2025.04.19 (szombat)
7025 Bölcske, Több helyszínen
2025.04.19
Bölcskei Kikelet, a tizedik / Terepfutás
Bölcske
2025.05.14
Szendi Gábor: A nő felemelkedése és tündöklése
Bölcske
2025.05.19
Kapcsolódásra vagyunk teremtve – Dr. Pécsi Rita előadása
belépő: 1500 Ft
Bölcske
Találatok száma: 1
A Szent András Kastély tökéletes helyszín azoknak, akik a mindennapok zajától távol szeretnének kikapcsolódni. A festői környezet garantált, angolparkkal, kápolnával, halastóval, a vendégek nem csupán romantikus hangulatot és tökéletes nyugalmat kapnak, hanem egy csöpp történelmi hangulatot is, amely még szebbé teszi a feltöltődést.
A Szent András Kastély tökéletes helyszín azoknak, akik a mindennapok zajától távol szeretnének kikapcsolódni. A festői környezet garantált, angolparkkal, kápolnával, halastóval, a vendégek nem csupán romantikus hangulatot és tökéletes nyugalmat kapnak, hanem egy csöpp történelmi hangulatot is, amely még szebbé teszi a feltöltődést.
A Szent András Kastély tökéletes helyszín azoknak, akik a mindennapok zajától távol szeretnének kikapcsolódni. A festői környezet garantált, angolparkkal, kápolnával, halastóval, a vendégek nem csupán romantikus hangulatot és tökéletes nyugalmat kapnak, hanem egy csöpp történelmi hangulatot is, amely még szebbé teszi a feltöltődést.
Találatok száma: 41
A főzés az ember legkreatívabb tevékenysége. Azt gondoljuk, hogy a gasztronómia és a művészet édestestvérek. Ezért nem csak az ízléses, kreatív vendéglátásra törekszünk mely a minőségi alapanyagok használatán alapul, hanem ezen értékek mentén kínálunk majd kulináris élményeket, saját szervezésű, változatos programokat, a kulturális, művészeti és aktuális társadalmi kérdésekben egyaránt. Finom ízeket és lelki táplálékot is nyújtó programokat kínálunk mind Rácalmás, mind a tágabb közösség részére.
A főzés az ember legkreatívabb tevékenysége. Azt gondoljuk, hogy a gasztronómia és a művészet édestestvérek. Ezért nem csak az ízléses, kreatív vendéglátásra törekszünk mely a minőségi alapanyagok használatán alapul, hanem ezen értékek mentén kínálunk majd kulináris élményeket, saját szervezésű, változatos programokat, a kulturális, művészeti és aktuális társadalmi kérdésekben egyaránt. Finom ízeket és lelki táplálékot is nyújtó programokat kínálunk mind Rácalmás, mind a tágabb közösség részére.
A főzés az ember legkreatívabb tevékenysége. Azt gondoljuk, hogy a gasztronómia és a művészet édestestvérek. Ezért nem csak az ízléses, kreatív vendéglátásra törekszünk mely a minőségi alapanyagok használatán alapul, hanem ezen értékek mentén kínálunk majd kulináris élményeket, saját szervezésű, változatos programokat, a kulturális, művészeti és aktuális társadalmi kérdésekben egyaránt. Finom ízeket és lelki táplálékot is nyújtó programokat kínálunk mind Rácalmás, mind a tágabb közösség részére.
A Zichy Park Hotel 130 fő befogadásra alkalmas, légkondicionált Borostyán étterme a hagyományos magyar ételek és a tájegységre jellemző specialitások mellett a reform konyha remekeivel is várja vendégeit, kérés és igény esetén természetesen a vegetáriánus konyha kedvelőinek is készítenek ételeket. A szálloda borkínálata elsősorban `hazai`, azaz szekszárdi és villányi pincészetek borait sorakoztatja fel, de megtalálhatók az itallapon más hazai borvidékek kiválóságai is. Az étterem szezonálisan üzemelő teraszán egy csésze kávé vagy egy pohár bor mellett élvezhetjük a vidék különleges hangulatát, a természet csendjét, a hotel parkjának friss levegőjét.
A Zichy Park Hotel 130 fő befogadásra alkalmas, légkondicionált Borostyán étterme a hagyományos magyar ételek és a tájegységre jellemző specialitások mellett a reform konyha remekeivel is várja vendégeit, kérés és igény esetén természetesen a vegetáriánus konyha kedvelőinek is készítenek ételeket. A szálloda borkínálata elsősorban `hazai`, azaz szekszárdi és villányi pincészetek borait sorakoztatja fel, de megtalálhatók az itallapon más hazai borvidékek kiválóságai is. Az étterem szezonálisan üzemelő teraszán egy csésze kávé vagy egy pohár bor mellett élvezhetjük a vidék különleges hangulatát, a természet csendjét, a hotel parkjának friss levegőjét.
A Zichy Park Hotel 130 fő befogadásra alkalmas, légkondicionált Borostyán étterme a hagyományos magyar ételek és a tájegységre jellemző specialitások mellett a reform konyha remekeivel is várja vendégeit, kérés és igény esetén természetesen a vegetáriánus konyha kedvelőinek is készítenek ételeket. A szálloda borkínálata elsősorban `hazai`, azaz szekszárdi és villányi pincészetek borait sorakoztatja fel, de megtalálhatók az itallapon más hazai borvidékek kiválóságai is. Az étterem szezonálisan üzemelő teraszán egy csésze kávé vagy egy pohár bor mellett élvezhetjük a vidék különleges hangulatát, a természet csendjét, a hotel parkjának friss levegőjét.
A Corner Hotel & Kávéház Dunaújváros központjában, kiváló konyhával, nyugodt-barátságos környezetben várja Vendégeit! Dunaújváros központjában, fiatal városunk egyik legrégebbi épületében találja a Corner Hotelt. Ezt a kettősséget mindvégig megőrizve, igyekeztünk mindenben a legjobbakat párba választani. Központban, de nem középpontban. Mindenhez közel, de mégis távol a forgatagtól. Nyugalom és kényelem. Igényesség és egyszerűség.
A Corner Hotel & Kávéház Dunaújváros központjában, kiváló konyhával, nyugodt-barátságos környezetben várja Vendégeit! Dunaújváros központjában, fiatal városunk egyik legrégebbi épületében találja a Corner Hotelt. Ezt a kettősséget mindvégig megőrizve, igyekeztünk mindenben a legjobbakat párba választani. Központban, de nem középpontban. Mindenhez közel, de mégis távol a forgatagtól. Nyugalom és kényelem. Igényesség és egyszerűség.
A Corner Hotel & Kávéház Dunaújváros központjában, kiváló konyhával, nyugodt-barátságos környezetben várja Vendégeit! Dunaújváros központjában, fiatal városunk egyik legrégebbi épületében találja a Corner Hotelt. Ezt a kettősséget mindvégig megőrizve, igyekeztünk mindenben a legjobbakat párba választani. Központban, de nem középpontban. Mindenhez közel, de mégis távol a forgatagtól. Nyugalom és kényelem. Igényesség és egyszerűség.
Az általunk készített csokoládé termékek a legkiválóbb, kézzel válogatott kakaóbabokból készülnek, az állandó prémium minőségre pedig a világhírű belga Callebaut cég neve jelenti a garanciát. Kézműves desszertjeinkhez belga, francia és magyar alapanyagokat, természetes összetevőket használunk, termékeink nem tartalmaznak hozzáadott tartósítószert és mesterséges adalékokat. Csokoládéinkat és bonbonjainkat gyümölcsökkel, frissen őrölt fűszerekkel és a legnemesebb szeszes italok felhasználásával készítjük.
Az általunk készített csokoládé termékek a legkiválóbb, kézzel válogatott kakaóbabokból készülnek, az állandó prémium minőségre pedig a világhírű belga Callebaut cég neve jelenti a garanciát. Kézműves desszertjeinkhez belga, francia és magyar alapanyagokat, természetes összetevőket használunk, termékeink nem tartalmaznak hozzáadott tartósítószert és mesterséges adalékokat. Csokoládéinkat és bonbonjainkat gyümölcsökkel, frissen őrölt fűszerekkel és a legnemesebb szeszes italok felhasználásával készítjük.
Az általunk készített csokoládé termékek a legkiválóbb, kézzel válogatott kakaóbabokból készülnek, az állandó prémium minőségre pedig a világhírű belga Callebaut cég neve jelenti a garanciát. Kézműves desszertjeinkhez belga, francia és magyar alapanyagokat, természetes összetevőket használunk, termékeink nem tartalmaznak hozzáadott tartósítószert és mesterséges adalékokat. Csokoládéinkat és bonbonjainkat gyümölcsökkel, frissen őrölt fűszerekkel és a legnemesebb szeszes italok felhasználásával készítjük.
A Dunagyöngye Halászcsárda 1956. augusztus 2-án nyitott, azóta várja vendégeit a Szalki-szigeten, gyönyörű vízparti környezetben. A méltán híres, különlegesen sűrű és ízletes filézett halászlét a legendás Paczolay Benő tradicionális receptje alapján készíti a jelenlegi séf, Juhász Gábor és szakácsai.
A Dunagyöngye Halászcsárda 1956. augusztus 2-án nyitott, azóta várja vendégeit a Szalki-szigeten, gyönyörű vízparti környezetben. A méltán híres, különlegesen sűrű és ízletes filézett halászlét a legendás Paczolay Benő tradicionális receptje alapján készíti a jelenlegi séf, Juhász Gábor és szakácsai.
A Dunagyöngye Halászcsárda 1956. augusztus 2-án nyitott, azóta várja vendégeit a Szalki-szigeten, gyönyörű vízparti környezetben. A méltán híres, különlegesen sűrű és ízletes filézett halászlét a legendás Paczolay Benő tradicionális receptje alapján készíti a jelenlegi séf, Juhász Gábor és szakácsai.
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!
Megosztás
Kapcsolódó témák:
Bölcskei programok 2025. Események, rendezvények
Értékelések (0)
Kifejezetten jó volt
(0)
Rossz volt
(0)
Nagyon jó volt
(0)
Nagyon nem volt jó
(0)
Jó volt
(0)
Nem volt jó
(0)
Találatok száma: 0
Országos eseménynaptár