Kenyereinket kézműves technológiával készítjük, természetesen, adalékok nélkül. Az igazi kovász vízből és lisztből álló élő anyag, mely természetes módon ízesíti, tartósítja legalapvetőbb élelmiszerünket. Meggátolja a morzsálódást és a hosszú fermentációnak köszönhetően szervezetünk számára előkészíti a tápanyagokat, hogy azok könnyen emészthetőek legyenek. Péksüteményeinkhez a legkiválóbb minőségű hazai alapanyagokat, francia vajat és belga csokoládét, adalékanyag mentes lekvárokat és aszalványokat használjuk. Arra törekszünk, hogy megtaláljuk a legtisztább forrásból származó hozzávalókat, és ha lehet azok bio változatait. Kis pékségünkben finom kávét is kínálunk, delicatesse polcunkon pedig egy pár különlegességet gyűjtöttünk össze. Várunk Benneteket szeretettel!
Kenyereinket kézműves technológiával készítjük, természetesen, adalékok nélkül. Az igazi kovász vízből és lisztből álló élő anyag, mely természetes módon ízesíti, tartósítja legalapvetőbb élelmiszerünket. Meggátolja a morzsálódást és a hosszú fermentációnak köszönhetően szervezetünk számára előkészíti a tápanyagokat, hogy azok könnyen emészthetőek legyenek. Péksüteményeinkhez a legkiválóbb minőségű hazai alapanyagokat, francia vajat és belga csokoládét, adalékanyag mentes lekvárokat és aszalványokat használjuk. Arra törekszünk, hogy megtaláljuk a legtisztább forrásból származó hozzávalókat, és ha lehet azok bio változatait. Kis pékségünkben finom kávét is kínálunk, delicatesse polcunkon pedig egy pár különlegességet gyűjtöttünk össze. Várunk Benneteket szeretettel!
Kenyereinket kézműves technológiával készítjük, természetesen, adalékok nélkül. Az igazi kovász vízből és lisztből álló élő anyag, mely természetes módon ízesíti, tartósítja legalapvetőbb élelmiszerünket. Meggátolja a morzsálódást és a hosszú fermentációnak köszönhetően szervezetünk számára előkészíti a tápanyagokat, hogy azok könnyen emészthetőek legyenek. Péksüteményeinkhez a legkiválóbb minőségű hazai alapanyagokat, francia vajat és belga csokoládét, adalékanyag mentes lekvárokat és aszalványokat használjuk. Arra törekszünk, hogy megtaláljuk a legtisztább forrásból származó hozzávalókat, és ha lehet azok bio változatait. Kis pékségünkben finom kávét is kínálunk, delicatesse polcunkon pedig egy pár különlegességet gyűjtöttünk össze. Várunk Benneteket szeretettel!
A Thomas Breitling Bistro & Cafe létrehozásakor a cél az volt, hogy az a minőséget és életfilozófiát, amit sokan már a ruházati termékeinket megismerve átéltek, más környezetbe is átültessük. Ínycsiklandó és különleges harapnivalókkal várunk bennetek. Kóstolj bele a mediterrán hangulatú különleges étel- és italkínálatunkba, hiszen mindezt vagány, és kényelmes helyen teheted meg!
A Thomas Breitling Bistro & Cafe létrehozásakor a cél az volt, hogy az a minőséget és életfilozófiát, amit sokan már a ruházati termékeinket megismerve átéltek, más környezetbe is átültessük. Ínycsiklandó és különleges harapnivalókkal várunk bennetek. Kóstolj bele a mediterrán hangulatú különleges étel- és italkínálatunkba, hiszen mindezt vagány, és kényelmes helyen teheted meg!
A Thomas Breitling Bistro & Cafe létrehozásakor a cél az volt, hogy az a minőséget és életfilozófiát, amit sokan már a ruházati termékeinket megismerve átéltek, más környezetbe is átültessük. Ínycsiklandó és különleges harapnivalókkal várunk bennetek. Kóstolj bele a mediterrán hangulatú különleges étel- és italkínálatunkba, hiszen mindezt vagány, és kényelmes helyen teheted meg!
Végh Endre, az édesapa 1972 óta foglalkozik borral, szőlőtermesztéssel. A borvidéken működő 2001 ben alakult Balatonfüred és Környéke Borút Egyesület elnökeként mind a régióban, mind pedig országos szinten, a Magyarországi Borutak Szövetsége alelnökeként képviseli és szorgalmazza a borászat egyre nagyobb jelentőségét, illetőleg jogosultságát a turizmusban.
Végh Endre, az édesapa 1972 óta foglalkozik borral, szőlőtermesztéssel. A borvidéken működő 2001 ben alakult Balatonfüred és Környéke Borút Egyesület elnökeként mind a régióban, mind pedig országos szinten, a Magyarországi Borutak Szövetsége alelnökeként képviseli és szorgalmazza a borászat egyre nagyobb jelentőségét, illetőleg jogosultságát a turizmusban.
Végh Endre, az édesapa 1972 óta foglalkozik borral, szőlőtermesztéssel. A borvidéken működő 2001 ben alakult Balatonfüred és Környéke Borút Egyesület elnökeként mind a régióban, mind pedig országos szinten, a Magyarországi Borutak Szövetsége alelnökeként képviseli és szorgalmazza a borászat egyre nagyobb jelentőségét, illetőleg jogosultságát a turizmusban.
A nyár legmelegebb órái vagy a téli hideg idején szívesen borozgatunk a villaépület földszinti termeiben, ami egyfajta kulturális szalonként is működik, ahová rendszeresen szervezünk időszaki kiállításokat, kisebb vagy nagyobb borkóstolókat, borvacsorákat, társasági eseményeket, céges rendezvényeket. Legtöbb vendégünk kedvence azonban a villa terasza és kertje, ahol a hozzánk betérő vendégek az ősfák árnyékában kitett asztaloknál kóstolhatják meg a Villa Gyetvai borait.
A nyár legmelegebb órái vagy a téli hideg idején szívesen borozgatunk a villaépület földszinti termeiben, ami egyfajta kulturális szalonként is működik, ahová rendszeresen szervezünk időszaki kiállításokat, kisebb vagy nagyobb borkóstolókat, borvacsorákat, társasági eseményeket, céges rendezvényeket. Legtöbb vendégünk kedvence azonban a villa terasza és kertje, ahol a hozzánk betérő vendégek az ősfák árnyékában kitett asztaloknál kóstolhatják meg a Villa Gyetvai borait.
A nyár legmelegebb órái vagy a téli hideg idején szívesen borozgatunk a villaépület földszinti termeiben, ami egyfajta kulturális szalonként is működik, ahová rendszeresen szervezünk időszaki kiállításokat, kisebb vagy nagyobb borkóstolókat, borvacsorákat, társasági eseményeket, céges rendezvényeket. Legtöbb vendégünk kedvence azonban a villa terasza és kertje, ahol a hozzánk betérő vendégek az ősfák árnyékában kitett asztaloknál kóstolhatják meg a Villa Gyetvai borait.
Balatonfüreden közvetlenül a vízparton található a Balaton egyik legszebb fekvésű vízparti vendéglátóhelye, a Vitorlás Étterem. 120 fős télikert, 40 fős belső étterem és 300 fős terasz áll a vendégek rendelkezésére. A Vitorlás Étterem Balatonfüred emblematikus műemlék épülete, ahol mindenki megfordult és ahova most is mindenki betér. Mesélő falak, történelem, lefegyverző vízpart és panoráma.
Balatonfüreden közvetlenül a vízparton található a Balaton egyik legszebb fekvésű vízparti vendéglátóhelye, a Vitorlás Étterem. 120 fős télikert, 40 fős belső étterem és 300 fős terasz áll a vendégek rendelkezésére. A Vitorlás Étterem Balatonfüred emblematikus műemlék épülete, ahol mindenki megfordult és ahova most is mindenki betér. Mesélő falak, történelem, lefegyverző vízpart és panoráma.
Balatonfüreden közvetlenül a vízparton található a Balaton egyik legszebb fekvésű vízparti vendéglátóhelye, a Vitorlás Étterem. 120 fős télikert, 40 fős belső étterem és 300 fős terasz áll a vendégek rendelkezésére. A Vitorlás Étterem Balatonfüred emblematikus műemlék épülete, ahol mindenki megfordult és ahova most is mindenki betér. Mesélő falak, történelem, lefegyverző vízpart és panoráma.