Éttermünk már a XVIII. század végétől számtalan romantikus história színhelye volt. A megújult Ködmön Csárda Borétteremben ma is őrizzük ezeket a történteket és a hagyományos magyar gasztronómia ízeit. A Ködmön Csárda szomszédságában, a Szépasszonyvölgy központjában pedig az elegáns Hotel Ködmön Wellness borszállodánk várja a vendégeket.
Éttermünk már a XVIII. század végétől számtalan romantikus história színhelye volt. A megújult Ködmön Csárda Borétteremben ma is őrizzük ezeket a történteket és a hagyományos magyar gasztronómia ízeit. A Ködmön Csárda szomszédságában, a Szépasszonyvölgy központjában pedig az elegáns Hotel Ködmön Wellness borszállodánk várja a vendégeket.
Éttermünk már a XVIII. század végétől számtalan romantikus história színhelye volt. A megújult Ködmön Csárda Borétteremben ma is őrizzük ezeket a történteket és a hagyományos magyar gasztronómia ízeit. A Ködmön Csárda szomszédságában, a Szépasszonyvölgy központjában pedig az elegáns Hotel Ködmön Wellness borszállodánk várja a vendégeket.
A borászat ültetvényeinek fajtaösszetétele széles, melyeket középmagas és alacsony kordonon művelnek. A jelenlegi ültetvény, melyben domináns a kék szőlő Eger, Egerszólát és Verpelét határában terül el. Az Egri Bikavér és az Egri Bikavér Superior nemes ízvilágát évről-évre az alábbi vörösborok közül minimum négy, de leginkább öt fajta házasításával alakítjuk ki (Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Kékoportó, Blauburger, Kadarka, Pinot Noir). A borok minőségét a borvidék sajátos mikroklímája, és a szigorúan alacsony terméshozam (50-70 q/ha) garantálja.
A borászat ültetvényeinek fajtaösszetétele széles, melyeket középmagas és alacsony kordonon művelnek. A jelenlegi ültetvény, melyben domináns a kék szőlő Eger, Egerszólát és Verpelét határában terül el. Az Egri Bikavér és az Egri Bikavér Superior nemes ízvilágát évről-évre az alábbi vörösborok közül minimum négy, de leginkább öt fajta házasításával alakítjuk ki (Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Kékoportó, Blauburger, Kadarka, Pinot Noir). A borok minőségét a borvidék sajátos mikroklímája, és a szigorúan alacsony terméshozam (50-70 q/ha) garantálja.
A borászat ültetvényeinek fajtaösszetétele széles, melyeket középmagas és alacsony kordonon művelnek. A jelenlegi ültetvény, melyben domináns a kék szőlő Eger, Egerszólát és Verpelét határában terül el. Az Egri Bikavér és az Egri Bikavér Superior nemes ízvilágát évről-évre az alábbi vörösborok közül minimum négy, de leginkább öt fajta házasításával alakítjuk ki (Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Kékoportó, Blauburger, Kadarka, Pinot Noir). A borok minőségét a borvidék sajátos mikroklímája, és a szigorúan alacsony terméshozam (50-70 q/ha) garantálja.
Szilvásvárad ideális üdülőhely azoknak, akik élményekkel teli, aktív kikapcsolódásra vágynak, és azoknak is, akik a nyugalmat keresik, akik szeretnének megpihenni a természet lágy ölén. Szállodánk és turistaházunk ideális körülményeket kínál pároknak, családoknak, nyugdíjasoknak, gyermekcsoportoknak, a lovaglás, természetjárás, aktív sportok kedvelőinek egyaránt. Erdei hangulatú, teraszos éttermünkben tájjellegű ételekkel, pisztráng specialitásokkal, bogrács partikkal várjuk kedves vendégeinket.
Szilvásvárad ideális üdülőhely azoknak, akik élményekkel teli, aktív kikapcsolódásra vágynak, és azoknak is, akik a nyugalmat keresik, akik szeretnének megpihenni a természet lágy ölén. Szállodánk és turistaházunk ideális körülményeket kínál pároknak, családoknak, nyugdíjasoknak, gyermekcsoportoknak, a lovaglás, természetjárás, aktív sportok kedvelőinek egyaránt. Erdei hangulatú, teraszos éttermünkben tájjellegű ételekkel, pisztráng specialitásokkal, bogrács partikkal várjuk kedves vendégeinket.
Szilvásvárad ideális üdülőhely azoknak, akik élményekkel teli, aktív kikapcsolódásra vágynak, és azoknak is, akik a nyugalmat keresik, akik szeretnének megpihenni a természet lágy ölén. Szállodánk és turistaházunk ideális körülményeket kínál pároknak, családoknak, nyugdíjasoknak, gyermekcsoportoknak, a lovaglás, természetjárás, aktív sportok kedvelőinek egyaránt. Erdei hangulatú, teraszos éttermünkben tájjellegű ételekkel, pisztráng specialitásokkal, bogrács partikkal várjuk kedves vendégeinket.