Trendi környezet, több, mint 100 féle magyar bor. Poharazgasson együtt a barátaival és, ha a pohár nem elég, kérje az aktuális hét különlegességeit, akár elvitelre is. Ha megéhezne a finom magyar boroktól, arra is van ötletük. A’la carte kínálatukban kizárólag – az estéhez és a borokhoz illő – finom falatokat találhat.
Trendi környezet, több, mint 100 féle magyar bor. Poharazgasson együtt a barátaival és, ha a pohár nem elég, kérje az aktuális hét különlegességeit, akár elvitelre is. Ha megéhezne a finom magyar boroktól, arra is van ötletük. A’la carte kínálatukban kizárólag – az estéhez és a borokhoz illő – finom falatokat találhat.
Trendi környezet, több, mint 100 féle magyar bor. Poharazgasson együtt a barátaival és, ha a pohár nem elég, kérje az aktuális hét különlegességeit, akár elvitelre is. Ha megéhezne a finom magyar boroktól, arra is van ötletük. A’la carte kínálatukban kizárólag – az estéhez és a borokhoz illő – finom falatokat találhat.
Az Eredet pince két fiatal borász, Eiler Attila és Ritter Balázs ötlete alapján valósult meg Soltvadkerten. A két család összesen 35 ha szőlőterületet művel. Célunk, hogy a fogyasztói igényeket szem előtt tartva készítsünk olyan borokat, amik a fajta karakterén túl hitelesen tudják bemutatni a borvidék sokszínűségét. Meggyőződésünk, hogy a Kunsági borvidéken is lehet izgalmas borokat alkotni, amik megérdemlik a figyelmet. Főbb szőlőfajtáink jelenleg: cserszegi fűszeres, kékfrankos, rajnai rizling, sauvignon blanc.
Az Eredet pince két fiatal borász, Eiler Attila és Ritter Balázs ötlete alapján valósult meg Soltvadkerten. A két család összesen 35 ha szőlőterületet művel. Célunk, hogy a fogyasztói igényeket szem előtt tartva készítsünk olyan borokat, amik a fajta karakterén túl hitelesen tudják bemutatni a borvidék sokszínűségét. Meggyőződésünk, hogy a Kunsági borvidéken is lehet izgalmas borokat alkotni, amik megérdemlik a figyelmet. Főbb szőlőfajtáink jelenleg: cserszegi fűszeres, kékfrankos, rajnai rizling, sauvignon blanc.
Az Eredet pince két fiatal borász, Eiler Attila és Ritter Balázs ötlete alapján valósult meg Soltvadkerten. A két család összesen 35 ha szőlőterületet művel. Célunk, hogy a fogyasztói igényeket szem előtt tartva készítsünk olyan borokat, amik a fajta karakterén túl hitelesen tudják bemutatni a borvidék sokszínűségét. Meggyőződésünk, hogy a Kunsági borvidéken is lehet izgalmas borokat alkotni, amik megérdemlik a figyelmet. Főbb szőlőfajtáink jelenleg: cserszegi fűszeres, kékfrankos, rajnai rizling, sauvignon blanc.
A Kecskeméti Belváros szívében a Malom Pláza mellett találjuk a saját konyhával és ízvilággal bővült a Fáklyás Pincét, illetve új nevén a Fáklyás Pince Wine & Grillt. Az étlap a szerb-horvát, a délvidéki, a magyaros, és az olasz konyhára alapoz. Közel 100 féle borral várja kedves vendégeit a tradicionális 100 éves borétterem.
A Kecskeméti Belváros szívében a Malom Pláza mellett találjuk a saját konyhával és ízvilággal bővült a Fáklyás Pincét, illetve új nevén a Fáklyás Pince Wine & Grillt. Az étlap a szerb-horvát, a délvidéki, a magyaros, és az olasz konyhára alapoz. Közel 100 féle borral várja kedves vendégeit a tradicionális 100 éves borétterem.
A Kecskeméti Belváros szívében a Malom Pláza mellett találjuk a saját konyhával és ízvilággal bővült a Fáklyás Pincét, illetve új nevén a Fáklyás Pince Wine & Grillt. Az étlap a szerb-horvát, a délvidéki, a magyaros, és az olasz konyhára alapoz. Közel 100 féle borral várja kedves vendégeit a tradicionális 100 éves borétterem.