A TEX-MEX rövidítés a Texas-Mexikó szókapcsolatból ered. A TEX-MEX konyha pedig a szóban forgó régió gasztronómiáját takarja. Ez utóbbi a szín gazdag ételek kavalkádja, ahol előszeretettel fogyasztanak sok friss zöldséget, számtalan pácolt húst az elmaradhatatlan tortillakat, finom mártás jellegű szószokat és rendkívüli érzékkel bánnak a fűszerekkel. A texasi hatás a steakek és oldalasok (ribs), valamint az ezekhez illő burgonyás köretek kedvelt elkészítési formáit tartalmazza. Éttermünk étlapjával, ezt a kizárólag friss alapanyagokból készülő kínálatot ajánljuk minden kedves vendégünknek, klasszikus és karibi koktélok, valamint szép borok társaságában.
A TEX-MEX rövidítés a Texas-Mexikó szókapcsolatból ered. A TEX-MEX konyha pedig a szóban forgó régió gasztronómiáját takarja. Ez utóbbi a szín gazdag ételek kavalkádja, ahol előszeretettel fogyasztanak sok friss zöldséget, számtalan pácolt húst az elmaradhatatlan tortillakat, finom mártás jellegű szószokat és rendkívüli érzékkel bánnak a fűszerekkel. A texasi hatás a steakek és oldalasok (ribs), valamint az ezekhez illő burgonyás köretek kedvelt elkészítési formáit tartalmazza. Éttermünk étlapjával, ezt a kizárólag friss alapanyagokból készülő kínálatot ajánljuk minden kedves vendégünknek, klasszikus és karibi koktélok, valamint szép borok társaságában.
A TEX-MEX rövidítés a Texas-Mexikó szókapcsolatból ered. A TEX-MEX konyha pedig a szóban forgó régió gasztronómiáját takarja. Ez utóbbi a szín gazdag ételek kavalkádja, ahol előszeretettel fogyasztanak sok friss zöldséget, számtalan pácolt húst az elmaradhatatlan tortillakat, finom mártás jellegű szószokat és rendkívüli érzékkel bánnak a fűszerekkel. A texasi hatás a steakek és oldalasok (ribs), valamint az ezekhez illő burgonyás köretek kedvelt elkészítési formáit tartalmazza. Éttermünk étlapjával, ezt a kizárólag friss alapanyagokból készülő kínálatot ajánljuk minden kedves vendégünknek, klasszikus és karibi koktélok, valamint szép borok társaságában.
A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.
A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.
A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.
A Torta és Desszert Manufaktúra különleges, esztétikus és ízletes édességekkel szolgál, melyek tökéletessé tehetik a különleges alkalmakat. Kiváló alapanyagokból, odafigyeléssel készülnek a torták és desszertek, melyek a minőséget képviselik, s nem utolsó sorban egy-egy elkészült torta igazi cukrászati műalkotás.
A Torta és Desszert Manufaktúra különleges, esztétikus és ízletes édességekkel szolgál, melyek tökéletessé tehetik a különleges alkalmakat. Kiváló alapanyagokból, odafigyeléssel készülnek a torták és desszertek, melyek a minőséget képviselik, s nem utolsó sorban egy-egy elkészült torta igazi cukrászati műalkotás.
A Torta és Desszert Manufaktúra különleges, esztétikus és ízletes édességekkel szolgál, melyek tökéletessé tehetik a különleges alkalmakat. Kiváló alapanyagokból, odafigyeléssel készülnek a torták és desszertek, melyek a minőséget képviselik, s nem utolsó sorban egy-egy elkészült torta igazi cukrászati műalkotás.
Újdonságok
Újdonságok
Kecskefarmunkon biogazdálkodást folytatunk és sajtokat készítünk. Kecsketartó biogazdaságunk Baranya megyében, Gyűrűfű ökofaluban található. Kecskesajtot, kecskejoghurtot, kecsketúrót készítünk, és árusítunk. Farmunkon 60-80 alpesi és alpesi jellegű kecskét tartunk tejükből sajtot készítünk. Termékeinket elsősorban Budapesten, az ökopiacon árusítjuk.
Kecskefarmunkon biogazdálkodást folytatunk és sajtokat készítünk. Kecsketartó biogazdaságunk Baranya megyében, Gyűrűfű ökofaluban található. Kecskesajtot, kecskejoghurtot, kecsketúrót készítünk, és árusítunk. Farmunkon 60-80 alpesi és alpesi jellegű kecskét tartunk tejükből sajtot készítünk. Termékeinket elsősorban Budapesten, az ökopiacon árusítjuk.
Kecskefarmunkon biogazdálkodást folytatunk és sajtokat készítünk. Kecsketartó biogazdaságunk Baranya megyében, Gyűrűfű ökofaluban található. Kecskesajtot, kecskejoghurtot, kecsketúrót készítünk, és árusítunk. Farmunkon 60-80 alpesi és alpesi jellegű kecskét tartunk tejükből sajtot készítünk. Termékeinket elsősorban Budapesten, az ökopiacon árusítjuk.