Fogadónk Debrecenben található a 47 számú főút mellett. Kedvező áron kínálunk szállást a városba érkezőknek. A szobákban kábel-tv,wi-fi internet, külön fürdőszoba található. Zárt udvaros parkolóval rendelkezünk amit vendégeink ingyen használhatnak. Ellátást igény szerint tudunk biztosítani. Ezen kívül vállalunk rendezvények lebonyolítását és csoportoknak kemencés látványsütést.
Fogadónk Debrecenben található a 47 számú főút mellett. Kedvező áron kínálunk szállást a városba érkezőknek. A szobákban kábel-tv,wi-fi internet, külön fürdőszoba található. Zárt udvaros parkolóval rendelkezünk amit vendégeink ingyen használhatnak. Ellátást igény szerint tudunk biztosítani. Ezen kívül vállalunk rendezvények lebonyolítását és csoportoknak kemencés látványsütést.
Fogadónk Debrecenben található a 47 számú főút mellett. Kedvező áron kínálunk szállást a városba érkezőknek. A szobákban kábel-tv,wi-fi internet, külön fürdőszoba található. Zárt udvaros parkolóval rendelkezünk amit vendégeink ingyen használhatnak. Ellátást igény szerint tudunk biztosítani. Ezen kívül vállalunk rendezvények lebonyolítását és csoportoknak kemencés látványsütést.
Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a`la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a hagyományos, magyaros ízek dominálnak, de a kínálatban szép számban megtalálhatóak az európai konyha remekei is. A palettánkon szereplő ételeket az esetek túlnyomó többségében a szálloda tanyáján tartott állatok húsából készítjük el, így vendégeink asztalára kivétel nélkül válogatott alapanyagokból sütött-főzött specialitások kerülnek.
Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a`la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a hagyományos, magyaros ízek dominálnak, de a kínálatban szép számban megtalálhatóak az európai konyha remekei is. A palettánkon szereplő ételeket az esetek túlnyomó többségében a szálloda tanyáján tartott állatok húsából készítjük el, így vendégeink asztalára kivétel nélkül válogatott alapanyagokból sütött-főzött specialitások kerülnek.
Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a`la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a hagyományos, magyaros ízek dominálnak, de a kínálatban szép számban megtalálhatóak az európai konyha remekei is. A palettánkon szereplő ételeket az esetek túlnyomó többségében a szálloda tanyáján tartott állatok húsából készítjük el, így vendégeink asztalára kivétel nélkül válogatott alapanyagokból sütött-főzött specialitások kerülnek.
Családias hangulatú éttermünket 1991-ben nyitottuk a Kálvin téren, a belváros szívében, mely Debrecen első olyan látványkonyhás pizzériája volt, ahol a helyszínen készítették el a pizza tésztát. A névadó egy bizonyos Gilbert Lupher (szül. 1946 május 30. Colmar, Franciaország) volt, aki nemcsak festőként volt jelen az európai művészszférában (szobrászat, reklám, dekoráció). A 80-as években már Magyarországon is bemutatkozott. 1987-ben magyar alkotóművészekkel dolgozott a Hortobágyon (ahol tiszteletbeli tag lett), sőt 1988-ban egy debreceni templom restaurációjára kérte fel az akkori polgármester.
Családias hangulatú éttermünket 1991-ben nyitottuk a Kálvin téren, a belváros szívében, mely Debrecen első olyan látványkonyhás pizzériája volt, ahol a helyszínen készítették el a pizza tésztát. A névadó egy bizonyos Gilbert Lupher (szül. 1946 május 30. Colmar, Franciaország) volt, aki nemcsak festőként volt jelen az európai művészszférában (szobrászat, reklám, dekoráció). A 80-as években már Magyarországon is bemutatkozott. 1987-ben magyar alkotóművészekkel dolgozott a Hortobágyon (ahol tiszteletbeli tag lett), sőt 1988-ban egy debreceni templom restaurációjára kérte fel az akkori polgármester.
Családias hangulatú éttermünket 1991-ben nyitottuk a Kálvin téren, a belváros szívében, mely Debrecen első olyan látványkonyhás pizzériája volt, ahol a helyszínen készítették el a pizza tésztát. A névadó egy bizonyos Gilbert Lupher (szül. 1946 május 30. Colmar, Franciaország) volt, aki nemcsak festőként volt jelen az európai művészszférában (szobrászat, reklám, dekoráció). A 80-as években már Magyarországon is bemutatkozott. 1987-ben magyar alkotóművészekkel dolgozott a Hortobágyon (ahol tiszteletbeli tag lett), sőt 1988-ban egy debreceni templom restaurációjára kérte fel az akkori polgármester.
A GOVINDA éttermek világszerte híresek konyhájukról, és egyedülállóan barátságos hangulatukról. Bárhol térjen is be egy Govinda Étterembe, biztos lehet benne, hogy tökéletes tiszta vegetáriánus - húst, halat, tojást nem tartalmazó - ételféleségeket ízlelhet meg. GOVINDA egy név, mely arra a személyre utal, aki elégedettséget okoz az érzékeknek. A Govinda éttermekben készített ételek tökéletesen hűek nevükhöz, hiszen egyszerre táplálják a testet és okoznak elégedettséget a léleknek.
A GOVINDA éttermek világszerte híresek konyhájukról, és egyedülállóan barátságos hangulatukról. Bárhol térjen is be egy Govinda Étterembe, biztos lehet benne, hogy tökéletes tiszta vegetáriánus - húst, halat, tojást nem tartalmazó - ételféleségeket ízlelhet meg. GOVINDA egy név, mely arra a személyre utal, aki elégedettséget okoz az érzékeknek. A Govinda éttermekben készített ételek tökéletesen hűek nevükhöz, hiszen egyszerre táplálják a testet és okoznak elégedettséget a léleknek.
A GOVINDA éttermek világszerte híresek konyhájukról, és egyedülállóan barátságos hangulatukról. Bárhol térjen is be egy Govinda Étterembe, biztos lehet benne, hogy tökéletes tiszta vegetáriánus - húst, halat, tojást nem tartalmazó - ételféleségeket ízlelhet meg. GOVINDA egy név, mely arra a személyre utal, aki elégedettséget okoz az érzékeknek. A Govinda éttermekben készített ételek tökéletesen hűek nevükhöz, hiszen egyszerre táplálják a testet és okoznak elégedettséget a léleknek.
A Hamsza nyitásakor nem csupán Debrecen első kóser étterme került megnyitásra, hanem egyúttal egy modern belső térrel, nemzetközi inspirációkkal és friss fine dining koncepcióval is bemutatkozott a város gasztronómiai palettáján. Ezáltal új és izgalmas színfoltként jelenik meg a debreceni étteremkínálatban. Élvezze a mediterrán konyha frissességét és a közel-keleti konyha fűszerességét. Megtapasztalhatja a séf kreatív művészetét, aki egyedi ízekkel varázsolja el minden kedves vendégünket és elrepíti őket a közel-keleti modern konyha káprázatos világába.
A Hamsza nyitásakor nem csupán Debrecen első kóser étterme került megnyitásra, hanem egyúttal egy modern belső térrel, nemzetközi inspirációkkal és friss fine dining koncepcióval is bemutatkozott a város gasztronómiai palettáján. Ezáltal új és izgalmas színfoltként jelenik meg a debreceni étteremkínálatban. Élvezze a mediterrán konyha frissességét és a közel-keleti konyha fűszerességét. Megtapasztalhatja a séf kreatív művészetét, aki egyedi ízekkel varázsolja el minden kedves vendégünket és elrepíti őket a közel-keleti modern konyha káprázatos világába.
A Hamsza nyitásakor nem csupán Debrecen első kóser étterme került megnyitásra, hanem egyúttal egy modern belső térrel, nemzetközi inspirációkkal és friss fine dining koncepcióval is bemutatkozott a város gasztronómiai palettáján. Ezáltal új és izgalmas színfoltként jelenik meg a debreceni étteremkínálatban. Élvezze a mediterrán konyha frissességét és a közel-keleti konyha fűszerességét. Megtapasztalhatja a séf kreatív művészetét, aki egyedi ízekkel varázsolja el minden kedves vendégünket és elrepíti őket a közel-keleti modern konyha káprázatos világába.