Célunk elsősorban karakteres, száraz fehérborok és késői szüretelésű desszertborok készítése. Aszúbort kizárólag kitűnő évjáratokban, limitált mennyiségben készítünk. Boraink: cuvée ziccer, madKiss, supreme birtokbor, padihegy furmint, betsek furmint, tündérmese late harvest, szamorodni édes, tokaji aszú 6 puttonyos.
Célunk elsősorban karakteres, száraz fehérborok és késői szüretelésű desszertborok készítése. Aszúbort kizárólag kitűnő évjáratokban, limitált mennyiségben készítünk. Boraink: cuvée ziccer, madKiss, supreme birtokbor, padihegy furmint, betsek furmint, tündérmese late harvest, szamorodni édes, tokaji aszú 6 puttonyos.
Célunk elsősorban karakteres, száraz fehérborok és késői szüretelésű desszertborok készítése. Aszúbort kizárólag kitűnő évjáratokban, limitált mennyiségben készítünk. Boraink: cuvée ziccer, madKiss, supreme birtokbor, padihegy furmint, betsek furmint, tündérmese late harvest, szamorodni édes, tokaji aszú 6 puttonyos.
Tokaj egyetlen konferencia és winestyle szállodája, mely egész évben nyitva tart, a Hotel Kelep***, mely nevét a műemlék jellegű kéményén fészkelő gólyapárról kapta. Az új építésű, modern külsővel rendelkező klimatizált épület, festői környezetben fogadja vendégeit. Éttermünkben igyekszünk helyi alapanyagokból elkészíteni házias fogásainkat, a régióban kiváló sajtmesterek és kistermelők biztosítják a hamisítatlan hegyaljai ízeket. A modern technikával felszerelt 80 férőhelyes konferencia terem, és a mellette elhelyezkedő 25 férőhelyes szekció terem kiválóan alkalmas szakmai rendezvények, workshopok, tréningek, gálavacsorák vagy akár esküvők megrendezésére. A recepció mellett található drinkbárban 0-24 óráig, hamisítatlan Tokaji borok, borkülönlegességek várják vendégeinket Hegyalja legjobb borászainak remekei.
Tokaj egyetlen konferencia és winestyle szállodája, mely egész évben nyitva tart, a Hotel Kelep***, mely nevét a műemlék jellegű kéményén fészkelő gólyapárról kapta. Az új építésű, modern külsővel rendelkező klimatizált épület, festői környezetben fogadja vendégeit. Éttermünkben igyekszünk helyi alapanyagokból elkészíteni házias fogásainkat, a régióban kiváló sajtmesterek és kistermelők biztosítják a hamisítatlan hegyaljai ízeket. A modern technikával felszerelt 80 férőhelyes konferencia terem, és a mellette elhelyezkedő 25 férőhelyes szekció terem kiválóan alkalmas szakmai rendezvények, workshopok, tréningek, gálavacsorák vagy akár esküvők megrendezésére. A recepció mellett található drinkbárban 0-24 óráig, hamisítatlan Tokaji borok, borkülönlegességek várják vendégeinket Hegyalja legjobb borászainak remekei.
Tokaj egyetlen konferencia és winestyle szállodája, mely egész évben nyitva tart, a Hotel Kelep***, mely nevét a műemlék jellegű kéményén fészkelő gólyapárról kapta. Az új építésű, modern külsővel rendelkező klimatizált épület, festői környezetben fogadja vendégeit. Éttermünkben igyekszünk helyi alapanyagokból elkészíteni házias fogásainkat, a régióban kiváló sajtmesterek és kistermelők biztosítják a hamisítatlan hegyaljai ízeket. A modern technikával felszerelt 80 férőhelyes konferencia terem, és a mellette elhelyezkedő 25 férőhelyes szekció terem kiválóan alkalmas szakmai rendezvények, workshopok, tréningek, gálavacsorák vagy akár esküvők megrendezésére. A recepció mellett található drinkbárban 0-24 óráig, hamisítatlan Tokaji borok, borkülönlegességek várják vendégeinket Hegyalja legjobb borászainak remekei.
A pincészet ültetvényei Balatonszőlősön és Tarcalon, a tokaji borvidéken találhatóak, jelenleg 10 hektáron gazdálkodunk. A csendes borok mellett hagyományos eljárással készítünk pezsgőt. Fő fajtáink Balatonszőlősön az olaszrizling, szürkebarát, zenit, Tokajban pedig a furmint, sárgamuskotály és a hárslevelű.
A pincészet ültetvényei Balatonszőlősön és Tarcalon, a tokaji borvidéken találhatóak, jelenleg 10 hektáron gazdálkodunk. A csendes borok mellett hagyományos eljárással készítünk pezsgőt. Fő fajtáink Balatonszőlősön az olaszrizling, szürkebarát, zenit, Tokajban pedig a furmint, sárgamuskotály és a hárslevelű.
A pincészet ültetvényei Balatonszőlősön és Tarcalon, a tokaji borvidéken találhatóak, jelenleg 10 hektáron gazdálkodunk. A csendes borok mellett hagyományos eljárással készítünk pezsgőt. Fő fajtáink Balatonszőlősön az olaszrizling, szürkebarát, zenit, Tokajban pedig a furmint, sárgamuskotály és a hárslevelű.
A Kisfalucska Bisztró konyhájának alapja a frissesség és az idényszerűség, séfjeink nemzetközi tapasztalatával a kézműves, helyi alapanyagokra építve különleges és egyedi ízeket alkotunk. Emellett szívesen szervezünk csapatépítőket, esküvőket és egyéb rendezvényeket, illetve egy-egy fesztivál helyszíne is vagyunk évente.
A Kisfalucska Bisztró konyhájának alapja a frissesség és az idényszerűség, séfjeink nemzetközi tapasztalatával a kézműves, helyi alapanyagokra építve különleges és egyedi ízeket alkotunk. Emellett szívesen szervezünk csapatépítőket, esküvőket és egyéb rendezvényeket, illetve egy-egy fesztivál helyszíne is vagyunk évente.
A Kisfalucska Bisztró konyhájának alapja a frissesség és az idényszerűség, séfjeink nemzetközi tapasztalatával a kézműves, helyi alapanyagokra építve különleges és egyedi ízeket alkotunk. Emellett szívesen szervezünk csapatépítőket, esküvőket és egyéb rendezvényeket, illetve egy-egy fesztivál helyszíne is vagyunk évente.
A gyönyörű fekvésű pincesor Tarcal fölött a Keresztúri úton, a Kövesdi szőlők lábánál található. A talaj felszíne alatt húzódó tufarétegbe vájt 10-15 méter mély, nemes penésszel borított pincék ideális helyet biztosítanak a tarcali borok érleléséhez. Tarcal a mézédes források földje. Minden utazó bátran meríthet a nyitott Kövesdi pincék forrásából, jutalma nem marad el, életre szóló élményt vihet haza.
A gyönyörű fekvésű pincesor Tarcal fölött a Keresztúri úton, a Kövesdi szőlők lábánál található. A talaj felszíne alatt húzódó tufarétegbe vájt 10-15 méter mély, nemes penésszel borított pincék ideális helyet biztosítanak a tarcali borok érleléséhez. Tarcal a mézédes források földje. Minden utazó bátran meríthet a nyitott Kövesdi pincék forrásából, jutalma nem marad el, életre szóló élményt vihet haza.
A gyönyörű fekvésű pincesor Tarcal fölött a Keresztúri úton, a Kövesdi szőlők lábánál található. A talaj felszíne alatt húzódó tufarétegbe vájt 10-15 méter mély, nemes penésszel borított pincék ideális helyet biztosítanak a tarcali borok érleléséhez. Tarcal a mézédes források földje. Minden utazó bátran meríthet a nyitott Kövesdi pincék forrásából, jutalma nem marad el, életre szóló élményt vihet haza.
Tokaj szívében található éttermünk, amelyet a kulináris élvezetek hódolóinak hoztunk létre, ahol a mindig friss és környékbeli alapanyagokból készült ételek mellé, a Tokaj-Hegyalja minőségi pincészeteinek borait kínálja. A Tokaj-hegyaljai régió legszebb borait, helyi termelők alapanyagiból készített ételeinkkel párosítjuk.
Tokaj szívében található éttermünk, amelyet a kulináris élvezetek hódolóinak hoztunk létre, ahol a mindig friss és környékbeli alapanyagokból készült ételek mellé, a Tokaj-Hegyalja minőségi pincészeteinek borait kínálja. A Tokaj-hegyaljai régió legszebb borait, helyi termelők alapanyagiból készített ételeinkkel párosítjuk.
Tokaj szívében található éttermünk, amelyet a kulináris élvezetek hódolóinak hoztunk létre, ahol a mindig friss és környékbeli alapanyagokból készült ételek mellé, a Tokaj-Hegyalja minőségi pincészeteinek borait kínálja. A Tokaj-hegyaljai régió legszebb borait, helyi termelők alapanyagiból készített ételeinkkel párosítjuk.