Turizmus Program

Családi hétvége a Városligetben

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Körös-Maros-közi gasztronómia

A kézműves családi borászat a Csongrád és Bokros határában lévő szőlőültetvényeken gazdálkodik. Jelenlegi fajtáink: Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet Franc, Kadarka, Kövidinka, Pölöskei muskotály. A szőlőt Hódmezővásárhelyen dolgozzuk fel és itt tároljuk a bort, a tájegységre jellemző pinceszobában, melyet egy 150 éves vályogházban alakítottunk ki. Berendeztünk itt egy kóstolóhelységet is, ahová nagy szeretettel várjuk borkóstolásra, akár céges vagy családi rendezvények lebonyolításával egybekötve. Általában péntek és szombat este lehet bejelentkezni bórkóstolóra és max. 20 főt tudok vendégül látni. Újdonság, hogy Szegeden az Egyetem utcában egy látványpincét alakítottunk ki, ahol borkóstolókat 30-40 főig vállalunk.

A kézműves családi borászat a Csongrád és Bokros határában lévő szőlőültetvényeken gazdálkodik. Jelenlegi fajtáink: Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet Franc, Kadarka, Kövidinka, Pölöskei muskotály. A szőlőt Hódmezővásárhelyen dolgozzuk fel és itt tároljuk a bort, a tájegységre jellemző pinceszobában, melyet egy 150 éves vályogházban alakítottunk ki. Berendeztünk itt egy kóstolóhelységet is, ahová nagy szeretettel várjuk borkóstolásra, akár céges vagy családi rendezvények lebonyolításával egybekötve. Általában péntek és szombat este lehet bejelentkezni bórkóstolóra és max. 20 főt tudok vendégül látni. Újdonság, hogy Szegeden az Egyetem utcában egy látványpincét alakítottunk ki, ahol borkóstolókat 30-40 főig vállalunk.

A kézműves családi borászat a Csongrád és Bokros határában lévő szőlőültetvényeken gazdálkodik. Jelenlegi fajtáink: Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet Franc, Kadarka, Kövidinka, Pölöskei muskotály. A szőlőt Hódmezővásárhelyen dolgozzuk fel és itt tároljuk a bort, a tájegységre jellemző pinceszobában, melyet egy 150 éves vályogházban alakítottunk ki. Berendeztünk itt egy kóstolóhelységet is, ahová nagy szeretettel várjuk borkóstolásra, akár céges vagy családi rendezvények lebonyolításával egybekötve. Általában péntek és szombat este lehet bejelentkezni bórkóstolóra és max. 20 főt tudok vendégül látni. Újdonság, hogy Szegeden az Egyetem utcában egy látványpincét alakítottunk ki, ahol borkóstolókat 30-40 főig vállalunk.

A Bandula Kisvendéglő kisvárosi környezetben lévő családias vendéglő. Gyors és készséges személyzet, figyelemre méltó borlap fogadja a betérőt a Bandula Kisvendéglőben Hódmezővásárhelyen. Specialitásaik a köcsögleves, a hatalmas, fokhagymás olajban pácolt bécsi szelet, a nagymamánk vasárnapi asztaláról ismert rántott csirkecombfilé vagy akár a kishomoki saláta.

A Bandula Kisvendéglő kisvárosi környezetben lévő családias vendéglő. Gyors és készséges személyzet, figyelemre méltó borlap fogadja a betérőt a Bandula Kisvendéglőben Hódmezővásárhelyen. Specialitásaik a köcsögleves, a hatalmas, fokhagymás olajban pácolt bécsi szelet, a nagymamánk vasárnapi asztaláról ismert rántott csirkecombfilé vagy akár a kishomoki saláta.

A Bandula Kisvendéglő kisvárosi környezetben lévő családias vendéglő. Gyors és készséges személyzet, figyelemre méltó borlap fogadja a betérőt a Bandula Kisvendéglőben Hódmezővásárhelyen. Specialitásaik a köcsögleves, a hatalmas, fokhagymás olajban pácolt bécsi szelet, a nagymamánk vasárnapi asztaláról ismert rántott csirkecombfilé vagy akár a kishomoki saláta.

Gasztroélmény a Viharsarok szívében! Konyhánkat a legtrendibb gastropub-irányzat mentén alakítottuk ki. És hogy ez mit jelent? Lazák vagyunk? A legkevésbé sem! Klausz Bence séfünk filozófiája szerint a minőség és a kreativitás örök, ezért a remek helyi termelőktől származó alapanyagok felhasználásával gondoljuk újra, illetve valósítjuk meg tradicionális ételeinket.

Gasztroélmény a Viharsarok szívében! Konyhánkat a legtrendibb gastropub-irányzat mentén alakítottuk ki. És hogy ez mit jelent? Lazák vagyunk? A legkevésbé sem! Klausz Bence séfünk filozófiája szerint a minőség és a kreativitás örök, ezért a remek helyi termelőktől származó alapanyagok felhasználásával gondoljuk újra, illetve valósítjuk meg tradicionális ételeinket.

Gasztroélmény a Viharsarok szívében! Konyhánkat a legtrendibb gastropub-irányzat mentén alakítottuk ki. És hogy ez mit jelent? Lazák vagyunk? A legkevésbé sem! Klausz Bence séfünk filozófiája szerint a minőség és a kreativitás örök, ezért a remek helyi termelőktől származó alapanyagok felhasználásával gondoljuk újra, illetve valósítjuk meg tradicionális ételeinket.

Fő termékünk a Békési Szilvapálinka, mely földrajzi eredet védett termék és a Körösök völgyében termett vörös szilvából évszázados hagyományú kisüsti pálinkafőzéssel készül. Prémium termékcsaládunk sorozat és évjárat megjelöléssel vannak ellátva, és a legjobb minőségű gyümölcsöket használjuk fel készítésekor. Kedvenceink ezek közül: cigánymeggy, köszméte, gesztenye, som, áfonya..Disznótoros pálinka családunkat a megszokott gyümölcsökből (szilva, körte, barack, törköly, vegyes, birs, meggy) készítjük 50%-os alkoholtartalommal, vásárlóink legnagyobb örömére. Békési Ágyas pálinkáink mindegyike elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet, mely biztosítja, hogy mindig a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg a termék. Minden pálinkát azonos gyümölcsön érlelünk több hónapon keresztül, így egy selymes, lágy pálinka kerül a palackba.

Fő termékünk a Békési Szilvapálinka, mely földrajzi eredet védett termék és a Körösök völgyében termett vörös szilvából évszázados hagyományú kisüsti pálinkafőzéssel készül. Prémium termékcsaládunk sorozat és évjárat megjelöléssel vannak ellátva, és a legjobb minőségű gyümölcsöket használjuk fel készítésekor. Kedvenceink ezek közül: cigánymeggy, köszméte, gesztenye, som, áfonya..Disznótoros pálinka családunkat a megszokott gyümölcsökből (szilva, körte, barack, törköly, vegyes, birs, meggy) készítjük 50%-os alkoholtartalommal, vásárlóink legnagyobb örömére. Békési Ágyas pálinkáink mindegyike elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet, mely biztosítja, hogy mindig a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg a termék. Minden pálinkát azonos gyümölcsön érlelünk több hónapon keresztül, így egy selymes, lágy pálinka kerül a palackba.

Fő termékünk a Békési Szilvapálinka, mely földrajzi eredet védett termék és a Körösök völgyében termett vörös szilvából évszázados hagyományú kisüsti pálinkafőzéssel készül. Prémium termékcsaládunk sorozat és évjárat megjelöléssel vannak ellátva, és a legjobb minőségű gyümölcsöket használjuk fel készítésekor. Kedvenceink ezek közül: cigánymeggy, köszméte, gesztenye, som, áfonya..Disznótoros pálinka családunkat a megszokott gyümölcsökből (szilva, körte, barack, törköly, vegyes, birs, meggy) készítjük 50%-os alkoholtartalommal, vásárlóink legnagyobb örömére. Békési Ágyas pálinkáink mindegyike elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet, mely biztosítja, hogy mindig a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg a termék. Minden pálinkát azonos gyümölcsön érlelünk több hónapon keresztül, így egy selymes, lágy pálinka kerül a palackba.

Speciality kávéház, cukrász műhely és konyha fúziója! Frissen pörkölt kimagasló minőségű kávék, fajtára és termőhelyre jellemző speciális ízjegyekkel, a világ minden tájáról! `Mert minden jobb családban van egy Fekete Bárány`.

Speciality kávéház, cukrász műhely és konyha fúziója! Frissen pörkölt kimagasló minőségű kávék, fajtára és termőhelyre jellemző speciális ízjegyekkel, a világ minden tájáról! `Mert minden jobb családban van egy Fekete Bárány`.

Speciality kávéház, cukrász műhely és konyha fúziója! Frissen pörkölt kimagasló minőségű kávék, fajtára és termőhelyre jellemző speciális ízjegyekkel, a világ minden tájáról! `Mert minden jobb családban van egy Fekete Bárány`.

Kicsiny kávézónkban a világ minden tájáról származó kávé kapható.

Kicsiny kávézónkban a világ minden tájáról származó kávé kapható.

Kicsiny kávézónkban a világ minden tájáról származó kávé kapható.

Szarvason a belváros szívében a Lux panziótól 300 m-re található az automata kétpályás Bowling klub.

Szarvason a belváros szívében a Lux panziótól 300 m-re található az automata kétpályás Bowling klub.

Szarvason a belváros szívében a Lux panziótól 300 m-re található az automata kétpályás Bowling klub.

Az étterem a helyi ételspecialitásokon, halételeken kívül steakeket és bajor különlegességeket is kínál a vendégeknek. A klimatizált épületben 2 sávos automata bowling pálya, hagyományos és pool billiard, valamint csocsó asztal várja a szórakozni vágyókat.

Az étterem a helyi ételspecialitásokon, halételeken kívül steakeket és bajor különlegességeket is kínál a vendégeknek. A klimatizált épületben 2 sávos automata bowling pálya, hagyományos és pool billiard, valamint csocsó asztal várja a szórakozni vágyókat.

Az étterem a helyi ételspecialitásokon, halételeken kívül steakeket és bajor különlegességeket is kínál a vendégeknek. A klimatizált épületben 2 sávos automata bowling pálya, hagyományos és pool billiard, valamint csocsó asztal várja a szórakozni vágyókat.

A gyulai Kézműves Cukrászdán belül működő CADEAU Bonbon Manufaktúrában 1998 óta készülnek bonbonok, melyek az évek során egyre meghatározóbbak lettek tevékenységünkben. Immár több, mint 80 féle rendkívül magas minőségű bonbont készítünk, melyek formai megjelenésükben és felhasznált alapanyagaikat tekintve is egyedülálló választékot nyújtanak.

A gyulai Kézműves Cukrászdán belül működő CADEAU Bonbon Manufaktúrában 1998 óta készülnek bonbonok, melyek az évek során egyre meghatározóbbak lettek tevékenységünkben. Immár több, mint 80 féle rendkívül magas minőségű bonbont készítünk, melyek formai megjelenésükben és felhasznált alapanyagaikat tekintve is egyedülálló választékot nyújtanak.

A gyulai Kézműves Cukrászdán belül működő CADEAU Bonbon Manufaktúrában 1998 óta készülnek bonbonok, melyek az évek során egyre meghatározóbbak lettek tevékenységünkben. Immár több, mint 80 féle rendkívül magas minőségű bonbont készítünk, melyek formai megjelenésükben és felhasznált alapanyagaikat tekintve is egyedülálló választékot nyújtanak.

A gyulai Kézműves Cukrászdán belül működő CADEAU Bonbon Manufaktúrában 1998 óta készülnek bonbonok, melyek az évek során egyre meghatározóbbak lettek tevékenységünkben. Immár több, mint 80 féle rendkívül magas minőségű bonbont készítünk, melyek formai megjelenésükben és felhasznált alapanyagaikat tekintve is egyedülálló választékot nyújtanak.

A gyulai Kézműves Cukrászdán belül működő CADEAU Bonbon Manufaktúrában 1998 óta készülnek bonbonok, melyek az évek során egyre meghatározóbbak lettek tevékenységünkben. Immár több, mint 80 féle rendkívül magas minőségű bonbont készítünk, melyek formai megjelenésükben és felhasznált alapanyagaikat tekintve is egyedülálló választékot nyújtanak.

A gyulai Kézműves Cukrászdán belül működő CADEAU Bonbon Manufaktúrában 1998 óta készülnek bonbonok, melyek az évek során egyre meghatározóbbak lettek tevékenységünkben. Immár több, mint 80 féle rendkívül magas minőségű bonbont készítünk, melyek formai megjelenésükben és felhasznált alapanyagaikat tekintve is egyedülálló választékot nyújtanak.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Tavaszköszöntő családi buli a budapesti Városligeti Műjégpályán!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete