A Herold Pince a Pannonhalmi borvidék legfiatalabb borászata. A Herold pince az apátság lábánál, a Gesztenyés-horogban található, a régi-új apátsági pincék közvetlen szomszédságában. A pince kb. 800 éves múltra tekint vissza, a bencések dézsmapinceként használták. A család 2010-ben vásárolta meg a pincét, mely akkor már évek óta kihasználatlanul állt. A kézzel vájt lösz és homokkő pince egy keresztmetszet bővítés után közel 100.000 db slittertégla gondos egymásra rakásával került kialakításra, így nyerte el 2014-ben végleges formáját. Az állandó 13 fok körüli hőmérséklet - megfelelő klímával párosulva – kiváló helynek bizonyul a reduktív eljárással készülő bornak, melyet aztán a legmodernebb technológiával felszerelt rozsdamentes acéltartályokban tárolnak. A szőlő minőségétől függően néhány tétel fahordós érlelésével is foglalkoznak.
A Herold Pince a Pannonhalmi borvidék legfiatalabb borászata. A Herold pince az apátság lábánál, a Gesztenyés-horogban található, a régi-új apátsági pincék közvetlen szomszédságában. A pince kb. 800 éves múltra tekint vissza, a bencések dézsmapinceként használták. A család 2010-ben vásárolta meg a pincét, mely akkor már évek óta kihasználatlanul állt. A kézzel vájt lösz és homokkő pince egy keresztmetszet bővítés után közel 100.000 db slittertégla gondos egymásra rakásával került kialakításra, így nyerte el 2014-ben végleges formáját. Az állandó 13 fok körüli hőmérséklet - megfelelő klímával párosulva – kiváló helynek bizonyul a reduktív eljárással készülő bornak, melyet aztán a legmodernebb technológiával felszerelt rozsdamentes acéltartályokban tárolnak. A szőlő minőségétől függően néhány tétel fahordós érlelésével is foglalkoznak.
A Herold Pince a Pannonhalmi borvidék legfiatalabb borászata. A Herold pince az apátság lábánál, a Gesztenyés-horogban található, a régi-új apátsági pincék közvetlen szomszédságában. A pince kb. 800 éves múltra tekint vissza, a bencések dézsmapinceként használták. A család 2010-ben vásárolta meg a pincét, mely akkor már évek óta kihasználatlanul állt. A kézzel vájt lösz és homokkő pince egy keresztmetszet bővítés után közel 100.000 db slittertégla gondos egymásra rakásával került kialakításra, így nyerte el 2014-ben végleges formáját. Az állandó 13 fok körüli hőmérséklet - megfelelő klímával párosulva – kiváló helynek bizonyul a reduktív eljárással készülő bornak, melyet aztán a legmodernebb technológiával felszerelt rozsdamentes acéltartályokban tárolnak. A szőlő minőségétől függően néhány tétel fahordós érlelésével is foglalkoznak.
Élvezze magyar konyhánk ételkülönlegességeit. Ráadásul külön dohányzórészleggel is rendelkezünk. Horgony tanya vendéglőnk kiváló szolgáltatásairól és páratlan fogásairól híres. Helyiségeink tökéletesen alkalmasak felejthetetlen ünnepségek megtartására. Szívesen segítünk zárt körű ünnepségek lebonyolításában. Kapcsolódjon ki szép időben csodálatos kültéri helyiségünkben.
Élvezze magyar konyhánk ételkülönlegességeit. Ráadásul külön dohányzórészleggel is rendelkezünk. Horgony tanya vendéglőnk kiváló szolgáltatásairól és páratlan fogásairól híres. Helyiségeink tökéletesen alkalmasak felejthetetlen ünnepségek megtartására. Szívesen segítünk zárt körű ünnepségek lebonyolításában. Kapcsolódjon ki szép időben csodálatos kültéri helyiségünkben.
Élvezze magyar konyhánk ételkülönlegességeit. Ráadásul külön dohányzórészleggel is rendelkezünk. Horgony tanya vendéglőnk kiváló szolgáltatásairól és páratlan fogásairól híres. Helyiségeink tökéletesen alkalmasak felejthetetlen ünnepségek megtartására. Szívesen segítünk zárt körű ünnepségek lebonyolításában. Kapcsolódjon ki szép időben csodálatos kültéri helyiségünkben.
Több, mint 10 éves múltra visszatekintő szállodánk családias hangulatban, kényelmes környezetben biztosítja az Ön pihenését. Elhelyezkedésénél fogva nem csak átutazó vendégeink számára szálláslehetőség, hanem alkalmat kínál több napos tartózkodásra, valamint program szervezésére is (pl. Győr és környéke, de autópályán Bécs, Pozsony, Budapest is könnyen megközelíthető).
Több, mint 10 éves múltra visszatekintő szállodánk családias hangulatban, kényelmes környezetben biztosítja az Ön pihenését. Elhelyezkedésénél fogva nem csak átutazó vendégeink számára szálláslehetőség, hanem alkalmat kínál több napos tartózkodásra, valamint program szervezésére is (pl. Győr és környéke, de autópályán Bécs, Pozsony, Budapest is könnyen megközelíthető).
Több, mint 10 éves múltra visszatekintő szállodánk családias hangulatban, kényelmes környezetben biztosítja az Ön pihenését. Elhelyezkedésénél fogva nem csak átutazó vendégeink számára szálláslehetőség, hanem alkalmat kínál több napos tartózkodásra, valamint program szervezésére is (pl. Győr és környéke, de autópályán Bécs, Pozsony, Budapest is könnyen megközelíthető).
Különleges kínálatunk nem csak az omlós húsoknak, a ropogós köreteknek és a verhetetlen leveseinknek köszönhetjük. A feeling nem lenne teljes a pörgős csapat, az egyedi stílus és a választékos menüsorunk nélkül! Hagyományos ételekkel és különleges ajánlatokkal is készülünk. Kínálunk menüt, de rendezvényeinkre is várjuk a vendégeinket. Baráti vacsora? Üzleti találkozó? Romantikus este? Mi gondoskodunk a csodás ízekről és a fantasztikus hangulatról…
Különleges kínálatunk nem csak az omlós húsoknak, a ropogós köreteknek és a verhetetlen leveseinknek köszönhetjük. A feeling nem lenne teljes a pörgős csapat, az egyedi stílus és a választékos menüsorunk nélkül! Hagyományos ételekkel és különleges ajánlatokkal is készülünk. Kínálunk menüt, de rendezvényeinkre is várjuk a vendégeinket. Baráti vacsora? Üzleti találkozó? Romantikus este? Mi gondoskodunk a csodás ízekről és a fantasztikus hangulatról…
Különleges kínálatunk nem csak az omlós húsoknak, a ropogós köreteknek és a verhetetlen leveseinknek köszönhetjük. A feeling nem lenne teljes a pörgős csapat, az egyedi stílus és a választékos menüsorunk nélkül! Hagyományos ételekkel és különleges ajánlatokkal is készülünk. Kínálunk menüt, de rendezvényeinkre is várjuk a vendégeinket. Baráti vacsora? Üzleti találkozó? Romantikus este? Mi gondoskodunk a csodás ízekről és a fantasztikus hangulatról…
Pincészetünk a jellegzetes kis családi gazdálkodások egyike a Soproni borvidéken. A szőlőtermesztés és feldolgozás során nagy gondot fordítunk a környezetkímélő technológiákra, a kíméletes szőlőfeldolgozásra. Boraink kiváló minőségét mutatják a nemzetközi, országos és regionális borversenyeken elért sikerek.
Pincészetünk a jellegzetes kis családi gazdálkodások egyike a Soproni borvidéken. A szőlőtermesztés és feldolgozás során nagy gondot fordítunk a környezetkímélő technológiákra, a kíméletes szőlőfeldolgozásra. Boraink kiváló minőségét mutatják a nemzetközi, országos és regionális borversenyeken elért sikerek.
Pincészetünk a jellegzetes kis családi gazdálkodások egyike a Soproni borvidéken. A szőlőtermesztés és feldolgozás során nagy gondot fordítunk a környezetkímélő technológiákra, a kíméletes szőlőfeldolgozásra. Boraink kiváló minőségét mutatják a nemzetközi, országos és regionális borversenyeken elért sikerek.
Gyümölcsösünkben három féle gyümölcs terem: meggy, sárgabarack és szilva, ezeket dolgozzuk fel minél szélesebb körben. Így készül belőlük szörp, gyümölcslé, befőtt, lekvár, aszalvány és lekvárnyalóka. Az édesítésnél fontos szempont az egészség, így a hagyományos, cukorral készült lekvárok is alacsony cukortartalmúak, inkább gyümölcsös ízűek. Készítünk még lekvárt mézzel, illetve cukor nélkül is. A gyümölcsök mellett pár éve paradicsom feldolgozásával is foglalkozunk, ebből aszalvány készül. Tervezzük ennek a termékcsoportnak a bővítését.
Gyümölcsösünkben három féle gyümölcs terem: meggy, sárgabarack és szilva, ezeket dolgozzuk fel minél szélesebb körben. Így készül belőlük szörp, gyümölcslé, befőtt, lekvár, aszalvány és lekvárnyalóka. Az édesítésnél fontos szempont az egészség, így a hagyományos, cukorral készült lekvárok is alacsony cukortartalmúak, inkább gyümölcsös ízűek. Készítünk még lekvárt mézzel, illetve cukor nélkül is. A gyümölcsök mellett pár éve paradicsom feldolgozásával is foglalkozunk, ebből aszalvány készül. Tervezzük ennek a termékcsoportnak a bővítését.
Gyümölcsösünkben három féle gyümölcs terem: meggy, sárgabarack és szilva, ezeket dolgozzuk fel minél szélesebb körben. Így készül belőlük szörp, gyümölcslé, befőtt, lekvár, aszalvány és lekvárnyalóka. Az édesítésnél fontos szempont az egészség, így a hagyományos, cukorral készült lekvárok is alacsony cukortartalmúak, inkább gyümölcsös ízűek. Készítünk még lekvárt mézzel, illetve cukor nélkül is. A gyümölcsök mellett pár éve paradicsom feldolgozásával is foglalkozunk, ebből aszalvány készül. Tervezzük ennek a termékcsoportnak a bővítését.