A Premier Hotel Miskolc az első négycsillagos dizájnhotel Magyarország Premier szálloda-hálózatában. Étterme és lobby bárja külsős vendégek számára is nyitott. A terek kialakítását az üvegfalak és az élő növények teszik egyedivé: a kültéri létet idézik reggeli vagy ebéd közben. Nyáron, a teraszon szabadtéri étkezési lehetőség is rendelkezésre áll. Az elegáns lobbibár alkoholmentes italokat, prémium válogatású szeszesitalokat és kellemes hangulatot kínál üzleti és baráti találkozókhoz, beszélgetésekhez és pihenéshez.
A Premier Hotel Miskolc az első négycsillagos dizájnhotel Magyarország Premier szálloda-hálózatában. Étterme és lobby bárja külsős vendégek számára is nyitott. A terek kialakítását az üvegfalak és az élő növények teszik egyedivé: a kültéri létet idézik reggeli vagy ebéd közben. Nyáron, a teraszon szabadtéri étkezési lehetőség is rendelkezésre áll. Az elegáns lobbibár alkoholmentes italokat, prémium válogatású szeszesitalokat és kellemes hangulatot kínál üzleti és baráti találkozókhoz, beszélgetésekhez és pihenéshez.
A Premier Hotel Miskolc az első négycsillagos dizájnhotel Magyarország Premier szálloda-hálózatában. Étterme és lobby bárja külsős vendégek számára is nyitott. A terek kialakítását az üvegfalak és az élő növények teszik egyedivé: a kültéri létet idézik reggeli vagy ebéd közben. Nyáron, a teraszon szabadtéri étkezési lehetőség is rendelkezésre áll. Az elegáns lobbibár alkoholmentes italokat, prémium válogatású szeszesitalokat és kellemes hangulatot kínál üzleti és baráti találkozókhoz, beszélgetésekhez és pihenéshez.
Pisztrángudvarunkban márciustól november végéig minden nap lehetőség nyílik eredeti, erdei környezetben megkóstolni termékeinket: a Szalajka-völgyi pisztrángtelepen lévő mozgóboltunkban kapható specialitásainkat helyben is elfogyaszthatják. A Szalajka völgy bejáratától 25-30 perc kényelmes séta után a Kárpátok őrétől 5 percre fölfelé a haltelepen várjuk Önöket!
Pisztrángudvarunkban márciustól november végéig minden nap lehetőség nyílik eredeti, erdei környezetben megkóstolni termékeinket: a Szalajka-völgyi pisztrángtelepen lévő mozgóboltunkban kapható specialitásainkat helyben is elfogyaszthatják. A Szalajka völgy bejáratától 25-30 perc kényelmes séta után a Kárpátok őrétől 5 percre fölfelé a haltelepen várjuk Önöket!
Pisztrángudvarunkban márciustól november végéig minden nap lehetőség nyílik eredeti, erdei környezetben megkóstolni termékeinket: a Szalajka-völgyi pisztrángtelepen lévő mozgóboltunkban kapható specialitásainkat helyben is elfogyaszthatják. A Szalajka völgy bejáratától 25-30 perc kényelmes séta után a Kárpátok őrétől 5 percre fölfelé a haltelepen várjuk Önöket!
A Sike Borászat 27 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Szőlőterületeinek nagy része az egerszóláti határban található. A borkészítés három pincében történik. A Szépasszony-völgyi pincét átépítettük és egy 100 méter hosszú impozáns reprezentatív pincét alakítottunk ki, ahol most 120 fő befogadására alkalmas kóstoló helyiség és egy 60 fős terasz várja a látogatókat. A pince egész évben, mindennapos nyitva tartással várja a kóstolni kívánó vendégeket. A pincében borbemutatókat is tartunk kisebb-nagyobb csoportok részére, előzetes bejelentkezéssel.
A Sike Borászat 27 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Szőlőterületeinek nagy része az egerszóláti határban található. A borkészítés három pincében történik. A Szépasszony-völgyi pincét átépítettük és egy 100 méter hosszú impozáns reprezentatív pincét alakítottunk ki, ahol most 120 fő befogadására alkalmas kóstoló helyiség és egy 60 fős terasz várja a látogatókat. A pince egész évben, mindennapos nyitva tartással várja a kóstolni kívánó vendégeket. A pincében borbemutatókat is tartunk kisebb-nagyobb csoportok részére, előzetes bejelentkezéssel.
A Sike Borászat 27 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Szőlőterületeinek nagy része az egerszóláti határban található. A borkészítés három pincében történik. A Szépasszony-völgyi pincét átépítettük és egy 100 méter hosszú impozáns reprezentatív pincét alakítottunk ki, ahol most 120 fő befogadására alkalmas kóstoló helyiség és egy 60 fős terasz várja a látogatókat. A pince egész évben, mindennapos nyitva tartással várja a kóstolni kívánó vendégeket. A pincében borbemutatókat is tartunk kisebb-nagyobb csoportok részére, előzetes bejelentkezéssel.
A pincészet alapítójának Simon József okleveles szőlész - borásznak a nevét viseli. Első generációs családi gazdaság. A pincészet az egri nagy kőporos vulkáni eredetű riolit tufába vájt két pincében érleli a legjobb minőségű borokat. A 2003-as év egri borászának, Simon Józsefnek a specialitása inkább a vörösbor, azon belül is a alacsony hozammal- maximum 8 tonna / hektáronként és hosszú érlelési idővel készített vörösbor.
A pincészet alapítójának Simon József okleveles szőlész - borásznak a nevét viseli. Első generációs családi gazdaság. A pincészet az egri nagy kőporos vulkáni eredetű riolit tufába vájt két pincében érleli a legjobb minőségű borokat. A 2003-as év egri borászának, Simon Józsefnek a specialitása inkább a vörösbor, azon belül is a alacsony hozammal- maximum 8 tonna / hektáronként és hosszú érlelési idővel készített vörösbor.
A pincészet alapítójának Simon József okleveles szőlész - borásznak a nevét viseli. Első generációs családi gazdaság. A pincészet az egri nagy kőporos vulkáni eredetű riolit tufába vájt két pincében érleli a legjobb minőségű borokat. A 2003-as év egri borászának, Simon Józsefnek a specialitása inkább a vörösbor, azon belül is a alacsony hozammal- maximum 8 tonna / hektáronként és hosszú érlelési idővel készített vörösbor.