A barokk stílusú éttermünk 5 különböző helyiségből tevődik össze, melyek összes befogadó képessége 530 fő. Ételeink között nemcsak a hagyományos, magyaros ízvilág, hanem a nemzetközi konyha remekei is megtalálhatóak. Igény szerint speciális étrendet követő Vendégeink részére - előzetes egyeztetést követően - is szíves segítséget nyújtunk. A legkisebbeket sem hagyjuk ki, mivel az ő étkezéseikre külön hangsúlyt fektetünk – számukra külön gyermekmenüt készítünk, az idénynek megfelelően, a legfrissebb alapanyagokból.
A barokk stílusú éttermünk 5 különböző helyiségből tevődik össze, melyek összes befogadó képessége 530 fő. Ételeink között nemcsak a hagyományos, magyaros ízvilág, hanem a nemzetközi konyha remekei is megtalálhatóak. Igény szerint speciális étrendet követő Vendégeink részére - előzetes egyeztetést követően - is szíves segítséget nyújtunk. A legkisebbeket sem hagyjuk ki, mivel az ő étkezéseikre külön hangsúlyt fektetünk – számukra külön gyermekmenüt készítünk, az idénynek megfelelően, a legfrissebb alapanyagokból.
A barokk stílusú éttermünk 5 különböző helyiségből tevődik össze, melyek összes befogadó képessége 530 fő. Ételeink között nemcsak a hagyományos, magyaros ízvilág, hanem a nemzetközi konyha remekei is megtalálhatóak. Igény szerint speciális étrendet követő Vendégeink részére - előzetes egyeztetést követően - is szíves segítséget nyújtunk. A legkisebbeket sem hagyjuk ki, mivel az ő étkezéseikre külön hangsúlyt fektetünk – számukra külön gyermekmenüt készítünk, az idénynek megfelelően, a legfrissebb alapanyagokból.
A Petrény család története és az egri borvidék kapcsolata több évszázados múltra tekint vissza. Dokumentumok igazolják, hogy a Petrény család már az 1600-as évek eleje óta foglalkozik szőlőműveléssel és borkészítéssel Verpeléten. A bor tisztelete és szeretete, az a különleges kapcsolat, mely meghatározó feltétele a jó bornak, azóta száll apáról fiúra. Ennek az eltéphetetlen köteléknek a mély ismerete és tudása adott hitet és ihletet, hogy boraikat ne csak saját fogyasztásra állítsa elő a Petrény család.
A Petrény család története és az egri borvidék kapcsolata több évszázados múltra tekint vissza. Dokumentumok igazolják, hogy a Petrény család már az 1600-as évek eleje óta foglalkozik szőlőműveléssel és borkészítéssel Verpeléten. A bor tisztelete és szeretete, az a különleges kapcsolat, mely meghatározó feltétele a jó bornak, azóta száll apáról fiúra. Ennek az eltéphetetlen köteléknek a mély ismerete és tudása adott hitet és ihletet, hogy boraikat ne csak saját fogyasztásra állítsa elő a Petrény család.
A Petrény család története és az egri borvidék kapcsolata több évszázados múltra tekint vissza. Dokumentumok igazolják, hogy a Petrény család már az 1600-as évek eleje óta foglalkozik szőlőműveléssel és borkészítéssel Verpeléten. A bor tisztelete és szeretete, az a különleges kapcsolat, mely meghatározó feltétele a jó bornak, azóta száll apáról fiúra. Ennek az eltéphetetlen köteléknek a mély ismerete és tudása adott hitet és ihletet, hogy boraikat ne csak saját fogyasztásra állítsa elő a Petrény család.
A Piramis Söröző amellett, hogy a misztikus Egyiptom éjszakai hangulatát idézi, tökéletes helyszíne baráti ünnepléseknek, leány- vagy legénybúcsúknak ugyanúgy, mint egy meccsnézésnek, vagy egy kellemes estének, amit társaságban szeretnénk eltölteni. A jókedvet a helyszínen lévő meccsnézési lehetőség, az élő zene, egy dohányzó terasz és a lottózó teszi izgalmasabbá.
A Piramis Söröző amellett, hogy a misztikus Egyiptom éjszakai hangulatát idézi, tökéletes helyszíne baráti ünnepléseknek, leány- vagy legénybúcsúknak ugyanúgy, mint egy meccsnézésnek, vagy egy kellemes estének, amit társaságban szeretnénk eltölteni. A jókedvet a helyszínen lévő meccsnézési lehetőség, az élő zene, egy dohányzó terasz és a lottózó teszi izgalmasabbá.
A Piramis Söröző amellett, hogy a misztikus Egyiptom éjszakai hangulatát idézi, tökéletes helyszíne baráti ünnepléseknek, leány- vagy legénybúcsúknak ugyanúgy, mint egy meccsnézésnek, vagy egy kellemes estének, amit társaságban szeretnénk eltölteni. A jókedvet a helyszínen lévő meccsnézési lehetőség, az élő zene, egy dohányzó terasz és a lottózó teszi izgalmasabbá.
A római tepsis pizza lényege, hogy nápolyi társával ellentétben nem kerek, hanem négyszögletes, a tésztája vastagabb, viszont könnyebb, légiesebb és roppanós. Ez köszönhető a kőmalomban őrölt lisztnek, a 48 órás kelesztésnek, és az odafigyelésnek amivel pizzáinkat készítjük. Gianni Frasi veronai kávépörkölő műhelyébe a világ legjobb termőterületeiről, és ökológiai gazdaságaiból érkeznek a kávészemek. Mint valódi kézműves terméknél, erősen limitált az a mennyiség, amit készíteni tudnak.Többek között ezért vagyunk büszkék a ház kávéjára.
A római tepsis pizza lényege, hogy nápolyi társával ellentétben nem kerek, hanem négyszögletes, a tésztája vastagabb, viszont könnyebb, légiesebb és roppanós. Ez köszönhető a kőmalomban őrölt lisztnek, a 48 órás kelesztésnek, és az odafigyelésnek amivel pizzáinkat készítjük. Gianni Frasi veronai kávépörkölő műhelyébe a világ legjobb termőterületeiről, és ökológiai gazdaságaiból érkeznek a kávészemek. Mint valódi kézműves terméknél, erősen limitált az a mennyiség, amit készíteni tudnak.Többek között ezért vagyunk büszkék a ház kávéjára.
A római tepsis pizza lényege, hogy nápolyi társával ellentétben nem kerek, hanem négyszögletes, a tésztája vastagabb, viszont könnyebb, légiesebb és roppanós. Ez köszönhető a kőmalomban őrölt lisztnek, a 48 órás kelesztésnek, és az odafigyelésnek amivel pizzáinkat készítjük. Gianni Frasi veronai kávépörkölő műhelyébe a világ legjobb termőterületeiről, és ökológiai gazdaságaiból érkeznek a kávészemek. Mint valódi kézműves terméknél, erősen limitált az a mennyiség, amit készíteni tudnak.Többek között ezért vagyunk büszkék a ház kávéjára.