Turizmus Program

Családi hétvége a Városligetben

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Balatoni gasztronómia

Levesek, főételek és desszertek széles kínálata található meg az étterem kínálatában.

Levesek, főételek és desszertek széles kínálata található meg az étterem kínálatában.

Levesek, főételek és desszertek széles kínálata található meg az étterem kínálatában.

A Tapolcai-medence nyugati szélén különleges termőtáj tetején, egyedi panorámával rendelkező Hegytelek dűlőben épült a Krokodil Pince. Családunk büszkesége a jégbor, mely olaszrizlingből készül. A csodálatos helyet, pincénket, valamint kitűnő borainkat ajánljuk szíves figyelmükbe. A balatoni krokodil látványa, a pincészet egyedi megjelenése, stílusa, építészeti megoldása, boraink ízvilága biztosan emlékezetessé fogja tenni a velünk töltött kóstolót.

Szállásfoglalás

A Tapolcai-medence nyugati szélén különleges termőtáj tetején, egyedi panorámával rendelkező Hegytelek dűlőben épült a Krokodil Pince. Családunk büszkesége a jégbor, mely olaszrizlingből készül. A csodálatos helyet, pincénket, valamint kitűnő borainkat ajánljuk szíves figyelmükbe. A balatoni krokodil látványa, a pincészet egyedi megjelenése, stílusa, építészeti megoldása, boraink ízvilága biztosan emlékezetessé fogja tenni a velünk töltött kóstolót.

Szállásfoglalás

A Tapolcai-medence nyugati szélén különleges termőtáj tetején, egyedi panorámával rendelkező Hegytelek dűlőben épült a Krokodil Pince. Családunk büszkesége a jégbor, mely olaszrizlingből készül. A csodálatos helyet, pincénket, valamint kitűnő borainkat ajánljuk szíves figyelmükbe. A balatoni krokodil látványa, a pincészet egyedi megjelenése, stílusa, építészeti megoldása, boraink ízvilága biztosan emlékezetessé fogja tenni a velünk töltött kóstolót.

Szállásfoglalás

1999 januárban - zöldmezős beruházásként - Balatonalmádi határában, a festői szépségű Vödörvölgyben indítottuk el bérszeszfőzdénket a környező és távolabbi lakosság legnagyobb megelégedésére. Küldetésünknek tekintjük a Magyarországon kialakult több száz éves kisüsti pálinkafőzés hagyományainak őrzését, - de nem utasítjuk el a korszerű szerkezeti anyagok, a műszerezés kínálta előnyöket -. Fatüzelésű rézüstökben, kétszeres lepárlással - saválló hűtőket és tárolótartályokat alkalmazva - állítjuk elő az 50%-os `kisüstit`. A vásárlók igényeinek megfelelően 2008. évtől 42%-os pálinkákat is forgalmazunk.

1999 januárban - zöldmezős beruházásként - Balatonalmádi határában, a festői szépségű Vödörvölgyben indítottuk el bérszeszfőzdénket a környező és távolabbi lakosság legnagyobb megelégedésére. Küldetésünknek tekintjük a Magyarországon kialakult több száz éves kisüsti pálinkafőzés hagyományainak őrzését, - de nem utasítjuk el a korszerű szerkezeti anyagok, a műszerezés kínálta előnyöket -. Fatüzelésű rézüstökben, kétszeres lepárlással - saválló hűtőket és tárolótartályokat alkalmazva - állítjuk elő az 50%-os `kisüstit`. A vásárlók igényeinek megfelelően 2008. évtől 42%-os pálinkákat is forgalmazunk.

1999 januárban - zöldmezős beruházásként - Balatonalmádi határában, a festői szépségű Vödörvölgyben indítottuk el bérszeszfőzdénket a környező és távolabbi lakosság legnagyobb megelégedésére. Küldetésünknek tekintjük a Magyarországon kialakult több száz éves kisüsti pálinkafőzés hagyományainak őrzését, - de nem utasítjuk el a korszerű szerkezeti anyagok, a műszerezés kínálta előnyöket -. Fatüzelésű rézüstökben, kétszeres lepárlással - saválló hűtőket és tárolótartályokat alkalmazva - állítjuk elő az 50%-os `kisüstit`. A vásárlók igényeinek megfelelően 2008. évtől 42%-os pálinkákat is forgalmazunk.

A pincészet borászaiként Csanádi József és fia, Csanád, a gyönyörű Badacsonyi borvidék tanú hegyeinek dűlőiben az itt évszázadok óta honos szőlőfajtákból készítjük egyedi borainkat immáron több generációs hagyományok alapján. A Csanádi Pincészet több generációs szőlész-borász szakmai alapokra épülve 1993-ban egyesítette a Csanádi család addigi őstermelői tevékenységét. Jelenleg 10 ha szőlőterületen gazdálkodunk.

A pincészet borászaiként Csanádi József és fia, Csanád, a gyönyörű Badacsonyi borvidék tanú hegyeinek dűlőiben az itt évszázadok óta honos szőlőfajtákból készítjük egyedi borainkat immáron több generációs hagyományok alapján. A Csanádi Pincészet több generációs szőlész-borász szakmai alapokra épülve 1993-ban egyesítette a Csanádi család addigi őstermelői tevékenységét. Jelenleg 10 ha szőlőterületen gazdálkodunk.

A pincészet borászaiként Csanádi József és fia, Csanád, a gyönyörű Badacsonyi borvidék tanú hegyeinek dűlőiben az itt évszázadok óta honos szőlőfajtákból készítjük egyedi borainkat immáron több generációs hagyományok alapján. A Csanádi Pincészet több generációs szőlész-borász szakmai alapokra épülve 1993-ban egyesítette a Csanádi család addigi őstermelői tevékenységét. Jelenleg 10 ha szőlőterületen gazdálkodunk.

Papp és Fiai Borpince és a Csereze Borozó az a hely, ahol a Balaton-felvidéki borvidékre jellemző szőlőfajtákból készült borok megtalálhatók. A hagyományos borkészítési technológiát az újjal ötvözve, hordóban érlelt, minőségi borokat készítünk.

Papp és Fiai Borpince és a Csereze Borozó az a hely, ahol a Balaton-felvidéki borvidékre jellemző szőlőfajtákból készült borok megtalálhatók. A hagyományos borkészítési technológiát az újjal ötvözve, hordóban érlelt, minőségi borokat készítünk.

Papp és Fiai Borpince és a Csereze Borozó az a hely, ahol a Balaton-felvidéki borvidékre jellemző szőlőfajtákból készült borok megtalálhatók. A hagyományos borkészítési technológiát az újjal ötvözve, hordóban érlelt, minőségi borokat készítünk.

A gasztronómia kedvelői megismerhetik a magyar konyha hagyományos módszerekkel készített ételeit és betekintést nyerhetnek a vadételek világába a vidék remek borainak kíséretében. A konyha fogásait az adottságokhoz igazodva valódi hozzávalókból készítik, kerülve a tartósított, mesterséges alapanyagok, ízesítők használatát. A baba- illetve családbarát szállodák körébe tartozunk így szolgáltatásainkkal már a legkisebbeknek is igyekszünk kedveskedni és a legmegfelelőbb szállást nyújtani számukra, pl. éttermi játszósarokkal. Esküvők, bankettek, rendezvények szervezésében közel 30 év tapasztalatával segítjük, hogy élményei felejthetetlenek legyenek.

A gasztronómia kedvelői megismerhetik a magyar konyha hagyományos módszerekkel készített ételeit és betekintést nyerhetnek a vadételek világába a vidék remek borainak kíséretében. A konyha fogásait az adottságokhoz igazodva valódi hozzávalókból készítik, kerülve a tartósított, mesterséges alapanyagok, ízesítők használatát. A baba- illetve családbarát szállodák körébe tartozunk így szolgáltatásainkkal már a legkisebbeknek is igyekszünk kedveskedni és a legmegfelelőbb szállást nyújtani számukra, pl. éttermi játszósarokkal. Esküvők, bankettek, rendezvények szervezésében közel 30 év tapasztalatával segítjük, hogy élményei felejthetetlenek legyenek.

A gasztronómia kedvelői megismerhetik a magyar konyha hagyományos módszerekkel készített ételeit és betekintést nyerhetnek a vadételek világába a vidék remek borainak kíséretében. A konyha fogásait az adottságokhoz igazodva valódi hozzávalókból készítik, kerülve a tartósított, mesterséges alapanyagok, ízesítők használatát. A baba- illetve családbarát szállodák körébe tartozunk így szolgáltatásainkkal már a legkisebbeknek is igyekszünk kedveskedni és a legmegfelelőbb szállást nyújtani számukra, pl. éttermi játszósarokkal. Esküvők, bankettek, rendezvények szervezésében közel 30 év tapasztalatával segítjük, hogy élményei felejthetetlenek legyenek.

A CsilliChocoBons kézműves bonbon és táblás csokoládé kurzusain bárki elsajátíthatja a bonbonkészítést és táblás csokoládé készítést. Gyerekfoglalkozáson bonbon, tábláscsokoládé vagy nyalóka, felnőttfoglalkozáson kézműves töltött bonbon vagy tábláscsokoládé készíthető.

A CsilliChocoBons kézműves bonbon és táblás csokoládé kurzusain bárki elsajátíthatja a bonbonkészítést és táblás csokoládé készítést. Gyerekfoglalkozáson bonbon, tábláscsokoládé vagy nyalóka, felnőttfoglalkozáson kézműves töltött bonbon vagy tábláscsokoládé készíthető.

A CsilliChocoBons kézműves bonbon és táblás csokoládé kurzusain bárki elsajátíthatja a bonbonkészítést és táblás csokoládé készítést. Gyerekfoglalkozáson bonbon, tábláscsokoládé vagy nyalóka, felnőttfoglalkozáson kézműves töltött bonbon vagy tábláscsokoládé készíthető.

Családi pincészetünk jelenleg 10 hektáron gazdálkodik Paloznakon. Szőlőfajtáink: olaszrizling, cserszegi fűszeres, zenit, Cabernet Sauvignon. Célunk a Csopaki bor hírnevének visszaállítása, hogy a `Csopaki Rizling` újra méltó helyére kerüljön a fogyasztóknál. Jelmondatunk: A legjobb csopaki Paloznakon terem. A Tájház udvarán megnyílt borozónk, ahol a borok mellett kapható kávé és üdítőital is.

Családi pincészetünk jelenleg 10 hektáron gazdálkodik Paloznakon. Szőlőfajtáink: olaszrizling, cserszegi fűszeres, zenit, Cabernet Sauvignon. Célunk a Csopaki bor hírnevének visszaállítása, hogy a `Csopaki Rizling` újra méltó helyére kerüljön a fogyasztóknál. Jelmondatunk: A legjobb csopaki Paloznakon terem. A Tájház udvarán megnyílt borozónk, ahol a borok mellett kapható kávé és üdítőital is.

Családi pincészetünk jelenleg 10 hektáron gazdálkodik Paloznakon. Szőlőfajtáink: olaszrizling, cserszegi fűszeres, zenit, Cabernet Sauvignon. Célunk a Csopaki bor hírnevének visszaállítása, hogy a `Csopaki Rizling` újra méltó helyére kerüljön a fogyasztóknál. Jelmondatunk: A legjobb csopaki Paloznakon terem. A Tájház udvarán megnyílt borozónk, ahol a borok mellett kapható kávé és üdítőital is.

Családi biogazdaság a Badacsonyi borvidéken. Kézműves borainkat a természetesség és az elérhető legmagasabb minőség jegyében készítjük már több, mint 20 éve. Tavaly elkészült a borteraszunk. Tételeink kóstolása mellett kiváló panorámával várjuk az idelátogatókat. Különlegesség számba megy, hogy a szőlőtermesztést ötvözzük az állattartással. Vendégeink számára lehetőség nyílik jószágaink megismerésére. Célunk komplex élmény nyújtása az egész család számára, egy nyugodt, csendes, városi zajoktól mentes környezetben. Birtoklátogatással egybekötött borkóstolóra előzetes bejelentkezés szükséges !

Családi biogazdaság a Badacsonyi borvidéken. Kézműves borainkat a természetesség és az elérhető legmagasabb minőség jegyében készítjük már több, mint 20 éve. Tavaly elkészült a borteraszunk. Tételeink kóstolása mellett kiváló panorámával várjuk az idelátogatókat. Különlegesség számba megy, hogy a szőlőtermesztést ötvözzük az állattartással. Vendégeink számára lehetőség nyílik jószágaink megismerésére. Célunk komplex élmény nyújtása az egész család számára, egy nyugodt, csendes, városi zajoktól mentes környezetben. Birtoklátogatással egybekötött borkóstolóra előzetes bejelentkezés szükséges !

Családi biogazdaság a Badacsonyi borvidéken. Kézműves borainkat a természetesség és az elérhető legmagasabb minőség jegyében készítjük már több, mint 20 éve. Tavaly elkészült a borteraszunk. Tételeink kóstolása mellett kiváló panorámával várjuk az idelátogatókat. Különlegesség számba megy, hogy a szőlőtermesztést ötvözzük az állattartással. Vendégeink számára lehetőség nyílik jószágaink megismerésére. Célunk komplex élmény nyújtása az egész család számára, egy nyugodt, csendes, városi zajoktól mentes környezetben. Birtoklátogatással egybekötött borkóstolóra előzetes bejelentkezés szükséges !

Szabó Dávid és Karácsony Bence örömkonyhája az ország legkisebb, de legkedvesebb bisztró éttermében Csopakon, a vasútállomáson.

Szabó Dávid és Karácsony Bence örömkonyhája az ország legkisebb, de legkedvesebb bisztró éttermében Csopakon, a vasútállomáson.

Szabó Dávid és Karácsony Bence örömkonyhája az ország legkisebb, de legkedvesebb bisztró éttermében Csopakon, a vasútállomáson.

1...8910...41

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Tavaszköszöntő családi buli a budapesti Városligeti Műjégpályán!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete