Turizmus Program

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Pálinkafőzde látogatás a Gyulai Pálinka Manufaktúrában előzetes bejelentkezéssel

Kiemelt ajánlat

2025.01.01 (szerda) - 2025.12.31 (szerda)

Ismerje meg a Gyulai Pálinkamanufaktúra díjnyertes párlatait, egyedülálló környezetben és nyerjen bepillantást a pálinkakészítés rejtelmeibe a főzdebemutatás során.
Pálinkafőzde látogatás a Gyulai Pálinka Manufaktúrában előzetes bejelentkezéssel

Kapcsolat, elérhetőség

Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat: Előzetes bejelentkezés alapján!

A Gyulai Pálinka Manufaktúra Kóstolóháza az alábbi szolgáltatásokkal várja vendégeit:

főzdelátogatás, szakmai tárlatvezetés főzőmester közreműködésével,
30-féle pálinka, melynek nagy része díjnyertes aranyérmes, chmapion díjas, országgyőztes,
kóstolóprogramok, pálinkatörténeti előadások,
családi, baráti, céges rendezvények, csapatépítők,
helyi kézműves termékek kóstolója (Gyulai kolbász, méz, lekvár, szörp),
egyedi ajándéktárgyak,
egészségügyi séta a 8,5 hektáros gyönyörű gyümölcsöskertben,
íjászkodás, petang, gyermeksarok (mesekönyvek, babakonyha).
A Pálinkafőzde mellett található a Báró Harruckern János korát hűen tükröző Pálinkakóstoló Ház. Ezen a hangulatos helyszínen a vendégek megismerkedhetnek a pálinka világával, érkezzenek egyénileg vagy akár csoportosan. Többféle kóstolóprogram, ízletes falatok várják az ínyenceket. Idilli, békés környezet, családias hangulatú, manufakturális pálinkafőzde, mellette Báró Harruckern János korát hűen tükröző Pálinkakóstoló Ház.

A látogatóknak lehetőségük van megismerni a pálinka készítés technológiáját: pálinkafőző mester vezetésével a túra a gyümölcskertből indul, ahol a termesztésétől kezdődően végigkísérhetik a gyümölcs útját a csodálatos párlatok elkészültéig. Kisfilm vetítésével megismerhetik többek között a Békési Szilvapálinkát, mint hungarikumot, valamint a gyulai pálinkafőzés történelmi eredetét. Ezen kívül bemutatásra kerülnek a pálinkafőzés hagyományai, a jelenlegi technológia, és nem utolsó sorban a pálinkafogyasztás kultúráját. Az elméleti tudás megszerzését követi a gyakorlati ismeretek szélesítése: díjnyertes pálinkáink kóstolása, miközben kisül a kemencében a kenyérlángos, a ropogós házi kenyér vagy akár a malacpecsenye. Lehetőség van bográcsos, illetve grillezett ételek elkészítésére is.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Megosztás

Kapcsolódó témák:

Pálinkafőzde látogatás a Gyulai Pálinka Manufaktúrában előzetes bejelentkezéssel

Pálinkafőzde látogatás a Gyulai Pálinka Manufaktúrában előzetes bejelentkezéssel

Értékelések (0)

Kifejezetten jó volt

(0)

Rossz volt

(0)

Nagyon jó volt

(0)

Nagyon nem volt jó

(0)

Jó volt

(0)

Nem volt jó

(0)

Találatok száma: 0