Pannónia legszebb tájainak egyike a Dél-Balatoni Borvidék, ahol már a kelták és a rómaiak is szőlőt termesztettek és bort készítettek. Honfoglaló elődeink a Kaukázus vidékén ismerték meg e növényt. Keresse fel a Dél-Balatoni Borút Egyesület minősített állomásait, ízlelje meg a pincészetek borait, s közben élvezze a szőlőkkel átszőtt Somogyi-dombság lankáinak barátságos, megnyugtató atmoszféráját.
Pannónia legszebb tájainak egyike a Dél-Balatoni Borvidék, ahol már a kelták és a rómaiak is szőlőt termesztettek és bort készítettek. Honfoglaló elődeink a Kaukázus vidékén ismerték meg e növényt. Keresse fel a Dél-Balatoni Borút Egyesület minősített állomásait, ízlelje meg a pincészetek borait, s közben élvezze a szőlőkkel átszőtt Somogyi-dombság lankáinak barátságos, megnyugtató atmoszféráját.
Pannónia legszebb tájainak egyike a Dél-Balatoni Borvidék, ahol már a kelták és a rómaiak is szőlőt termesztettek és bort készítettek. Honfoglaló elődeink a Kaukázus vidékén ismerték meg e növényt. Keresse fel a Dél-Balatoni Borút Egyesület minősített állomásait, ízlelje meg a pincészetek borait, s közben élvezze a szőlőkkel átszőtt Somogyi-dombság lankáinak barátságos, megnyugtató atmoszféráját.
A barbecue (rövidítve: BBQ) egy zárt rendszerben, sajátos ételsütési eszközökkel végzett eljárás, amely során alacsony hőmérsékleten (jellemzően 110-125 °C) hőkezeljük az alapanyagokat, a hőáramlás által gazdagítva az alapanyag ízvilágát. Többféle grillezési módszert használhatunk a sütéshez. A Dèli Part Woodfired BBQ Siófokon tiszta fatüzelèses BBQ. Télen Fő tér 4., nyáron Vámház u. 2. szám alatt.
A barbecue (rövidítve: BBQ) egy zárt rendszerben, sajátos ételsütési eszközökkel végzett eljárás, amely során alacsony hőmérsékleten (jellemzően 110-125 °C) hőkezeljük az alapanyagokat, a hőáramlás által gazdagítva az alapanyag ízvilágát. Többféle grillezési módszert használhatunk a sütéshez. A Dèli Part Woodfired BBQ Siófokon tiszta fatüzelèses BBQ. Télen Fő tér 4., nyáron Vámház u. 2. szám alatt.
A barbecue (rövidítve: BBQ) egy zárt rendszerben, sajátos ételsütési eszközökkel végzett eljárás, amely során alacsony hőmérsékleten (jellemzően 110-125 °C) hőkezeljük az alapanyagokat, a hőáramlás által gazdagítva az alapanyag ízvilágát. Többféle grillezési módszert használhatunk a sütéshez. A Dèli Part Woodfired BBQ Siófokon tiszta fatüzelèses BBQ. Télen Fő tér 4., nyáron Vámház u. 2. szám alatt.
Cukrászdánk 2015-ös nyitása óta kedvelt helye az édes ízek rajongóinak. Siófok központi részén, a vasúti pályaudvar és a Fő tér között félúton, a Millennium park szélén, a Sarlós-Boldogasszony Templom szomszédságában kínáljuk termékeinket széles választékban, kellemes, parkosított környezetben. Szakértelmünk a 3 generációra visszanyúló cukrász-vendéglátós családi vállalkozás pillérein, és a folyamatos fejlődésen alapul. Helyben készített termékeink között mindenki megtalálhatja kedvencét, legyen szó akár fagylaltról, süteményről, születésnapi vagy esküvői tortáról, allergén mentes készítményről, vagy egy finom kávéról. Ne habozzanak megkeresni minket egyedi kéréseikkel, melyek megoldására mindig nyitottak vagyunk!
Cukrászdánk 2015-ös nyitása óta kedvelt helye az édes ízek rajongóinak. Siófok központi részén, a vasúti pályaudvar és a Fő tér között félúton, a Millennium park szélén, a Sarlós-Boldogasszony Templom szomszédságában kínáljuk termékeinket széles választékban, kellemes, parkosított környezetben. Szakértelmünk a 3 generációra visszanyúló cukrász-vendéglátós családi vállalkozás pillérein, és a folyamatos fejlődésen alapul. Helyben készített termékeink között mindenki megtalálhatja kedvencét, legyen szó akár fagylaltról, süteményről, születésnapi vagy esküvői tortáról, allergén mentes készítményről, vagy egy finom kávéról. Ne habozzanak megkeresni minket egyedi kéréseikkel, melyek megoldására mindig nyitottak vagyunk!
Cukrászdánk 2015-ös nyitása óta kedvelt helye az édes ízek rajongóinak. Siófok központi részén, a vasúti pályaudvar és a Fő tér között félúton, a Millennium park szélén, a Sarlós-Boldogasszony Templom szomszédságában kínáljuk termékeinket széles választékban, kellemes, parkosított környezetben. Szakértelmünk a 3 generációra visszanyúló cukrász-vendéglátós családi vállalkozás pillérein, és a folyamatos fejlődésen alapul. Helyben készített termékeink között mindenki megtalálhatja kedvencét, legyen szó akár fagylaltról, süteményről, születésnapi vagy esküvői tortáról, allergén mentes készítményről, vagy egy finom kávéról. Ne habozzanak megkeresni minket egyedi kéréseikkel, melyek megoldására mindig nyitottak vagyunk!
Minőségi palackozott és kimért borok: vörös, fehér és rozé a Balatonboglári borvidéken található családi vállalkozástól. Pincészetünk a Pávics családi pince hagyományaira alapozva készíti kiváló minőségű borait, melyek a vidékre jellemző szőlőfajtákból készülnek, elsősorban chardonnay, királyleányka, irsai olivér, tramini, merlot. Szeretettel várunk mindenkit családias hangulatú borozónkba.
Minőségi palackozott és kimért borok: vörös, fehér és rozé a Balatonboglári borvidéken található családi vállalkozástól. Pincészetünk a Pávics családi pince hagyományaira alapozva készíti kiváló minőségű borait, melyek a vidékre jellemző szőlőfajtákból készülnek, elsősorban chardonnay, királyleányka, irsai olivér, tramini, merlot. Szeretettel várunk mindenkit családias hangulatú borozónkba.
Minőségi palackozott és kimért borok: vörös, fehér és rozé a Balatonboglári borvidéken található családi vállalkozástól. Pincészetünk a Pávics családi pince hagyományaira alapozva készíti kiváló minőségű borait, melyek a vidékre jellemző szőlőfajtákból készülnek, elsősorban chardonnay, királyleányka, irsai olivér, tramini, merlot. Szeretettel várunk mindenkit családias hangulatú borozónkba.