Családi birtokunkon 4 ha-on gazdálkodunk. Főbb fajtáink: olaszrizling, rajnai rizling, furmint, cabernet sauvignon, cabernet franc, syrah, petit verdot. A három szintes, régi magtárból kialakított vendégházunkban szállást biztosítunk maximum 9 főig. A Kishegyi úton található Mimi éttermünkben helyi alapanyagokból készített ételeket prezentálnak séfjeink: Kiss Gábor és Fekete Ádám. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.
Családi birtokunkon 4 ha-on gazdálkodunk. Főbb fajtáink: olaszrizling, rajnai rizling, furmint, cabernet sauvignon, cabernet franc, syrah, petit verdot. A három szintes, régi magtárból kialakított vendégházunkban szállást biztosítunk maximum 9 főig. A Kishegyi úton található Mimi éttermünkben helyi alapanyagokból készített ételeket prezentálnak séfjeink: Kiss Gábor és Fekete Ádám. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.
Családi birtokunkon 4 ha-on gazdálkodunk. Főbb fajtáink: olaszrizling, rajnai rizling, furmint, cabernet sauvignon, cabernet franc, syrah, petit verdot. A három szintes, régi magtárból kialakított vendégházunkban szállást biztosítunk maximum 9 főig. A Kishegyi úton található Mimi éttermünkben helyi alapanyagokból készített ételeket prezentálnak séfjeink: Kiss Gábor és Fekete Ádám. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.
A Csárda a vendéglátóhelyek között rangot jelent: nem csupán vendéglő, hanem egyben szórakozást, kikapcsolódást nyújtó, és ezzel együtt a helyi hagyományokat ápoló hely is. Részt kívánunk vállalni a falu múltjának bemutatásában, akár a kulturális eseményekhez terem biztosításával is, ahol igény szerint irodalmi, zenei, helytörténeti előadásokat láthatnak és hallgathatnak Kedves Vendégeink. Két kívánságunk van Önökhöz: az egyik, hogy gyakran látogassanak bennünket, a másik pedig, hogy érezzék nálunk jól magukat!
A Csárda a vendéglátóhelyek között rangot jelent: nem csupán vendéglő, hanem egyben szórakozást, kikapcsolódást nyújtó, és ezzel együtt a helyi hagyományokat ápoló hely is. Részt kívánunk vállalni a falu múltjának bemutatásában, akár a kulturális eseményekhez terem biztosításával is, ahol igény szerint irodalmi, zenei, helytörténeti előadásokat láthatnak és hallgathatnak Kedves Vendégeink. Két kívánságunk van Önökhöz: az egyik, hogy gyakran látogassanak bennünket, a másik pedig, hogy érezzék nálunk jól magukat!
A Csárda a vendéglátóhelyek között rangot jelent: nem csupán vendéglő, hanem egyben szórakozást, kikapcsolódást nyújtó, és ezzel együtt a helyi hagyományokat ápoló hely is. Részt kívánunk vállalni a falu múltjának bemutatásában, akár a kulturális eseményekhez terem biztosításával is, ahol igény szerint irodalmi, zenei, helytörténeti előadásokat láthatnak és hallgathatnak Kedves Vendégeink. Két kívánságunk van Önökhöz: az egyik, hogy gyakran látogassanak bennünket, a másik pedig, hogy érezzék nálunk jól magukat!
Egész évben nyitva vagyunk és várunk a Balaton déli partján, Balatonbogláron, a Balatonboglári Borvidék központjában. A panzió teljesen fel lett újítva, 13 modern szobával. Modern és hagyományőrző ételeket is találsz az étlapunkon, de ha a steak-eket szereted, akkor is jó helyen jársz. Az étteremben mindenkit szeretettel látunk, nem csak szállóvendégeinket.
Egész évben nyitva vagyunk és várunk a Balaton déli partján, Balatonbogláron, a Balatonboglári Borvidék központjában. A panzió teljesen fel lett újítva, 13 modern szobával. Modern és hagyományőrző ételeket is találsz az étlapunkon, de ha a steak-eket szereted, akkor is jó helyen jársz. Az étteremben mindenkit szeretettel látunk, nem csak szállóvendégeinket.
Egész évben nyitva vagyunk és várunk a Balaton déli partján, Balatonbogláron, a Balatonboglári Borvidék központjában. A panzió teljesen fel lett újítva, 13 modern szobával. Modern és hagyományőrző ételeket is találsz az étlapunkon, de ha a steak-eket szereted, akkor is jó helyen jársz. Az étteremben mindenkit szeretettel látunk, nem csak szállóvendégeinket.
A pincészet a Dél-balatoni Borút minősített állomása. Előzetes bejelentkezést követően a vendégek 7 fajta bort kóstolhatnak meg, igény szerint vacsorával egybekötve. Szőlőfajták: olaszrizling, királyleányka, müller thurgau, chardonnay, muscat ottonel, merlot, pinot noir, cabernet sauvignon, Irsai Olivér, rajnai rizling.
A pincészet a Dél-balatoni Borút minősített állomása. Előzetes bejelentkezést követően a vendégek 7 fajta bort kóstolhatnak meg, igény szerint vacsorával egybekötve. Szőlőfajták: olaszrizling, királyleányka, müller thurgau, chardonnay, muscat ottonel, merlot, pinot noir, cabernet sauvignon, Irsai Olivér, rajnai rizling.
A pincészet a Dél-balatoni Borút minősített állomása. Előzetes bejelentkezést követően a vendégek 7 fajta bort kóstolhatnak meg, igény szerint vacsorával egybekötve. Szőlőfajták: olaszrizling, királyleányka, müller thurgau, chardonnay, muscat ottonel, merlot, pinot noir, cabernet sauvignon, Irsai Olivér, rajnai rizling.
A Balaton déli partjának lankáin fekvő borászatunk 7 éve készít díjnyertes borokat. Hisszük, hogy csak a tápanyagban és humuszban gazdag, élő és egészséges talaj adhatja a legjobb alapanyagot. A birtok életének minden területén törekszünk arra, hogy a lehető legkisebb ökológia lábnyommal létezzünk és dolgozzunk - a természet részeként. Minden döntésünkben a fenntarthatóságot helyezzük az első helyre, olyan apró részletek esetében is, mint a palack súlyának kiválasztása, a megújuló energiaellátás alkalmazása, a házi kovászos kenyér készítése vagy akár az egyszer használatos műanyagok elhagyása. Úgy érezzük, hogy ez a jó irány, örömmel indulunk el rajta.
A Balaton déli partjának lankáin fekvő borászatunk 7 éve készít díjnyertes borokat. Hisszük, hogy csak a tápanyagban és humuszban gazdag, élő és egészséges talaj adhatja a legjobb alapanyagot. A birtok életének minden területén törekszünk arra, hogy a lehető legkisebb ökológia lábnyommal létezzünk és dolgozzunk - a természet részeként. Minden döntésünkben a fenntarthatóságot helyezzük az első helyre, olyan apró részletek esetében is, mint a palack súlyának kiválasztása, a megújuló energiaellátás alkalmazása, a házi kovászos kenyér készítése vagy akár az egyszer használatos műanyagok elhagyása. Úgy érezzük, hogy ez a jó irány, örömmel indulunk el rajta.
A Balaton déli partjának lankáin fekvő borászatunk 7 éve készít díjnyertes borokat. Hisszük, hogy csak a tápanyagban és humuszban gazdag, élő és egészséges talaj adhatja a legjobb alapanyagot. A birtok életének minden területén törekszünk arra, hogy a lehető legkisebb ökológia lábnyommal létezzünk és dolgozzunk - a természet részeként. Minden döntésünkben a fenntarthatóságot helyezzük az első helyre, olyan apró részletek esetében is, mint a palack súlyának kiválasztása, a megújuló energiaellátás alkalmazása, a házi kovászos kenyér készítése vagy akár az egyszer használatos műanyagok elhagyása. Úgy érezzük, hogy ez a jó irány, örömmel indulunk el rajta.