Turizmus Program

Családi hétvége a Városligetben

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Északi-középhegység gasztronómia

Esztergomban, itt a Duna-parton saját kis kertet alakítottunk ki, ahol zöldségeket, gyümölcsöket és virágokat termesztünk, amiket a tányérjainkon látni fog. 42 évesen kompromisszumok nélkül, a legmagasabb minőségben, a legjobbat nyújtva, saját határainkat feszegetve, barátságban és szeretetben dolgozunk annak érdekében, hogy amikor vendégeink kilépnek az ajtónkon, mindig emlékezzenek nálunk töltött időre. A zene, a színek, az illatok, az ízek és az emberek egésze – ez a 42 katarzisa.

Esztergomban, itt a Duna-parton saját kis kertet alakítottunk ki, ahol zöldségeket, gyümölcsöket és virágokat termesztünk, amiket a tányérjainkon látni fog. 42 évesen kompromisszumok nélkül, a legmagasabb minőségben, a legjobbat nyújtva, saját határainkat feszegetve, barátságban és szeretetben dolgozunk annak érdekében, hogy amikor vendégeink kilépnek az ajtónkon, mindig emlékezzenek nálunk töltött időre. A zene, a színek, az illatok, az ízek és az emberek egésze – ez a 42 katarzisa.

Esztergomban, itt a Duna-parton saját kis kertet alakítottunk ki, ahol zöldségeket, gyümölcsöket és virágokat termesztünk, amiket a tányérjainkon látni fog. 42 évesen kompromisszumok nélkül, a legmagasabb minőségben, a legjobbat nyújtva, saját határainkat feszegetve, barátságban és szeretetben dolgozunk annak érdekében, hogy amikor vendégeink kilépnek az ajtónkon, mindig emlékezzenek nálunk töltött időre. A zene, a színek, az illatok, az ízek és az emberek egésze – ez a 42 katarzisa.

Mátrafüreden a kulináris élvezetekről a 4 Évszak Palóc Bistorant gondoskodik, ahol hagyományos mátrai és palóc ízek kerülnek terítékre. A 4 Évszak - Palóc Bistorant családi vállalkozás. Az ételkínálat, amely első ránézésre hagyományosnak mondható, az első kóstolás után válik gasztronómiai csodává, az étlapon található étkek ugyanis az étterem séfje által újrafogalmazott, a magyar konyha palóc ételein alapuló műalkotások. Az étteremben minden frissen, házilag készül. A családias légkör, a szívélyes fogadtatás, a barátságos kiszolgálás, az otthonosság megteremtésén túl a vendégek számára olyan intim környezetet teremt, amelyben a finomabbnál finomabb ételek és italok szertartásszerű elfogyasztása által az egyszerű étkezés programszintre emelkedik, központi helyet és szerepet kap az itt töltött idő során.

Mátrafüreden a kulináris élvezetekről a 4 Évszak Palóc Bistorant gondoskodik, ahol hagyományos mátrai és palóc ízek kerülnek terítékre. A 4 Évszak - Palóc Bistorant családi vállalkozás. Az ételkínálat, amely első ránézésre hagyományosnak mondható, az első kóstolás után válik gasztronómiai csodává, az étlapon található étkek ugyanis az étterem séfje által újrafogalmazott, a magyar konyha palóc ételein alapuló műalkotások. Az étteremben minden frissen, házilag készül. A családias légkör, a szívélyes fogadtatás, a barátságos kiszolgálás, az otthonosság megteremtésén túl a vendégek számára olyan intim környezetet teremt, amelyben a finomabbnál finomabb ételek és italok szertartásszerű elfogyasztása által az egyszerű étkezés programszintre emelkedik, központi helyet és szerepet kap az itt töltött idő során.

Mátrafüreden a kulináris élvezetekről a 4 Évszak Palóc Bistorant gondoskodik, ahol hagyományos mátrai és palóc ízek kerülnek terítékre. A 4 Évszak - Palóc Bistorant családi vállalkozás. Az ételkínálat, amely első ránézésre hagyományosnak mondható, az első kóstolás után válik gasztronómiai csodává, az étlapon található étkek ugyanis az étterem séfje által újrafogalmazott, a magyar konyha palóc ételein alapuló műalkotások. Az étteremben minden frissen, házilag készül. A családias légkör, a szívélyes fogadtatás, a barátságos kiszolgálás, az otthonosság megteremtésén túl a vendégek számára olyan intim környezetet teremt, amelyben a finomabbnál finomabb ételek és italok szertartásszerű elfogyasztása által az egyszerű étkezés programszintre emelkedik, központi helyet és szerepet kap az itt töltött idő során.

Családi borászat vagyunk, 5 Dudás van egy pincében. Éppen ezért tudunk izgalmas íz- és élményvilágot csempészni a magyar borkultúrába. Tudjuk, hogy mi folyik itt Gyöngyösön, csupa finom illatos fehérbor és a Mátra vulkanikussága is felsejlik egy-egy tételünkben és van ám testes vörösborunk is. Egy-egy pohár bor között még sosem próbált borkisérő falatokat kínálunk lakáséttermünkben, de akár egy teljes borvacsorát elkészítünk személyesen neked és társaságodnak.

Családi borászat vagyunk, 5 Dudás van egy pincében. Éppen ezért tudunk izgalmas íz- és élményvilágot csempészni a magyar borkultúrába. Tudjuk, hogy mi folyik itt Gyöngyösön, csupa finom illatos fehérbor és a Mátra vulkanikussága is felsejlik egy-egy tételünkben és van ám testes vörösborunk is. Egy-egy pohár bor között még sosem próbált borkisérő falatokat kínálunk lakáséttermünkben, de akár egy teljes borvacsorát elkészítünk személyesen neked és társaságodnak.

Családi borászat vagyunk, 5 Dudás van egy pincében. Éppen ezért tudunk izgalmas íz- és élményvilágot csempészni a magyar borkultúrába. Tudjuk, hogy mi folyik itt Gyöngyösön, csupa finom illatos fehérbor és a Mátra vulkanikussága is felsejlik egy-egy tételünkben és van ám testes vörösborunk is. Egy-egy pohár bor között még sosem próbált borkisérő falatokat kínálunk lakáséttermünkben, de akár egy teljes borvacsorát elkészítünk személyesen neked és társaságodnak.

Bisztró ételek, szezonális és helyi alapanyagokból. Egyedülálló válogatás tokaji borokból. Üzleti borkóstolók tartása. Egyénileg összeállított borsorok, borkorcsolyák. Kávé, házi frissítők, kézműves sörök.

Bisztró ételek, szezonális és helyi alapanyagokból. Egyedülálló válogatás tokaji borokból. Üzleti borkóstolók tartása. Egyénileg összeállított borsorok, borkorcsolyák. Kávé, házi frissítők, kézműves sörök.

Bisztró ételek, szezonális és helyi alapanyagokból. Egyedülálló válogatás tokaji borokból. Üzleti borkóstolók tartása. Egyénileg összeállított borsorok, borkorcsolyák. Kávé, házi frissítők, kézműves sörök.

Ad libitum, azaz étvágy szerint. Ezt a fajta szabadságot és bőséget szeretné érezteni az étterem. Szerdától vasárnapig a`la carte étkezéssel, péntektől vasárnapig igény szerint, előfoglalási rendszerben svédasztallal várjuk kedves vendégeinket.

Ad libitum, azaz étvágy szerint. Ezt a fajta szabadságot és bőséget szeretné érezteni az étterem. Szerdától vasárnapig a`la carte étkezéssel, péntektől vasárnapig igény szerint, előfoglalási rendszerben svédasztallal várjuk kedves vendégeinket.

Ad libitum, azaz étvágy szerint. Ezt a fajta szabadságot és bőséget szeretné érezteni az étterem. Szerdától vasárnapig a`la carte étkezéssel, péntektől vasárnapig igény szerint, előfoglalási rendszerben svédasztallal várjuk kedves vendégeinket.

Szeretnénk termékeinket minél több család asztalára eljuttatni, hogy élvezhessék a hagyomány és minőség ízeit. Segíteni, visszatérni a természetes, és minőségi táplálkozáshoz, hogy hozzájárulhassunk a magyar emberek egészségéhez.

Szeretnénk termékeinket minél több család asztalára eljuttatni, hogy élvezhessék a hagyomány és minőség ízeit. Segíteni, visszatérni a természetes, és minőségi táplálkozáshoz, hogy hozzájárulhassunk a magyar emberek egészségéhez.

Szeretnénk termékeinket minél több család asztalára eljuttatni, hogy élvezhessék a hagyomány és minőség ízeit. Segíteni, visszatérni a természetes, és minőségi táplálkozáshoz, hogy hozzájárulhassunk a magyar emberek egészségéhez.

Bükkaljai borvidékhez tartozó Nyékládházán, festői környezetben, egy akác erdőben található a borozó. Helyben termett szőlőből készült borokat kínálunk.

Bükkaljai borvidékhez tartozó Nyékládházán, festői környezetben, egy akác erdőben található a borozó. Helyben termett szőlőből készült borokat kínálunk.

Bükkaljai borvidékhez tartozó Nyékládházán, festői környezetben, egy akác erdőben található a borozó. Helyben termett szőlőből készült borokat kínálunk.

Ákos Pince 1996-ban alakult az 1950-es évek előtti családi tradíciót folytatva, ugyanis a család több generációra visszamenőleg foglalkozott szőlő- és bortermeléssel.

Ákos Pince 1996-ban alakult az 1950-es évek előtti családi tradíciót folytatva, ugyanis a család több generációra visszamenőleg foglalkozott szőlő- és bortermeléssel.

Ákos Pince 1996-ban alakult az 1950-es évek előtti családi tradíciót folytatva, ugyanis a család több generációra visszamenőleg foglalkozott szőlő- és bortermeléssel.

Az Almagyar Érseki Szőlőbirtok alapvetően hagyományos szőlőfajtákkal és ezekből készülő naturális borok - Csutorásborok - készítésével foglalatoskodik. A birtokon létrehozott borkemping, borterasz és venyige spa egyediségével és a szőlőtőkék közé telepített épületeivel számos hazai és nemzetközi elismerést vívott ki.

Az Almagyar Érseki Szőlőbirtok alapvetően hagyományos szőlőfajtákkal és ezekből készülő naturális borok - Csutorásborok - készítésével foglalatoskodik. A birtokon létrehozott borkemping, borterasz és venyige spa egyediségével és a szőlőtőkék közé telepített épületeivel számos hazai és nemzetközi elismerést vívott ki.

Az Almagyar Érseki Szőlőbirtok alapvetően hagyományos szőlőfajtákkal és ezekből készülő naturális borok - Csutorásborok - készítésével foglalatoskodik. A birtokon létrehozott borkemping, borterasz és venyige spa egyediségével és a szőlőtőkék közé telepített épületeivel számos hazai és nemzetközi elismerést vívott ki.

Azok, akik úgy döntenek, hogy Kazincbarcikán szeretnének megszállni, Panziónkban kényelmes, modern, elvárásaiknak megfelelő szolgáltatásokat vehetnek igénybe, kedvező árakon.

Azok, akik úgy döntenek, hogy Kazincbarcikán szeretnének megszállni, Panziónkban kényelmes, modern, elvárásaiknak megfelelő szolgáltatásokat vehetnek igénybe, kedvező árakon.

Azok, akik úgy döntenek, hogy Kazincbarcikán szeretnének megszállni, Panziónkban kényelmes, modern, elvárásaiknak megfelelő szolgáltatásokat vehetnek igénybe, kedvező árakon.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Tavaszköszöntő családi buli a budapesti Városligeti Műjégpályán!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete