A vendégház a Cserhát dombjai közt, Palócföld egyedülálló hangulatában, a Kéktúra közvetlen útvonalán található.A bisztró újonnan kialakított konyhájában ötvözzük a vidék tradicionális ételeit az olaszos ízvilággal. Nap mint nap azon dolgozunk, hogy a hozzánk betérők megélhessék a vidék nyugalmát, finom falatokkal csillapíthassák éhségüket, vagy egy kávékülönlegesség elfogyasztásával folytathassák napjukat.
A vendégház a Cserhát dombjai közt, Palócföld egyedülálló hangulatában, a Kéktúra közvetlen útvonalán található.A bisztró újonnan kialakított konyhájában ötvözzük a vidék tradicionális ételeit az olaszos ízvilággal. Nap mint nap azon dolgozunk, hogy a hozzánk betérők megélhessék a vidék nyugalmát, finom falatokkal csillapíthassák éhségüket, vagy egy kávékülönlegesség elfogyasztásával folytathassák napjukat.
A vendégház a Cserhát dombjai közt, Palócföld egyedülálló hangulatában, a Kéktúra közvetlen útvonalán található.A bisztró újonnan kialakított konyhájában ötvözzük a vidék tradicionális ételeit az olaszos ízvilággal. Nap mint nap azon dolgozunk, hogy a hozzánk betérők megélhessék a vidék nyugalmát, finom falatokkal csillapíthassák éhségüket, vagy egy kávékülönlegesség elfogyasztásával folytathassák napjukat.
`Ahol a hegy és a nap összeér`, a Mátraalján, Gyöngyös városában, családi vállalkozásként nyitottuk meg éttermünket, az ARANYPINCE VENDÉGLŐT. Gyöngyös Fő terétől néhány percre, a Kékes téren, a magyaros ételek mellett- melyek az étterem fő specialitásai közé tartoznak - wellness, vegetáriánus és más országok ízeit kedvelő vendégeink is bőséges kínálatból választhatnak.
`Ahol a hegy és a nap összeér`, a Mátraalján, Gyöngyös városában, családi vállalkozásként nyitottuk meg éttermünket, az ARANYPINCE VENDÉGLŐT. Gyöngyös Fő terétől néhány percre, a Kékes téren, a magyaros ételek mellett- melyek az étterem fő specialitásai közé tartoznak - wellness, vegetáriánus és más országok ízeit kedvelő vendégeink is bőséges kínálatból választhatnak.
`Ahol a hegy és a nap összeér`, a Mátraalján, Gyöngyös városában, családi vállalkozásként nyitottuk meg éttermünket, az ARANYPINCE VENDÉGLŐT. Gyöngyös Fő terétől néhány percre, a Kékes téren, a magyaros ételek mellett- melyek az étterem fő specialitásai közé tartoznak - wellness, vegetáriánus és más országok ízeit kedvelő vendégeink is bőséges kínálatból választhatnak.
Az Avalon Ristorante az olasz konyha szerelmesei számára nyújt kihagyhatatlan kulináris élményt. Kínálatában tradicionális olasz fogások, tengergyümölcsei, tésztaételek, fatüzelésű kemencében sült pizzák, valamint különleges desszertek és egyedi torták állnak. Töltsetek el egy felejthetetlen családi ebédet a Michelin ajánlást kapott olasz éttermünkben, ahol a Michelin Guide kritikusai szerint is `egyszerűen jó ételeket szolgálnak fel`.
Az Avalon Ristorante az olasz konyha szerelmesei számára nyújt kihagyhatatlan kulináris élményt. Kínálatában tradicionális olasz fogások, tengergyümölcsei, tésztaételek, fatüzelésű kemencében sült pizzák, valamint különleges desszertek és egyedi torták állnak. Töltsetek el egy felejthetetlen családi ebédet a Michelin ajánlást kapott olasz éttermünkben, ahol a Michelin Guide kritikusai szerint is `egyszerűen jó ételeket szolgálnak fel`.
Az Avalon Ristorante az olasz konyha szerelmesei számára nyújt kihagyhatatlan kulináris élményt. Kínálatában tradicionális olasz fogások, tengergyümölcsei, tésztaételek, fatüzelésű kemencében sült pizzák, valamint különleges desszertek és egyedi torták állnak. Töltsetek el egy felejthetetlen családi ebédet a Michelin ajánlást kapott olasz éttermünkben, ahol a Michelin Guide kritikusai szerint is `egyszerűen jó ételeket szolgálnak fel`.
Miskolcon egy 17. századi műemléki borház alapjainak megtartásával és a 21. századi technikák felhasználásával kialakított több funkciós épület az Avasi Cellarium. Az itt megvalósuló projekt célja többek között, hogy példát mutasson a miskolci Avason található pincék megújulásához. A Cellarium pince természetesen az önfeledt szórakozás színtere is. Hangulatos kamarakoncertekkel és gasztrokulturális rendezvényekkel igyekszik az Avasi Pincesort népszerűsíteni és egykori fényét visszaadni.
Miskolcon egy 17. századi műemléki borház alapjainak megtartásával és a 21. századi technikák felhasználásával kialakított több funkciós épület az Avasi Cellarium. Az itt megvalósuló projekt célja többek között, hogy példát mutasson a miskolci Avason található pincék megújulásához. A Cellarium pince természetesen az önfeledt szórakozás színtere is. Hangulatos kamarakoncertekkel és gasztrokulturális rendezvényekkel igyekszik az Avasi Pincesort népszerűsíteni és egykori fényét visszaadni.
Miskolcon egy 17. századi műemléki borház alapjainak megtartásával és a 21. századi technikák felhasználásával kialakított több funkciós épület az Avasi Cellarium. Az itt megvalósuló projekt célja többek között, hogy példát mutasson a miskolci Avason található pincék megújulásához. A Cellarium pince természetesen az önfeledt szórakozás színtere is. Hangulatos kamarakoncertekkel és gasztrokulturális rendezvényekkel igyekszik az Avasi Pincesort népszerűsíteni és egykori fényét visszaadni.
`A boraimat Magyarország legnagyobb történelmi borvidékén, a Mátrai borvidék szívében elterülő Gyöngyössolymos kiváló déli fekvésű vulkanikus altalajú dűlőiben termett szőlőiből készítem. A sokéves fajta- és dűlőkísérleteim eredményéül született meg e hat fajtából álló borcsalád is; mely hűen tükrözi a borvidék egyedi és sokszínű stílusvilágát.` Babiczki László
`A boraimat Magyarország legnagyobb történelmi borvidékén, a Mátrai borvidék szívében elterülő Gyöngyössolymos kiváló déli fekvésű vulkanikus altalajú dűlőiben termett szőlőiből készítem. A sokéves fajta- és dűlőkísérleteim eredményéül született meg e hat fajtából álló borcsalád is; mely hűen tükrözi a borvidék egyedi és sokszínű stílusvilágát.` Babiczki László
`A boraimat Magyarország legnagyobb történelmi borvidékén, a Mátrai borvidék szívében elterülő Gyöngyössolymos kiváló déli fekvésű vulkanikus altalajú dűlőiben termett szőlőiből készítem. A sokéves fajta- és dűlőkísérleteim eredményéül született meg e hat fajtából álló borcsalád is; mely hűen tükrözi a borvidék egyedi és sokszínű stílusvilágát.` Babiczki László
A borászati tradíció a mai napig is nemzedékről nemzedékre száll. A tokaji borok jellegzetes karakterének kialakulásában meghatározó szerepe van a pincének, a falakat borító nemes penésznek és a nagy hagyományú tölgyfahordóknak. Kínálatunkban pincészetünk több évjárat édes, félédes és száraz borkülönlegességét megtalálhatja.
A borászati tradíció a mai napig is nemzedékről nemzedékre száll. A tokaji borok jellegzetes karakterének kialakulásában meghatározó szerepe van a pincének, a falakat borító nemes penésznek és a nagy hagyományú tölgyfahordóknak. Kínálatunkban pincészetünk több évjárat édes, félédes és száraz borkülönlegességét megtalálhatja.
A borászati tradíció a mai napig is nemzedékről nemzedékre száll. A tokaji borok jellegzetes karakterének kialakulásában meghatározó szerepe van a pincének, a falakat borító nemes penésznek és a nagy hagyományú tölgyfahordóknak. Kínálatunkban pincészetünk több évjárat édes, félédes és száraz borkülönlegességét megtalálhatja.
Borászatunk a mátrai borvidéken, Nagyrédén található családi vállalkozás, mely 10 ha-on gazdálkodik. A farkasmályi pincesor 22. Pince és borháza a látogatók számára nyitott, ahol a valóságos környezetben tekinthető meg, hol készülnek a borok és a kiválasztott fajták. Ugyanitt, az évjáratok kóstolási lehetősége biztosított. A borkóstoláshoz ajánlunk különböző hideg ételeket, de tájjellegű meleg ételspecialitások is megrendelhetők.
Borászatunk a mátrai borvidéken, Nagyrédén található családi vállalkozás, mely 10 ha-on gazdálkodik. A farkasmályi pincesor 22. Pince és borháza a látogatók számára nyitott, ahol a valóságos környezetben tekinthető meg, hol készülnek a borok és a kiválasztott fajták. Ugyanitt, az évjáratok kóstolási lehetősége biztosított. A borkóstoláshoz ajánlunk különböző hideg ételeket, de tájjellegű meleg ételspecialitások is megrendelhetők.
Borászatunk a mátrai borvidéken, Nagyrédén található családi vállalkozás, mely 10 ha-on gazdálkodik. A farkasmályi pincesor 22. Pince és borháza a látogatók számára nyitott, ahol a valóságos környezetben tekinthető meg, hol készülnek a borok és a kiválasztott fajták. Ugyanitt, az évjáratok kóstolási lehetősége biztosított. A borkóstoláshoz ajánlunk különböző hideg ételeket, de tájjellegű meleg ételspecialitások is megrendelhetők.