Bakonykúti a Kelet-Bakony hegység lábánál, a Burok-völgy természetvédelmi terület mentén, csodálatos természeti környezetben fekvő zsákfalu. A Kékforrás Pihenőkert Bakonykútiban egy `túrázó alaptábor`, amely segíti az úton lévőket. A túrázó megpihenhet, italt és harapni valót talál, feltöltheti a készleteit, a telefonját, információkat kaphat a szakasz helyi érdekességeiről, látnivalóiról.
Bakonykúti a Kelet-Bakony hegység lábánál, a Burok-völgy természetvédelmi terület mentén, csodálatos természeti környezetben fekvő zsákfalu. A Kékforrás Pihenőkert Bakonykútiban egy `túrázó alaptábor`, amely segíti az úton lévőket. A túrázó megpihenhet, italt és harapni valót talál, feltöltheti a készleteit, a telefonját, információkat kaphat a szakasz helyi érdekességeiről, látnivalóiról.
Bakonykúti a Kelet-Bakony hegység lábánál, a Burok-völgy természetvédelmi terület mentén, csodálatos természeti környezetben fekvő zsákfalu. A Kékforrás Pihenőkert Bakonykútiban egy `túrázó alaptábor`, amely segíti az úton lévőket. A túrázó megpihenhet, italt és harapni valót talál, feltöltheti a készleteit, a telefonját, információkat kaphat a szakasz helyi érdekességeiről, látnivalóiról.
Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.
Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.
Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.
Veszprém új dizájnboltja, galériája, bisztró-kávézója és közösségi tere a város központjában, az Óváros téren, a patinás Rosenberg házban, a KUNSZT. Valódi közösségi tér, ahol nemcsak kifinomult dizájntárgyakkal, hanem remek ételekkel és italokkal várunk, kora reggeltől késő délutánig. Egy jó kávé, egy hosszúra nyúlt hétvégi reggeli vagy egy pörgős hétköznapi munkaebéd - a KUNSZT!-ban megtalálod.
Veszprém új dizájnboltja, galériája, bisztró-kávézója és közösségi tere a város központjában, az Óváros téren, a patinás Rosenberg házban, a KUNSZT. Valódi közösségi tér, ahol nemcsak kifinomult dizájntárgyakkal, hanem remek ételekkel és italokkal várunk, kora reggeltől késő délutánig. Egy jó kávé, egy hosszúra nyúlt hétvégi reggeli vagy egy pörgős hétköznapi munkaebéd - a KUNSZT!-ban megtalálod.
Veszprém új dizájnboltja, galériája, bisztró-kávézója és közösségi tere a város központjában, az Óváros téren, a patinás Rosenberg házban, a KUNSZT. Valódi közösségi tér, ahol nemcsak kifinomult dizájntárgyakkal, hanem remek ételekkel és italokkal várunk, kora reggeltől késő délutánig. Egy jó kávé, egy hosszúra nyúlt hétvégi reggeli vagy egy pörgős hétköznapi munkaebéd - a KUNSZT!-ban megtalálod.