Turizmus Program

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

A titkok hercege

TOP 100 úticél

Húsvét

Hogyan készül a kenyér, megrendelhető múzeumi foglalkozás a Szabadtéri Néprajzi Múzeumban

Kiemelt ajánlat

2025.01.01 (szerda) - 2025.12.31 (szerda)

Miből és hogyan készült a kenyér az évszázadok folyamán? Hogyan kerül minden nap az asztalunkra? Mit tehetünk mi azért, hogy egészségesebben táplálkozzunk?
Hogyan készül a kenyér, megrendelhető múzeumi foglalkozás a Szabadtéri Néprajzi Múzeumban

Kapcsolat, elérhetőség

A foglalkozáson a fenti kérdésekre választ keresve megismerkedünk a gabonatermesztés és a kenyérsütés eszközeivel, a kemence felfűtésének technikájával. Lisztből tésztát dagasztunk és cipókat formázunk, majd a megkelt tésztát kisütjük a kemencében. Amíg sülnek a cipók, a gyerekek a közeli malmot is megtekinthetik. Az adalékanyagoktól mentes kenyér akár otthon is elkészíthető, és az így kapott mindennapi kenyér már egy fontos lépés az egészséges táplálkozás felé.

Korosztály óvodás - 12. osztály
Akadálymentesség értelmi, hallás-, mozgás-, látássérültek számára is!
Időtartam max. 90 perc
Nyelv magyar

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Megosztás

Kapcsolódó témák:

Hogyan készül a kenyér, megrendelhető múzeumi foglalkozás a Szabadtéri Néprajzi Múzeumban

Hogyan készül a kenyér, megrendelhető múzeumi foglalkozás a Szabadtéri Néprajzi Múzeumban

Értékelések (0)

Kifejezetten jó volt

(0)

Rossz volt

(0)

Nagyon jó volt

(0)

Nagyon nem volt jó

(0)

Jó volt

(0)

Nem volt jó

(0)

Találatok száma: 0