A Bolyki Szőlőbirtok és Pincészet Eger városközponttól 2 km-re található, egy régi kőfejtő 30 méteres falai között, egy igazán izgalmas helyen található parkosított környezetben. A birtokhoz 9 pince tartozik: hordós pincék, palackos érlelő pincék és vendéglátó pincék, melyek mindegyike megtekinthető egy pincelátogatással egybekötött borkóstoló során. Az udvarok akár tömegrendezvények megtartására is alkalmasak. Egész évben szeretettel várják csoportok jelentkezését pincelátogatásra, borkóstoláshoz, előzetesen egyeztetett időpontban.
A Bolyki Szőlőbirtok és Pincészet Eger városközponttól 2 km-re található, egy régi kőfejtő 30 méteres falai között, egy igazán izgalmas helyen található parkosított környezetben. A birtokhoz 9 pince tartozik: hordós pincék, palackos érlelő pincék és vendéglátó pincék, melyek mindegyike megtekinthető egy pincelátogatással egybekötött borkóstoló során. Az udvarok akár tömegrendezvények megtartására is alkalmasak. Egész évben szeretettel várják csoportok jelentkezését pincelátogatásra, borkóstoláshoz, előzetesen egyeztetett időpontban.
A Bolyki Szőlőbirtok és Pincészet Eger városközponttól 2 km-re található, egy régi kőfejtő 30 méteres falai között, egy igazán izgalmas helyen található parkosított környezetben. A birtokhoz 9 pince tartozik: hordós pincék, palackos érlelő pincék és vendéglátó pincék, melyek mindegyike megtekinthető egy pincelátogatással egybekötött borkóstoló során. Az udvarok akár tömegrendezvények megtartására is alkalmasak. Egész évben szeretettel várják csoportok jelentkezését pincelátogatásra, borkóstoláshoz, előzetesen egyeztetett időpontban.
2005-ben alapított sajtkészítő vállalkozásunk célja a régi idők sajtkultúrájának folytatása, minőségi természetes termékek előállítása mellyel gazdagítjuk a magyar gasztronómiát és étkezési szokásainkat. Családi vállalkozásunk Mónosbélben található a Bükk-hegységben Eger és Szilvásvárad között lévő kis faluban. A vállalkozás létrejöttét megelőzően hosszú évekig Európa több országában dolgoztunk gasztronómia és élelmiszeripari területen. Hegyvidéki sajtmanufaktúránkban saját termelésű kecsketejből és az üzemhez tartozó hegyvidéki magyartarka tehéntejből készítjük sajtjainkat.
2005-ben alapított sajtkészítő vállalkozásunk célja a régi idők sajtkultúrájának folytatása, minőségi természetes termékek előállítása mellyel gazdagítjuk a magyar gasztronómiát és étkezési szokásainkat. Családi vállalkozásunk Mónosbélben található a Bükk-hegységben Eger és Szilvásvárad között lévő kis faluban. A vállalkozás létrejöttét megelőzően hosszú évekig Európa több országában dolgoztunk gasztronómia és élelmiszeripari területen. Hegyvidéki sajtmanufaktúránkban saját termelésű kecsketejből és az üzemhez tartozó hegyvidéki magyartarka tehéntejből készítjük sajtjainkat.
2005-ben alapított sajtkészítő vállalkozásunk célja a régi idők sajtkultúrájának folytatása, minőségi természetes termékek előállítása mellyel gazdagítjuk a magyar gasztronómiát és étkezési szokásainkat. Családi vállalkozásunk Mónosbélben található a Bükk-hegységben Eger és Szilvásvárad között lévő kis faluban. A vállalkozás létrejöttét megelőzően hosszú évekig Európa több országában dolgoztunk gasztronómia és élelmiszeripari területen. Hegyvidéki sajtmanufaktúránkban saját termelésű kecsketejből és az üzemhez tartozó hegyvidéki magyartarka tehéntejből készítjük sajtjainkat.
A Bükki lekvárium termékeit a család apraja nagyja együtt készíti, nagymamák, dédmamák tanácsait meghallgatva, megfogadva. A felhasznált gyümölcsök nagy részét mi termeljük Szilvásváradon, és semmilyen permetező szert, vegyszert, vagy műtrágyát nem használunk. Lekvárjaink között van cukros és cukormentes, hagyományos és modern, egyszerű és összetett. És mindig kísérletezünk kicsit!
A Bükki lekvárium termékeit a család apraja nagyja együtt készíti, nagymamák, dédmamák tanácsait meghallgatva, megfogadva. A felhasznált gyümölcsök nagy részét mi termeljük Szilvásváradon, és semmilyen permetező szert, vegyszert, vagy műtrágyát nem használunk. Lekvárjaink között van cukros és cukormentes, hagyományos és modern, egyszerű és összetett. És mindig kísérletezünk kicsit!
A Bükki lekvárium termékeit a család apraja nagyja együtt készíti, nagymamák, dédmamák tanácsait meghallgatva, megfogadva. A felhasznált gyümölcsök nagy részét mi termeljük Szilvásváradon, és semmilyen permetező szert, vegyszert, vagy műtrágyát nem használunk. Lekvárjaink között van cukros és cukormentes, hagyományos és modern, egyszerű és összetett. És mindig kísérletezünk kicsit!
A Corner Stage Irish Pub és a MÉZ Egyesület próba- és koncertterme 2006 februárja óta látja vendégül Miskolc belvárosában az élőzene kedvelőit. Barátságos környezetben láthatók és hallhatók az amatőr és profi zenekarok előadásai. Alapelvük: a zene mindenkié! A fellépések megtekintése teljesen ingyenes, valamint minden fellépés alkalmával többféle italakcióval próbálnak kedveskedni a hallgatóságnak.
A Corner Stage Irish Pub és a MÉZ Egyesület próba- és koncertterme 2006 februárja óta látja vendégül Miskolc belvárosában az élőzene kedvelőit. Barátságos környezetben láthatók és hallhatók az amatőr és profi zenekarok előadásai. Alapelvük: a zene mindenkié! A fellépések megtekintése teljesen ingyenes, valamint minden fellépés alkalmával többféle italakcióval próbálnak kedveskedni a hallgatóságnak.
A Corner Stage Irish Pub és a MÉZ Egyesület próba- és koncertterme 2006 februárja óta látja vendégül Miskolc belvárosában az élőzene kedvelőit. Barátságos környezetben láthatók és hallhatók az amatőr és profi zenekarok előadásai. Alapelvük: a zene mindenkié! A fellépések megtekintése teljesen ingyenes, valamint minden fellépés alkalmával többféle italakcióval próbálnak kedveskedni a hallgatóságnak.