A pincészet 12 hektáron gazdálkodik a Neszmélyi Borvidék legértékesebb termőterületén a Neszmélyi Melegeshegyen. Célunk a borvidékre jellemző száraz fehér minőségi borok készítése, ugyanakkor feldolgozunk kékszőlőt is, kiszolgálni a rosé és vörösborok kedvelőit. Főbb fajtáik: olaszrizling, chardonnay, sauvignon blanc, királyleányka, irsai olivér, továbbá ismert termőterületről származó cabernet sauvignon. A pince alkalmas kisebb csoportok fogadására, borkóstolásra, rendezvények megtartására. Előzetes egyeztetés után, várunk minden érdeklődőt!
A pincészet 12 hektáron gazdálkodik a Neszmélyi Borvidék legértékesebb termőterületén a Neszmélyi Melegeshegyen. Célunk a borvidékre jellemző száraz fehér minőségi borok készítése, ugyanakkor feldolgozunk kékszőlőt is, kiszolgálni a rosé és vörösborok kedvelőit. Főbb fajtáik: olaszrizling, chardonnay, sauvignon blanc, királyleányka, irsai olivér, továbbá ismert termőterületről származó cabernet sauvignon. A pince alkalmas kisebb csoportok fogadására, borkóstolásra, rendezvények megtartására. Előzetes egyeztetés után, várunk minden érdeklődőt!
A pincészet 12 hektáron gazdálkodik a Neszmélyi Borvidék legértékesebb termőterületén a Neszmélyi Melegeshegyen. Célunk a borvidékre jellemző száraz fehér minőségi borok készítése, ugyanakkor feldolgozunk kékszőlőt is, kiszolgálni a rosé és vörösborok kedvelőit. Főbb fajtáik: olaszrizling, chardonnay, sauvignon blanc, királyleányka, irsai olivér, továbbá ismert termőterületről származó cabernet sauvignon. A pince alkalmas kisebb csoportok fogadására, borkóstolásra, rendezvények megtartására. Előzetes egyeztetés után, várunk minden érdeklődőt!
Minden nap azon dolgozunk, hogy a legjobb minőségű fagylaltokat, süteményeket és dísztortákat készítsük el vendégeink részére. Alkotásainkat versenyeken is rendszeresen megmérettetjük, így számos dicső díjjal, éremmel rendelkezünk. De a legnagyobb elismerés számunkra, amikor a nap, mint nap betérő vendégeink elégedetten távoznak.
Minden nap azon dolgozunk, hogy a legjobb minőségű fagylaltokat, süteményeket és dísztortákat készítsük el vendégeink részére. Alkotásainkat versenyeken is rendszeresen megmérettetjük, így számos dicső díjjal, éremmel rendelkezünk. De a legnagyobb elismerés számunkra, amikor a nap, mint nap betérő vendégeink elégedetten távoznak.
Minden nap azon dolgozunk, hogy a legjobb minőségű fagylaltokat, süteményeket és dísztortákat készítsük el vendégeink részére. Alkotásainkat versenyeken is rendszeresen megmérettetjük, így számos dicső díjjal, éremmel rendelkezünk. De a legnagyobb elismerés számunkra, amikor a nap, mint nap betérő vendégeink elégedetten távoznak.
Pincénk a neszmélyi borvidéken, a baji Nagysikár-hegyen található. Fehér és rosé borokat fajélesztős beoltással, irányított erjesztéssel, reduktív technológiával készítjük. A kék szőlőből készülő vörös borok héjon erjesztve, ászokban érlelve készülnek. Nagy örömmel és szeretettel várjuk a boraink és a pince iránt érdeklődő borbarátokat. A borkóstolókat a Nagysikár-hegyen levő pince-borozóban tartjuk előzetes bejelentkezéssel egyeztetett időpontban. Mi az amit még kívánni tudunk? Friss levegő, csend és nyugalom.
Pincénk a neszmélyi borvidéken, a baji Nagysikár-hegyen található. Fehér és rosé borokat fajélesztős beoltással, irányított erjesztéssel, reduktív technológiával készítjük. A kék szőlőből készülő vörös borok héjon erjesztve, ászokban érlelve készülnek. Nagy örömmel és szeretettel várjuk a boraink és a pince iránt érdeklődő borbarátokat. A borkóstolókat a Nagysikár-hegyen levő pince-borozóban tartjuk előzetes bejelentkezéssel egyeztetett időpontban. Mi az amit még kívánni tudunk? Friss levegő, csend és nyugalom.
Pincénk a neszmélyi borvidéken, a baji Nagysikár-hegyen található. Fehér és rosé borokat fajélesztős beoltással, irányított erjesztéssel, reduktív technológiával készítjük. A kék szőlőből készülő vörös borok héjon erjesztve, ászokban érlelve készülnek. Nagy örömmel és szeretettel várjuk a boraink és a pince iránt érdeklődő borbarátokat. A borkóstolókat a Nagysikár-hegyen levő pince-borozóban tartjuk előzetes bejelentkezéssel egyeztetett időpontban. Mi az amit még kívánni tudunk? Friss levegő, csend és nyugalom.
Az esztergomi Szalma Csárda a legjobb magyar csárdahagyományok és a tradicionális magyar konyha képviselője. Esztergom a Duna-kanyar kapuja, a magyar katolikus egyház központja, idegenforgalmi és kulturális centrum. Itt a város legszebb helyén a Kis-Duna és a Duna által határolt Prímás-szigeten, az újjáépített Mária Valéria híd tövében található a Szalma Csárda.
Az esztergomi Szalma Csárda a legjobb magyar csárdahagyományok és a tradicionális magyar konyha képviselője. Esztergom a Duna-kanyar kapuja, a magyar katolikus egyház központja, idegenforgalmi és kulturális centrum. Itt a város legszebb helyén a Kis-Duna és a Duna által határolt Prímás-szigeten, az újjáépített Mária Valéria híd tövében található a Szalma Csárda.
Az esztergomi Szalma Csárda a legjobb magyar csárdahagyományok és a tradicionális magyar konyha képviselője. Esztergom a Duna-kanyar kapuja, a magyar katolikus egyház központja, idegenforgalmi és kulturális centrum. Itt a város legszebb helyén a Kis-Duna és a Duna által határolt Prímás-szigeten, az újjáépített Mária Valéria híd tövében található a Szalma Csárda.
A Szöllősi Pincészet historikus hangulatú pincéjét még gróf Zichy Miklós építtette 1830-ban. Helyreállításával az egyik legszebb földalatti bortároló jött létre, benne a régi hagyomány találkozik a legkorszerűbb technológiával. A pince klímája is tökéletes, 160 hektoliter barrique tölgyfahordóban és 3500 hektoliter hűthető rozsdamentes fémtartályban érlelődnek a szebbnél szebb borok, melyek a Neszmélyi-borvidéken termő szőlőkből készülnek.
A Szöllősi Pincészet historikus hangulatú pincéjét még gróf Zichy Miklós építtette 1830-ban. Helyreállításával az egyik legszebb földalatti bortároló jött létre, benne a régi hagyomány találkozik a legkorszerűbb technológiával. A pince klímája is tökéletes, 160 hektoliter barrique tölgyfahordóban és 3500 hektoliter hűthető rozsdamentes fémtartályban érlelődnek a szebbnél szebb borok, melyek a Neszmélyi-borvidéken termő szőlőkből készülnek.
A Szöllősi Pincészet historikus hangulatú pincéjét még gróf Zichy Miklós építtette 1830-ban. Helyreállításával az egyik legszebb földalatti bortároló jött létre, benne a régi hagyomány találkozik a legkorszerűbb technológiával. A pince klímája is tökéletes, 160 hektoliter barrique tölgyfahordóban és 3500 hektoliter hűthető rozsdamentes fémtartályban érlelődnek a szebbnél szebb borok, melyek a Neszmélyi-borvidéken termő szőlőkből készülnek.