Mintha megállna itt az idő a csendes erdők övezte Óbánya - völgyben. Hol egykor az őseink kenyerét adó `Wagner-malom` kerekét forgatta az Öreg-patak, most generációk összefogásával panzió működik. Valódi családi fészek - ahol nagyszülők, gyerekek és unokák szívvel - lélekkel gondoskodnak a vendégekről.
Mintha megállna itt az idő a csendes erdők övezte Óbánya - völgyben. Hol egykor az őseink kenyerét adó `Wagner-malom` kerekét forgatta az Öreg-patak, most generációk összefogásával panzió működik. Valódi családi fészek - ahol nagyszülők, gyerekek és unokák szívvel - lélekkel gondoskodnak a vendégekről.
Mintha megállna itt az idő a csendes erdők övezte Óbánya - völgyben. Hol egykor az őseink kenyerét adó `Wagner-malom` kerekét forgatta az Öreg-patak, most generációk összefogásával panzió működik. Valódi családi fészek - ahol nagyszülők, gyerekek és unokák szívvel - lélekkel gondoskodnak a vendégekről.
A Cellárium Étterem 20 éve nyitott meg Pécs szívében, Gázi Kászim pasa dzsámijának sarkánál, a Széchenyi téren. Mára a város legrégebben működő, magánkézben lévő vendéglátóhelye, amely visszatér fényes első évtizedéhez: a kor követelményeit szem előtt tartva, megújult étlappal, séfgárdával várja vendégeit. Magyar étteremként a hagyományokat megőrizve, de új köntösben kínálja a tradicionális ételeket. Napi menüje mellett folyamatosan friss, szezonális alapanyagokból a séf ebéd- és vacsora ajnálata fogadja a minőségi gasztronómia kedvelőit. Térjen be hozzánk, és ismerje meg a magyar konyha fogásait - egy kis csavarral!
A Cellárium Étterem 20 éve nyitott meg Pécs szívében, Gázi Kászim pasa dzsámijának sarkánál, a Széchenyi téren. Mára a város legrégebben működő, magánkézben lévő vendéglátóhelye, amely visszatér fényes első évtizedéhez: a kor követelményeit szem előtt tartva, megújult étlappal, séfgárdával várja vendégeit. Magyar étteremként a hagyományokat megőrizve, de új köntösben kínálja a tradicionális ételeket. Napi menüje mellett folyamatosan friss, szezonális alapanyagokból a séf ebéd- és vacsora ajnálata fogadja a minőségi gasztronómia kedvelőit. Térjen be hozzánk, és ismerje meg a magyar konyha fogásait - egy kis csavarral!
A Cellárium Étterem 20 éve nyitott meg Pécs szívében, Gázi Kászim pasa dzsámijának sarkánál, a Széchenyi téren. Mára a város legrégebben működő, magánkézben lévő vendéglátóhelye, amely visszatér fényes első évtizedéhez: a kor követelményeit szem előtt tartva, megújult étlappal, séfgárdával várja vendégeit. Magyar étteremként a hagyományokat megőrizve, de új köntösben kínálja a tradicionális ételeket. Napi menüje mellett folyamatosan friss, szezonális alapanyagokból a séf ebéd- és vacsora ajnálata fogadja a minőségi gasztronómia kedvelőit. Térjen be hozzánk, és ismerje meg a magyar konyha fogásait - egy kis csavarral!
Hiánypótló szakmai összefogást takar a Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter. A Pannon Borrégió négy borvidékének (Pécs, Szekszárd, Tolna és Villány) borászai, borturisztikai szolgáltatói és borász szervezeti fogtak össze azért, hogy egységesen, hatékonyan jelenjenek meg, egyúttal segítve Önt, hogy kényelmesebben, gyorsabban érhesse el kedvenc borait és borászait.
Hiánypótló szakmai összefogást takar a Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter. A Pannon Borrégió négy borvidékének (Pécs, Szekszárd, Tolna és Villány) borászai, borturisztikai szolgáltatói és borász szervezeti fogtak össze azért, hogy egységesen, hatékonyan jelenjenek meg, egyúttal segítve Önt, hogy kényelmesebben, gyorsabban érhesse el kedvenc borait és borászait.
Hiánypótló szakmai összefogást takar a Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter. A Pannon Borrégió négy borvidékének (Pécs, Szekszárd, Tolna és Villány) borászai, borturisztikai szolgáltatói és borász szervezeti fogtak össze azért, hogy egységesen, hatékonyan jelenjenek meg, egyúttal segítve Önt, hogy kényelmesebben, gyorsabban érhesse el kedvenc borait és borászait.