2025.05.01 (csütörtök)
2039 Pusztazámor, Koroda kert (47.40495 x 18.77706)
A kép illusztráció. Kép forrása: Pixabay.com
2025.05.01
Pusztazámor
Találatok száma: 258
Tajvani bisztró a Széll Kálmán téren. Teljeskörű catering és event-food szolgáltatást nyújtunk, ha rendezvény cateringben, zárt körű rendezvényben vagy kitelepülésben gondolkodtok! A 101 Bistro olyan szószokat és ízesítőket állít elő, amilyenek Ázsiában és a boltok piacain alapkellékek. Ezek a paszták, morzsák és fűszersók irtó jópofák és hasznosak tudnak lenni főzés közben, akár egy profi konyháról beszélünk, akár egy lelkes szakács otthoni kelléktáráról.
Tajvani bisztró a Széll Kálmán téren. Teljeskörű catering és event-food szolgáltatást nyújtunk, ha rendezvény cateringben, zárt körű rendezvényben vagy kitelepülésben gondolkodtok! A 101 Bistro olyan szószokat és ízesítőket állít elő, amilyenek Ázsiában és a boltok piacain alapkellékek. Ezek a paszták, morzsák és fűszersók irtó jópofák és hasznosak tudnak lenni főzés közben, akár egy profi konyháról beszélünk, akár egy lelkes szakács otthoni kelléktáráról.
Tajvani bisztró a Széll Kálmán téren. Teljeskörű catering és event-food szolgáltatást nyújtunk, ha rendezvény cateringben, zárt körű rendezvényben vagy kitelepülésben gondolkodtok! A 101 Bistro olyan szószokat és ízesítőket állít elő, amilyenek Ázsiában és a boltok piacain alapkellékek. Ezek a paszták, morzsák és fűszersók irtó jópofák és hasznosak tudnak lenni főzés közben, akár egy profi konyháról beszélünk, akár egy lelkes szakács otthoni kelléktáráról.
Az épület 1910-1911-ben Kleofász Károly vendéglős építette és „Villatelep-Beszálló Vendéglő” néven üzemeltette. Hátul az udvarban kocsiszín volt, ahol a vidékről jövő kereskedők, fuvarosok lovaikat megetették, megitatták, ők maguk pedig törzsvendégek voltak. 1939-ben a Kméhling család vette meg az üzletet, az államosításig „Kméhling Vendéglő” volt a neve.
Az épület 1910-1911-ben Kleofász Károly vendéglős építette és „Villatelep-Beszálló Vendéglő” néven üzemeltette. Hátul az udvarban kocsiszín volt, ahol a vidékről jövő kereskedők, fuvarosok lovaikat megetették, megitatták, ők maguk pedig törzsvendégek voltak. 1939-ben a Kméhling család vette meg az üzletet, az államosításig „Kméhling Vendéglő” volt a neve.
Az épület 1910-1911-ben Kleofász Károly vendéglős építette és „Villatelep-Beszálló Vendéglő” néven üzemeltette. Hátul az udvarban kocsiszín volt, ahol a vidékről jövő kereskedők, fuvarosok lovaikat megetették, megitatták, ők maguk pedig törzsvendégek voltak. 1939-ben a Kméhling család vette meg az üzletet, az államosításig „Kméhling Vendéglő” volt a neve.
Kollagénban gazdag alapleveinket 15 órán át, kíméletesen főzve, természetes alapanyagokból készítjük, melyek önmagukban vagy ízesítve is fogyaszthatók, sőt felhasználhatod őket a legfinomabb ételek elkészítéséhez is. Mindaz, amit a táplálékkal elfogyasztunk, nemcsak az ízlelőbimbóinkra, de az egészségi állapotunkra is nagy hatással van.
Kollagénban gazdag alapleveinket 15 órán át, kíméletesen főzve, természetes alapanyagokból készítjük, melyek önmagukban vagy ízesítve is fogyaszthatók, sőt felhasználhatod őket a legfinomabb ételek elkészítéséhez is. Mindaz, amit a táplálékkal elfogyasztunk, nemcsak az ízlelőbimbóinkra, de az egészségi állapotunkra is nagy hatással van.
Kollagénban gazdag alapleveinket 15 órán át, kíméletesen főzve, természetes alapanyagokból készítjük, melyek önmagukban vagy ízesítve is fogyaszthatók, sőt felhasználhatod őket a legfinomabb ételek elkészítéséhez is. Mindaz, amit a táplálékkal elfogyasztunk, nemcsak az ízlelőbimbóinkra, de az egészségi állapotunkra is nagy hatással van.
A pasaréti Alessio étteremben mindenkinek teljesülhet ez az álma. Mert ki ne gondolt volna már arra, egy nagyobb családi, vagy baráti ebéd esetleg vacsora előtt, de főként után, hogy de jó lenne most vendégnek lenni otthon. Ahol lesik a kívánságaimat kényeztetnek és nekem semmi más dolgom nincs, mint átadni magamat az ízek határtalan élvezetének. Az Alessio étterem már sokak által kipróbált olasz konyhája, a családi környezet, a hét mindennapján átélhetővé teszi ezt az élményt.
A pasaréti Alessio étteremben mindenkinek teljesülhet ez az álma. Mert ki ne gondolt volna már arra, egy nagyobb családi, vagy baráti ebéd esetleg vacsora előtt, de főként után, hogy de jó lenne most vendégnek lenni otthon. Ahol lesik a kívánságaimat kényeztetnek és nekem semmi más dolgom nincs, mint átadni magamat az ízek határtalan élvezetének. Az Alessio étterem már sokak által kipróbált olasz konyhája, a családi környezet, a hét mindennapján átélhetővé teszi ezt az élményt.
A pasaréti Alessio étteremben mindenkinek teljesülhet ez az álma. Mert ki ne gondolt volna már arra, egy nagyobb családi, vagy baráti ebéd esetleg vacsora előtt, de főként után, hogy de jó lenne most vendégnek lenni otthon. Ahol lesik a kívánságaimat kényeztetnek és nekem semmi más dolgom nincs, mint átadni magamat az ízek határtalan élvezetének. Az Alessio étterem már sokak által kipróbált olasz konyhája, a családi környezet, a hét mindennapján átélhetővé teszi ezt az élményt.
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!
Megosztás
Kapcsolódó témák:
Majális Pusztazámor 2025. Bográcsfőző verseny
Értékelések (0)
Kifejezetten jó volt
(0)
Rossz volt
(0)
Nagyon jó volt
(0)
Nagyon nem volt jó
(0)
Jó volt
(0)
Nem volt jó
(0)
Találatok száma: 0
Országos eseménynaptár