Turizmus Program

Családi hétvége a Városligetben

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

5. kerületi gasztronómia

Innovatív konyha, mai interpretáció, modern európai étterem. A MÁK célja a csúcsgasztronómia könnyed, külsőségektől mentes biztosítása a lehető legszélesebb rétegek, így a fiatalok számára is. Konyhánkban rendkívüli minőségű alapanyagokat használunk, és fontos szerepet kap a nagyfokú kreativitás, az alkotó konyhai művészet, valamint az innovatív technológia, ám mindez laza, letisztult és közérthető formában interpretálva.

Innovatív konyha, mai interpretáció, modern európai étterem. A MÁK célja a csúcsgasztronómia könnyed, külsőségektől mentes biztosítása a lehető legszélesebb rétegek, így a fiatalok számára is. Konyhánkban rendkívüli minőségű alapanyagokat használunk, és fontos szerepet kap a nagyfokú kreativitás, az alkotó konyhai művészet, valamint az innovatív technológia, ám mindez laza, letisztult és közérthető formában interpretálva.

Innovatív konyha, mai interpretáció, modern európai étterem. A MÁK célja a csúcsgasztronómia könnyed, külsőségektől mentes biztosítása a lehető legszélesebb rétegek, így a fiatalok számára is. Konyhánkban rendkívüli minőségű alapanyagokat használunk, és fontos szerepet kap a nagyfokú kreativitás, az alkotó konyhai művészet, valamint az innovatív technológia, ám mindez laza, letisztult és közérthető formában interpretálva.

Könnyed, külsőségektől mentes csúcsgasztronómia. A MÁK egy fine dining étterem, a konyhája magas minőségű alapanyagokat használ, és fontos szerepet kap a kreativitás, az alkotó konyhai művészet, valamint az innovatív technológia.

Könnyed, külsőségektől mentes csúcsgasztronómia. A MÁK egy fine dining étterem, a konyhája magas minőségű alapanyagokat használ, és fontos szerepet kap a kreativitás, az alkotó konyhai művészet, valamint az innovatív technológia.

Könnyed, külsőségektől mentes csúcsgasztronómia. A MÁK egy fine dining étterem, a konyhája magas minőségű alapanyagokat használ, és fontos szerepet kap a kreativitás, az alkotó konyhai művészet, valamint az innovatív technológia.

Malatinszky Csaba nemesi család sarja, a villányi borvidék kiemelkedő alakja. Művészeti pályára készült, ahonnan a történelem fordulatai sodorták a vendéglátás felé. A 80-as évek végén jött vele szembe a továbblépés lehetősége, amikor Rohály Gáborék, a Hét Borbírák rendjével megszervezték az első sommelier-kurzusokat Magyarországon. Csaba számára ekkor lett egyértelmű, mint korábban családjának is, személyes jövője összefonódik a Borral. Ígéretes tehetségére Láng Györgyék figyeltek fel, állást ajánlottak neki, így lett Malatinszky Csaba Magyarország első sommelierje a méltán híres Gundel étterem alkalmazásában. 1992-ben nyitotta meg az első hazai vinotékát Budapesten, a József Attila utcában, ahol különleges, magas minőségű, külföldi és magyar borokkal kereskedik, immáron több, mint 22 éve. Már az üzlet nyitásakor is jelen volt a gondolat, a saját borászat megépítésének ötlete, amelynek megvalósulására 1997-ig kellet várnia, amely év a borászat első évjárata is egyben.

Malatinszky Csaba nemesi család sarja, a villányi borvidék kiemelkedő alakja. Művészeti pályára készült, ahonnan a történelem fordulatai sodorták a vendéglátás felé. A 80-as évek végén jött vele szembe a továbblépés lehetősége, amikor Rohály Gáborék, a Hét Borbírák rendjével megszervezték az első sommelier-kurzusokat Magyarországon. Csaba számára ekkor lett egyértelmű, mint korábban családjának is, személyes jövője összefonódik a Borral. Ígéretes tehetségére Láng Györgyék figyeltek fel, állást ajánlottak neki, így lett Malatinszky Csaba Magyarország első sommelierje a méltán híres Gundel étterem alkalmazásában. 1992-ben nyitotta meg az első hazai vinotékát Budapesten, a József Attila utcában, ahol különleges, magas minőségű, külföldi és magyar borokkal kereskedik, immáron több, mint 22 éve. Már az üzlet nyitásakor is jelen volt a gondolat, a saját borászat megépítésének ötlete, amelynek megvalósulására 1997-ig kellet várnia, amely év a borászat első évjárata is egyben.

Malatinszky Csaba nemesi család sarja, a villányi borvidék kiemelkedő alakja. Művészeti pályára készült, ahonnan a történelem fordulatai sodorták a vendéglátás felé. A 80-as évek végén jött vele szembe a továbblépés lehetősége, amikor Rohály Gáborék, a Hét Borbírák rendjével megszervezték az első sommelier-kurzusokat Magyarországon. Csaba számára ekkor lett egyértelmű, mint korábban családjának is, személyes jövője összefonódik a Borral. Ígéretes tehetségére Láng Györgyék figyeltek fel, állást ajánlottak neki, így lett Malatinszky Csaba Magyarország első sommelierje a méltán híres Gundel étterem alkalmazásában. 1992-ben nyitotta meg az első hazai vinotékát Budapesten, a József Attila utcában, ahol különleges, magas minőségű, külföldi és magyar borokkal kereskedik, immáron több, mint 22 éve. Már az üzlet nyitásakor is jelen volt a gondolat, a saját borászat megépítésének ötlete, amelynek megvalósulására 1997-ig kellet várnia, amely év a borászat első évjárata is egyben.

A Marty`s igazi karakteres hely Budapest belvárosának szívében, barátságos, barátságos légkörrel és a Vörösmarty térre nyíló bárral. Élvezze velünk a nyugodt és pihentető reggelit, és tekintse meg a frissen facsart gyümölcslevek, nagyszerű koktélok, különleges kávék széles választékát, valamint a változatos bisztró menüt ebédre és vacsorára minőségi alapanyagokból és izgalmas ízkombinációkból a nap további részében. hogy megemlítsük nagyszerű G&T választékunkat és kiterjedt borgyűjteményünket. Ezenkívül ne felejtse el megnézni a Marty`s Fingers-t és a csodálatos desszertjeinket.

A Marty`s igazi karakteres hely Budapest belvárosának szívében, barátságos, barátságos légkörrel és a Vörösmarty térre nyíló bárral. Élvezze velünk a nyugodt és pihentető reggelit, és tekintse meg a frissen facsart gyümölcslevek, nagyszerű koktélok, különleges kávék széles választékát, valamint a változatos bisztró menüt ebédre és vacsorára minőségi alapanyagokból és izgalmas ízkombinációkból a nap további részében. hogy megemlítsük nagyszerű G&T választékunkat és kiterjedt borgyűjteményünket. Ezenkívül ne felejtse el megnézni a Marty`s Fingers-t és a csodálatos desszertjeinket.

A Marty`s igazi karakteres hely Budapest belvárosának szívében, barátságos, barátságos légkörrel és a Vörösmarty térre nyíló bárral. Élvezze velünk a nyugodt és pihentető reggelit, és tekintse meg a frissen facsart gyümölcslevek, nagyszerű koktélok, különleges kávék széles választékát, valamint a változatos bisztró menüt ebédre és vacsorára minőségi alapanyagokból és izgalmas ízkombinációkból a nap további részében. hogy megemlítsük nagyszerű G&T választékunkat és kiterjedt borgyűjteményünket. Ezenkívül ne felejtse el megnézni a Marty`s Fingers-t és a csodálatos desszertjeinket.

A Matild Café & Cabaret a revü- és zenés vacsoraműsorok otthona, Budapest előkelő, kifinomult és pezsgő szórakoztató központja. A szecessziós kávéház visszahozza a régmúltban kialakult hagyományokat és kulináris fogásokat, amik magába foglalják a magas szintű kávékultúrát, kifinomult cukrász termékeket és más kényeztető fogásokat. Budapest ikonikus kávéházát nappal könnyed nyüzsgés jellemzi, mint bármelyik másik kávéházat. Este azonban változik a hangulat, és ismét visszatér a falak közé a csillogás, a bujaság, a fesztelenség, a felszabadult szórakozás.

A Matild Café & Cabaret a revü- és zenés vacsoraműsorok otthona, Budapest előkelő, kifinomult és pezsgő szórakoztató központja. A szecessziós kávéház visszahozza a régmúltban kialakult hagyományokat és kulináris fogásokat, amik magába foglalják a magas szintű kávékultúrát, kifinomult cukrász termékeket és más kényeztető fogásokat. Budapest ikonikus kávéházát nappal könnyed nyüzsgés jellemzi, mint bármelyik másik kávéházat. Este azonban változik a hangulat, és ismét visszatér a falak közé a csillogás, a bujaság, a fesztelenség, a felszabadult szórakozás.

A Matild Café & Cabaret a revü- és zenés vacsoraműsorok otthona, Budapest előkelő, kifinomult és pezsgő szórakoztató központja. A szecessziós kávéház visszahozza a régmúltban kialakult hagyományokat és kulináris fogásokat, amik magába foglalják a magas szintű kávékultúrát, kifinomult cukrász termékeket és más kényeztető fogásokat. Budapest ikonikus kávéházát nappal könnyed nyüzsgés jellemzi, mint bármelyik másik kávéházat. Este azonban változik a hangulat, és ismét visszatér a falak közé a csillogás, a bujaság, a fesztelenség, a felszabadult szórakozás.

Budapest üde színfoltja a MészárSteak Kitchen, a húsimádók mekkája. Közérthető ízek, a legjobb minőségű hazai alapanyagok, barátságos árak, kényelmes és laza éttermi környezet mindenkinek, aki a húst hússal szereti! Hétköznaponként ebédmenü, s a hét minden napján á la carte étlap és a város legmegnyerőbb steak-kínálata.

Budapest üde színfoltja a MészárSteak Kitchen, a húsimádók mekkája. Közérthető ízek, a legjobb minőségű hazai alapanyagok, barátságos árak, kényelmes és laza éttermi környezet mindenkinek, aki a húst hússal szereti! Hétköznaponként ebédmenü, s a hét minden napján á la carte étlap és a város legmegnyerőbb steak-kínálata.

Budapest üde színfoltja a MészárSteak Kitchen, a húsimádók mekkája. Közérthető ízek, a legjobb minőségű hazai alapanyagok, barátságos árak, kényelmes és laza éttermi környezet mindenkinek, aki a húst hússal szereti! Hétköznaponként ebédmenü, s a hét minden napján á la carte étlap és a város legmegnyerőbb steak-kínálata.

A kürtőskalács a székelyek ünnepi süteménye. Esküvőkre, keresztelőkre, fontos vendég fogadására készítették. A nálunk legnépszerűbb 8 íz: vanília, dió, fahéj, mandula, csokoládé, kókusz, mák, kakaó.

A kürtőskalács a székelyek ünnepi süteménye. Esküvőkre, keresztelőkre, fontos vendég fogadására készítették. A nálunk legnépszerűbb 8 íz: vanília, dió, fahéj, mandula, csokoládé, kókusz, mák, kakaó.

A kürtőskalács a székelyek ünnepi süteménye. Esküvőkre, keresztelőkre, fontos vendég fogadására készítették. A nálunk legnépszerűbb 8 íz: vanília, dió, fahéj, mandula, csokoládé, kókusz, mák, kakaó.

A Monarchia Kereskedőház 2000 óta az ország legjobb borvidékeiről származó mintegy 260 féle bort forgalmaz, kitűnő árérték arányban. Minden munkatársunk a legmagasabb szakmai színvonalon szolgálja ki vevőinket, úgy az éttermeket, mint a kiskereskedelmi fogyasztókat a borszaküzletünkben. A magyar termékek mellett helyet kapnak az olasz, francia, amerikai, osztrák és német borok is. Forrás az üzlet közösségi oldala.

A Monarchia Kereskedőház 2000 óta az ország legjobb borvidékeiről származó mintegy 260 féle bort forgalmaz, kitűnő árérték arányban. Minden munkatársunk a legmagasabb szakmai színvonalon szolgálja ki vevőinket, úgy az éttermeket, mint a kiskereskedelmi fogyasztókat a borszaküzletünkben. A magyar termékek mellett helyet kapnak az olasz, francia, amerikai, osztrák és német borok is. Forrás az üzlet közösségi oldala.

A Monarchia Kereskedőház 2000 óta az ország legjobb borvidékeiről származó mintegy 260 féle bort forgalmaz, kitűnő árérték arányban. Minden munkatársunk a legmagasabb szakmai színvonalon szolgálja ki vevőinket, úgy az éttermeket, mint a kiskereskedelmi fogyasztókat a borszaküzletünkben. A magyar termékek mellett helyet kapnak az olasz, francia, amerikai, osztrák és német borok is. Forrás az üzlet közösségi oldala.

A minden irányból nyitott konyha-sziget teljesen átlátható és `A Séf asztala“-ként körbeülhető, közvetlenül rálátást nyújtva a teljes konyhai folyamatra, az előkészítéstől a sütés-főzésen át, a tálalásig. A legkiválóbb minőségű, friss alapanyagok kreatív használatára épül filozófiánk, melynek középpontjában az Élet ünneplése áll. Ételeink a fúziós konyha elvei mentén különböző földrajzi régiók fűszereit és alapanyagait ötvözve, új technológiák felhasználásával készülnek. Frissesség, újszerű, de harmonikus ízek és attraktív tálalás jellemzik a Monk’s Bistrot által képviselt, kifinomult “Bisztronómiát”.

A minden irányból nyitott konyha-sziget teljesen átlátható és `A Séf asztala“-ként körbeülhető, közvetlenül rálátást nyújtva a teljes konyhai folyamatra, az előkészítéstől a sütés-főzésen át, a tálalásig. A legkiválóbb minőségű, friss alapanyagok kreatív használatára épül filozófiánk, melynek középpontjában az Élet ünneplése áll. Ételeink a fúziós konyha elvei mentén különböző földrajzi régiók fűszereit és alapanyagait ötvözve, új technológiák felhasználásával készülnek. Frissesség, újszerű, de harmonikus ízek és attraktív tálalás jellemzik a Monk’s Bistrot által képviselt, kifinomult “Bisztronómiát”.

A minden irányból nyitott konyha-sziget teljesen átlátható és `A Séf asztala“-ként körbeülhető, közvetlenül rálátást nyújtva a teljes konyhai folyamatra, az előkészítéstől a sütés-főzésen át, a tálalásig. A legkiválóbb minőségű, friss alapanyagok kreatív használatára épül filozófiánk, melynek középpontjában az Élet ünneplése áll. Ételeink a fúziós konyha elvei mentén különböző földrajzi régiók fűszereit és alapanyagait ötvözve, új technológiák felhasználásával készülnek. Frissesség, újszerű, de harmonikus ízek és attraktív tálalás jellemzik a Monk’s Bistrot által képviselt, kifinomult “Bisztronómiát”.

A Mozata egy szenvedély. Tapasztald meg a különleges ételt és életstílust egy helyen az egyetlen magyarországi helyen. A Mozata három dolgot testesít meg egyben: az első libanoni étterem Budapesten, libanoni péksége van, és ínyenc kávézó speciality kávéval.

A Mozata egy szenvedély. Tapasztald meg a különleges ételt és életstílust egy helyen az egyetlen magyarországi helyen. A Mozata három dolgot testesít meg egyben: az első libanoni étterem Budapesten, libanoni péksége van, és ínyenc kávézó speciality kávéval.

A Mozata egy szenvedély. Tapasztald meg a különleges ételt és életstílust egy helyen az egyetlen magyarországi helyen. A Mozata három dolgot testesít meg egyben: az első libanoni étterem Budapesten, libanoni péksége van, és ínyenc kávézó speciality kávéval.

1...131415...21

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Tavaszköszöntő családi buli a budapesti Városligeti Műjégpályán!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete