Wang Mester a szakácsmesterséget egyrészt a nagyszülőktől örökölte, másrészt Peking legjobb éttermeiben tökéletesítette. Hiszi, hogy meg tudja ismertetni az érdeklődőkkel az ötezer éves kínai konyhaművészet titkait - mind elméleti síkon, mind pedig a gyakorlatban. A főzést művészetnek tartja, melyet éttermében, a Wang Mester Kínai Konyhájában, illetve egyéb eseményeken népszerűsít.
Wang Mester a szakácsmesterséget egyrészt a nagyszülőktől örökölte, másrészt Peking legjobb éttermeiben tökéletesítette. Hiszi, hogy meg tudja ismertetni az érdeklődőkkel az ötezer éves kínai konyhaművészet titkait - mind elméleti síkon, mind pedig a gyakorlatban. A főzést művészetnek tartja, melyet éttermében, a Wang Mester Kínai Konyhájában, illetve egyéb eseményeken népszerűsít.
Wang Mester a szakácsmesterséget egyrészt a nagyszülőktől örökölte, másrészt Peking legjobb éttermeiben tökéletesítette. Hiszi, hogy meg tudja ismertetni az érdeklődőkkel az ötezer éves kínai konyhaművészet titkait - mind elméleti síkon, mind pedig a gyakorlatban. A főzést művészetnek tartja, melyet éttermében, a Wang Mester Kínai Konyhájában, illetve egyéb eseményeken népszerűsít.
A magyarországi Wasabi éttermek első számú attrakciója a futószalagon érkező ételsor, mely 140 különböző étel kóstolását teszi lehetővé. Ezzel a rendhagyó kínálattal sosem volt még ilyen közel a távol-kelet. A szalagon érkező ételek önmagukban kuriózumnak számítanak Magyarországon, ezen túl különleges környezetben, olyan páratlan italokkal várjuk vendégeinket, melyek túlmutatnak a megszokott italkínálaton.
A magyarországi Wasabi éttermek első számú attrakciója a futószalagon érkező ételsor, mely 140 különböző étel kóstolását teszi lehetővé. Ezzel a rendhagyó kínálattal sosem volt még ilyen közel a távol-kelet. A szalagon érkező ételek önmagukban kuriózumnak számítanak Magyarországon, ezen túl különleges környezetben, olyan páratlan italokkal várjuk vendégeinket, melyek túlmutatnak a megszokott italkínálaton.
A magyarországi Wasabi éttermek első számú attrakciója a futószalagon érkező ételsor, mely 140 különböző étel kóstolását teszi lehetővé. Ezzel a rendhagyó kínálattal sosem volt még ilyen közel a távol-kelet. A szalagon érkező ételek önmagukban kuriózumnak számítanak Magyarországon, ezen túl különleges környezetben, olyan páratlan italokkal várjuk vendégeinket, melyek túlmutatnak a megszokott italkínálaton.
Konyháinkon jól képzett távol-keleti wok és sushi séfek dolgoznak profi magyar szakácsokkal együtt. Ételeink tradicionális ízeit a mai modern ételkészítés szellemiségével ötvöztük. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a mai Távol-Kelet ízvilágát ugyanúgy szeretnénk megmutatni, mint az autentikus ázsiai ízeket. Az ételkínálatunkban szereplő meleg ételek a japánon kívül a koreai és a thai gasztronómián alapulnak, melynek fűszeressége a magyar konyha karakteres ízvilágához hasonlít, de az első kóstolások után mégis rájövünk: eredeti és egyedi távol-keleti minden falat. A wokban készült zöldségek roppanása, a húsok és tenger gyümölcseinek színessége, az illatok sokfélesége a Távol-Keletre repítenek minket. Ételeinkhez kizárólag autentikus, eredeti fűszereket használunk.
Konyháinkon jól képzett távol-keleti wok és sushi séfek dolgoznak profi magyar szakácsokkal együtt. Ételeink tradicionális ízeit a mai modern ételkészítés szellemiségével ötvöztük. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a mai Távol-Kelet ízvilágát ugyanúgy szeretnénk megmutatni, mint az autentikus ázsiai ízeket. Az ételkínálatunkban szereplő meleg ételek a japánon kívül a koreai és a thai gasztronómián alapulnak, melynek fűszeressége a magyar konyha karakteres ízvilágához hasonlít, de az első kóstolások után mégis rájövünk: eredeti és egyedi távol-keleti minden falat. A wokban készült zöldségek roppanása, a húsok és tenger gyümölcseinek színessége, az illatok sokfélesége a Távol-Keletre repítenek minket. Ételeinkhez kizárólag autentikus, eredeti fűszereket használunk.
Konyháinkon jól képzett távol-keleti wok és sushi séfek dolgoznak profi magyar szakácsokkal együtt. Ételeink tradicionális ízeit a mai modern ételkészítés szellemiségével ötvöztük. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a mai Távol-Kelet ízvilágát ugyanúgy szeretnénk megmutatni, mint az autentikus ázsiai ízeket. Az ételkínálatunkban szereplő meleg ételek a japánon kívül a koreai és a thai gasztronómián alapulnak, melynek fűszeressége a magyar konyha karakteres ízvilágához hasonlít, de az első kóstolások után mégis rájövünk: eredeti és egyedi távol-keleti minden falat. A wokban készült zöldségek roppanása, a húsok és tenger gyümölcseinek színessége, az illatok sokfélesége a Távol-Keletre repítenek minket. Ételeinkhez kizárólag autentikus, eredeti fűszereket használunk.
A Kálvin téren, a belváros szívében várjuk vendégeinket, lenyűgöző légkörrel és napfényes terasszal. Élvezze a város hangulatát egy pohár borral napos teraszunkon. Fókuszban a magyar ízek, helyi ételspecialitások, innovatív koncepcióval, kőtálakkal és széles borválasztékkal. A Winestone a bor köré épül, amiben mi magyarok igen erősek vagyunk. Minden ételhez borokat párosítunk, ezzel is növelve a gasztronómiai élményt.
A Kálvin téren, a belváros szívében várjuk vendégeinket, lenyűgöző légkörrel és napfényes terasszal. Élvezze a város hangulatát egy pohár borral napos teraszunkon. Fókuszban a magyar ízek, helyi ételspecialitások, innovatív koncepcióval, kőtálakkal és széles borválasztékkal. A Winestone a bor köré épül, amiben mi magyarok igen erősek vagyunk. Minden ételhez borokat párosítunk, ezzel is növelve a gasztronómiai élményt.
A Kálvin téren, a belváros szívében várjuk vendégeinket, lenyűgöző légkörrel és napfényes terasszal. Élvezze a város hangulatát egy pohár borral napos teraszunkon. Fókuszban a magyar ízek, helyi ételspecialitások, innovatív koncepcióval, kőtálakkal és széles borválasztékkal. A Winestone a bor köré épül, amiben mi magyarok igen erősek vagyunk. Minden ételhez borokat párosítunk, ezzel is növelve a gasztronómiai élményt.