A Tercia étteremlánc második tagja Kópházán, Soprontól 7 kilométerre várja vendégeit. Az étterem különálló helyiségeivel, légkondicionált különtermével kiválóan alkalmas csoportos rendezvények, esküvők, céges- és családi rendezvények lebonyolítására. Befogadóképesség 300 fő, nyáron, a teraszon további 120 vendég fér el.
A Tercia étteremlánc második tagja Kópházán, Soprontól 7 kilométerre várja vendégeit. Az étterem különálló helyiségeivel, légkondicionált különtermével kiválóan alkalmas csoportos rendezvények, esküvők, céges- és családi rendezvények lebonyolítására. Befogadóképesség 300 fő, nyáron, a teraszon további 120 vendég fér el.
A Tercia étteremlánc második tagja Kópházán, Soprontól 7 kilométerre várja vendégeit. Az étterem különálló helyiségeivel, légkondicionált különtermével kiválóan alkalmas csoportos rendezvények, esküvők, céges- és családi rendezvények lebonyolítására. Befogadóképesség 300 fő, nyáron, a teraszon további 120 vendég fér el.
Fertőendréd határában, a 85-ös számú főút mellett található a Tercia étteremhálózat első, 1989-ben alapított tagja. A 240 férőhelyes családias étterem télikerttel, és a nyári időszakban további 100 főt befogadó kellemes terasszal is rendelkezik. A ház specialitása: az “Andaui csirkerögök”, a “Kunkori süllősült”, valamint a kitűnően elkészített ”Pacal”.
Fertőendréd határában, a 85-ös számú főút mellett található a Tercia étteremhálózat első, 1989-ben alapított tagja. A 240 férőhelyes családias étterem télikerttel, és a nyári időszakban további 100 főt befogadó kellemes terasszal is rendelkezik. A ház specialitása: az “Andaui csirkerögök”, a “Kunkori süllősült”, valamint a kitűnően elkészített ”Pacal”.
Fertőendréd határában, a 85-ös számú főút mellett található a Tercia étteremhálózat első, 1989-ben alapított tagja. A 240 férőhelyes családias étterem télikerttel, és a nyári időszakban további 100 főt befogadó kellemes terasszal is rendelkezik. A ház specialitása: az “Andaui csirkerögök”, a “Kunkori süllősült”, valamint a kitűnően elkészített ”Pacal”.
Az UNESCO világörökség címével büszkélkedő Fertő tó déli partján találjuk a Vincellér Borbirtokot. 1986 óta, 3 család összefogásában, a itt készítjük közép-európai és magyar fajtákból az alap (Vincellér) és válogatás (Molnártiti Selection) borainkat. Pincénk specialitása a késői szüretelésű Zenit természetes fehér édesbor. A bor- és kerékpáros turistákat egész évben várjuk a fertőbozi vinotékánkban.
Az UNESCO világörökség címével büszkélkedő Fertő tó déli partján találjuk a Vincellér Borbirtokot. 1986 óta, 3 család összefogásában, a itt készítjük közép-európai és magyar fajtákból az alap (Vincellér) és válogatás (Molnártiti Selection) borainkat. Pincénk specialitása a késői szüretelésű Zenit természetes fehér édesbor. A bor- és kerékpáros turistákat egész évben várjuk a fertőbozi vinotékánkban.
Az UNESCO világörökség címével büszkélkedő Fertő tó déli partján találjuk a Vincellér Borbirtokot. 1986 óta, 3 család összefogásában, a itt készítjük közép-európai és magyar fajtákból az alap (Vincellér) és válogatás (Molnártiti Selection) borainkat. Pincénk specialitása a késői szüretelésű Zenit természetes fehér édesbor. A bor- és kerékpáros turistákat egész évben várjuk a fertőbozi vinotékánkban.