeit a vasrag riolittufa falak, az évszázados nemespenész (Cladosporium Cellare) és az állandó 10-11 Celsius-fok hőmérséklet biztosítja. Pincénkben a borok hagyományos eljárással, derítés és szűrés nélkül, tölgyfahordóban érlelődnek. Borkóstolóra telefonos bejelentkezés szükséges. Borfajták:furmint, hárslevelű, muskotályos, szamorodni, aszú.
Több szempontból is első ez a csalogató épület. A falu első háza, mely fogadja az ideérkező- és átutazó vendégeket. Ez az első olyan intézmény, mely igyekszik összefogni és méltó környezetben bemutatni a mádi borászatok munkájának lényegét, azaz a hitét a mádi dűlők különleges fekvésében, az ásványoktól duzzadó talajban, a szigorú terméskorlátozásban, a kemény munkában és baráti összefogásban. Ezeket a csodás borokat a régió alapanyagait is felhasználó sokszínű bisztrókonyha kíséri.
Több szempontból is első ez a csalogató épület. A falu első háza, mely fogadja az ideérkező- és átutazó vendégeket. Ez az első olyan intézmény, mely igyekszik összefogni és méltó környezetben bemutatni a mádi borászatok munkájának lényegét, azaz a hitét a mádi dűlők különleges fekvésében, az ásványoktól duzzadó talajban, a szigorú terméskorlátozásban, a kemény munkában és baráti összefogásban. Ezeket a csodás borokat a régió alapanyagait is felhasználó sokszínű bisztrókonyha kíséri.
Több szempontból is első ez a csalogató épület. A falu első háza, mely fogadja az ideérkező- és átutazó vendégeket. Ez az első olyan intézmény, mely igyekszik összefogni és méltó környezetben bemutatni a mádi borászatok munkájának lényegét, azaz a hitét a mádi dűlők különleges fekvésében, az ásványoktól duzzadó talajban, a szigorú terméskorlátozásban, a kemény munkában és baráti összefogásban. Ezeket a csodás borokat a régió alapanyagait is felhasználó sokszínű bisztrókonyha kíséri.